Majka 13.02.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 OK, ale tylko na chwilkę, bo nie robie interesów na forum. I nie chcę, aby mnie ktoś o to podejrzewał http://www.wakacjemarzen.pl/ prosze o uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 OK, ale tylko na chwilkę, bo nie robie interesów na forum. I nie chcę, aby mnie ktoś o to podejrzewał http://www.wakacjemarzen.pl/ prosze o uwagi No co ty jakby ktos mogl Cie o to podejrzewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 OK, ale tylko na chwilkę, bo nie robie interesów na forum. I nie chcę, aby mnie ktoś o to podejrzewał http://www.wakacjemarzen.pl/ prosze o uwagi Jestem pod wrazeniem na pierwszy rzut oka stronka przejrzysta i nie gryzie w oczy. Duzo konkretnych informacji i linkow. Jednym slowem aby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.02.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A dlaczego niema do Bułgarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.02.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 OK, ale tylko na chwilkę, bo nie robie interesów na forum. I nie chcę, aby mnie ktoś o to podejrzewał http://www.wakacjemarzen.pl/ prosze o uwagi Jestem pod wrazeniem na pierwszy rzut oka stronka przejrzysta i nie gryzie w oczy. Duzo konkretnych informacji i linkow. Jednym slowem aby tak dalej Jestem za. Podnoszę rękę i naciskam przycisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 OK, ale tylko na chwilkę, bo nie robie interesów na forum. I nie chcę, aby mnie ktoś o to podejrzewał http://www.wakacjemarzen.pl/ prosze o uwagi Jestem pod wrazeniem na pierwszy rzut oka stronka przejrzysta i nie gryzie w oczy. Duzo konkretnych informacji i linkow. Jednym slowem aby tak dalej aleś mi sprawił radochę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.02.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 OK, ale tylko na chwilkę, bo nie robie interesów na forum. I nie chcę, aby mnie ktoś o to podejrzewał http://www.wakacjemarzen.pl/ prosze o uwagi Jestem pod wrazeniem na pierwszy rzut oka stronka przejrzysta i nie gryzie w oczy. Duzo konkretnych informacji i linkow. Jednym slowem aby tak dalej Jestem za. Podnoszę rękę i naciskam przycisk. No ja tez podnosze przycisk ale nie ma do Bułgarii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A dlaczego niema do Bułgarii Jest Bułgaria, samolotem i dojazd własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 OK, ale tylko na chwilkę, bo nie robie interesów na forum. I nie chcę, aby mnie ktoś o to podejrzewał http://www.wakacjemarzen.pl/ prosze o uwagi Jestem pod wrazeniem na pierwszy rzut oka stronka przejrzysta i nie gryzie w oczy. Duzo konkretnych informacji i linkow. Jednym slowem aby tak dalej Jestem za. Podnoszę rękę i naciskam przycisk. No ja tez podnosze przycisk ale nie ma do Bułgarii... prosze nie wysyłać mnie w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A dlaczego niema do Bułgarii Jest Bułgaria, samolotem i dojazd własny Coz slepemu po oczach ???? Ja tez nie widze Bułgarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A dlaczego niema do Bułgarii Jest Bułgaria, samolotem i dojazd własny Coz slepemu po oczach ???? Ja tez nie widze Bułgarii instrukcja, np. - neckermann - dojazd własny - Bułgaria albo - Tui - miesiąc - region - Bułgaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A dlaczego niema do Bułgarii Jest Bułgaria, samolotem i dojazd własny Coz slepemu po oczach ???? Ja tez nie widze Bułgarii .. zresztą dawno nie widziałem zadnego Bułgara ... to może już nie ma Bułgarii, a wogóle to gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Podobno inz Mamoń jest z Bułgarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.02.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Podobno inz Mamoń jest z Bułgarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.02.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Podobno inz Mamoń jest z Bułgarii wywołujesz wilka z lasu tzn. z Zalasewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A dlaczego niema do Bułgarii Jest Bułgaria, samolotem i dojazd własny Coz slepemu po oczach ???? Ja tez nie widze Bułgarii instrukcja, np. - neckermann - dojazd własny - Bułgaria albo - Tui - miesiąc - region - Bułgaria Nie to zebym sie czepial ale z punktu widzenia klienta zreszta jak tu zauwazylas obaj nie widzielismy moze latwiej by bylo gdybym klikal na samolo lub dojazd wlasny i tam alfabetyczny spis dostepnych panstw sorki ze osmielilem sie na ta uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Podobno inz Mamoń jest z Bułgarii Mamoń Bułgarem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Podobno inz Mamoń jest z Bułgarii Witos ty bedziesz dzis mi monitor czyscil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.02.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Podobno inz Mamoń jest z Bułgarii wywołujesz wilka z lasu tzn. z Zalasewa? czajnika z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Podobno inz Mamoń jest z Bułgarii wywołujesz wilka z lasu tzn. z Zalasewa? czajnika z kuchni Inżynier pewnie czesze włosy córce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts