badi 19.04.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 może..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.04.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 halo, jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.04.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 o czym mówicie ? jaki mecz ? Na stronie 128, wczoraj ok.16.30 napisałem, że muszę już iść bo o 17.00 gram (jak co tydzień w poniedziałek) w piłkę na hali. Razem z kolegami z pracy grywamy w nogę, by utrzymać kondycję. A przy okazji jeden kolega (podobnie jak Whisper) jest głownym statystykiem i liczy punkty. Tzn. co tydzień wybieramy inne składy i wygrywająca drużyna dostaje 3 pkt, przegrywająca 0 pkt, a za remis jest 1pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.04.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 ciekawe , kto będzie pierwszy na mecie ? Z tym może być problem, bo nie wiemy kiedy meta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.04.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Kze to życze wygranej w dzisiejszym meczu Dzięki pomogło! Wygralismy 12:6, a ja 3 bramki strzeliłem! A o mało co nie strzeliłem z połowy boiska. Bramkarz był wysunięty i stał daleko od bramki, więc strzeliłem i prawie go przelobowałem... Wyciagnął się jednak jak struna i wybił na róg... No to gratulacje!!! Służy Ci widzę rywalizacja o punkty!! Może by tak rządu szacownego zaadoptować ........ ? Lubię rywalizować o punkty. W pingla też lubię grać, bo tam ciagle są jakieś punkty... Ale jak to się ma do rządu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.04.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 patrzę na prognozę i oczom nie wierzę . W środę i czwartek śnieg na Warmii i Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Kasztanka ja to bawarkę piłam z napojów wyskokowych i melisę z sokiem malinowym. Nawet polubiłam.............. A ja polubiłam herbatkę z kopru włoskiego i piłam ją długo po zakończeniu karmienia ale już mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.04.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 kze Ty to sportowy tryb życia prowadzisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.04.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 patrzę na prognozę i oczom nie wierzę . W środę i czwartek śnieg na Warmii i Mazurach Ale Badi Ty przecież z W-wy chyba... Do nas może mrozy nie dojdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.04.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Jakoś bez echa obyło się moje przejście do ELYTY............. http://www.tchibo.pl/_i/encyklopedia/uprawa-1.jpg w związku z tym idę na trawkę pomarzyć................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.04.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 kze nadzieja tylko w tym , że się pogodynka nie pomyli.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.04.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 kze Ty to sportowy tryb życia prowadzisz ! Staram się. Ja się więcej ruszam to wtedy nawet nie tyję, a nawet udaje mi się chydnąć.. Tzn. Jak w poniedziałek jest piłka i uda mi się 2 razy w tygodniu pójść na siłownię to waga spada. A jak tylko piłeczka + 1 siłownia to waga stoi. Dobrym pomysłem jest piłeczka + 1 siłownia + praca na działce, a ideałem jest piłeczka + 2 razy siłownia + działeczka. Wtedy waga leci w dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 19.04.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Lubię rywalizować o punkty. W pingla też lubię grać, bo tam ciagle są jakieś punkty... Ale jak to się ma do rządu?? No nie wiem - może jakaś pozytywna motywacja ..... albo negatywna, jak w kodeksie drogowym. Coś z tym trzeba zrobić....!!! To tylko taka dywagacja moja. Zawsze jak wiadomości poczytam to nachodzą mnie takie refleksje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.04.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Jakoś bez echa obyło się moje przejście do ELYTY............. http://www.tchibo.pl/_i/encyklopedia/uprawa-1.jpg w związku z tym idę na trawkę pomarzyć................. To gratulacje BADI!!! A kiedy to było? Dziś, czy wczoraj? W każdym wypadku ELYTA wita nową ELYTĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 19.04.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 A Wy się znowu awansujecie, witacie i przyjmujecie ! To ja sobie z boczku postoję tak......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.04.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 25 postów do 60-tki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.04.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 A Wy się znowu awansujecie, witacie i przyjmujecie ! To ja sobie z boczku postoję tak......... Daria, Ty nie stój z boczku tylko bierz się do roboty i wpisuj posty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.04.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 A to coś dla Was http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/kosze/wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.04.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Głupota mi wyszła....... sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Jakoś bez echa obyło się moje przejście do ELYTY............. http://www.tchibo.pl/_i/encyklopedia/uprawa-1.jpg w związku z tym idę na trawkę pomarzyć................. Jak to bez echa a ten szampan którego Ci przyniosłam gratulując awansu, to co ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts