Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Nie wiem, Hondą nie jeździłem. Ale teraz na parę dni musiałem przesiąść się z mojej cytrynki do golfa i po kilku minutach jazdy bolą mnie plecy :( :( :( nie mówiąc o odczuciach w dolnej części mojego ciała przy przejeżdżaniu po jeżdżących policjantach i innych udogodnieniach drogowych...

to jestes wrazliwy hoiho

Przyzwyczaiłem sie do dobrego :wink:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Ja jako Whiskarbnik, pytam się: Skąd wzięły się pieniądze na takie auto służbowe dla Pana Prezesa! :wink:

Błagam Was zwolnijcie, bo ja nie nadążam czytać!!! :D :D :D

Wszystkim zdobywcom stron i nabijaczom postów GRATULACJE!

a to rzeczywiscie zastanawiajace!!!!!!!!!!!!!!!

zalozmy komisje sledcza ds. afery Wishperina

Mnie pociesza fakt, że to bardzo bliski współpracownik naszego Papy :) Ale smutno jest nam wszystkim :cry: .

Zwróćcie uwagę kochani - podczas wojny kard. Retzinger i Karol Wojtyłła stali po dwóch stronach "barykady". Papież dał nam przykład jak mamy przebaczać, wybierając Niemca na swego współpracownika. Jan Paweł II na pewno się cieszy tam w górze. Zresztą On wiedział już wcześniej!

Czesc Sonika :)

Ech, dom sie buduje.........czasu malo, pieniedzy tez jakos ubywa :wink: , ale najwazniejsze do przeprowadzki coraz blizej :)

Bylam w Twojej galerii i pieknie tam masz, oj pieknosciowo!!!!! Mala lazienka jest powalajaca!!!!!!! SUPER!!!!!!!!

A u Ciebie na budowie juz wszytsko oki????

Ja chciałem zdementować! Chciałem też stanowczo zaprzeczyć! Oczernia się mnie! Dyskredytuje! To jest polityczna nagonka!

Sonika, ja Ci nogi z ... powyrywam. Ty jako Whiskarbnik powinnaś wiedzieć, że są pytania których się nie zadaje :-? Jak się przyczepią do mojego samochodu (którego zresztą sobie nie przyznałem), to mogą się i do Twojej łazienki przyczepić, i zdekomunizują Cię ze trzy razy, i Roman Wysoki na spytki weźmie jakim cudem Ty masz 20 pierwszych stron...

Lepiej nie dotykać niektórych spraw...

Ja chciałem zdementować! Chciałem też stanowczo zaprzeczyć! Oczernia się mnie! Dyskredytuje! To jest polityczna nagonka!

Sonika, ja Ci nogi z ... powyrywam. Ty jako Whiskarbnik powinnaś wiedzieć, że są pytania których się nie zadaje :-? Jak się przyczepią do mojego samochodu (którego zresztą sobie nie przyznałem), to mogą się i do Twojej łazienki przyczepić, i zdekomunizują Cię ze trzy razy, i Roman Wysoki na spytki weźmie jakim cudem Ty masz 20 pierwszych stron...

Lepiej nie dotykać niektórych spraw...

Czy Ty coś na mnie masz???