Whisper 19.04.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Nie wiem, Hondą nie jeździłem. Ale teraz na parę dni musiałem przesiąść się z mojej cytrynki do golfa i po kilku minutach jazdy bolą mnie plecy :( nie mówiąc o odczuciach w dolnej części mojego ciała przy przejeżdżaniu po jeżdżących policjantach i innych udogodnieniach drogowych... to jestes wrazliwy hoiho Przyzwyczaiłem sie do dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.04.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 ja tam wole niemieckie solidne praktyczne samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.04.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Wozy drabiniaste chciałaś powiedzieć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.04.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Wozy drabiniaste chciałaś powiedzieć :wink: hehe no dobra jak Ci ulzy to niech beda wozy drabiniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.04.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.04.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ja jako Whiskarbnik, pytam się: Skąd wzięły się pieniądze na takie auto służbowe dla Pana Prezesa! Błagam Was zwolnijcie, bo ja nie nadążam czytać!!! Wszystkim zdobywcom stron i nabijaczom postów GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.04.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ja jako Whiskarbnik, pytam się: Skąd wzięły się pieniądze na takie auto służbowe dla Pana Prezesa! Błagam Was zwolnijcie, bo ja nie nadążam czytać!!! Wszystkim zdobywcom stron i nabijaczom postów GRATULACJE! a to rzeczywiscie zastanawiajace!!!!!!!!!!!!!!! zalozmy komisje sledcza ds. afery Wishperina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Mamy nowego Papieża!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ja jako Whiskarbnik, pytam się: Skąd wzięły się pieniądze na takie auto służbowe dla Pana Prezesa! Błagam Was zwolnijcie, bo ja nie nadążam czytać!!! Wszystkim zdobywcom stron i nabijaczom postów GRATULACJE! No właśnie, skąd On nabrał na to?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Mamy nowego Papieża!!! A mnie jakoś smutno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Mnie pociesza fakt, że to bardzo bliski współpracownik naszego Papy Ale smutno jest nam wszystkim . Zwróćcie uwagę kochani - podczas wojny kard. Retzinger i Karol Wojtyłła stali po dwóch stronach "barykady". Papież dał nam przykład jak mamy przebaczać, wybierając Niemca na swego współpracownika. Jan Paweł II na pewno się cieszy tam w górze. Zresztą On wiedział już wcześniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.04.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witam wszystkich!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.04.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Mamy nowego Papieża!!! A mnie jakoś smutno.... Mi tez...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Cześć Moniś,co nowego w wielkim świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.04.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Mamy nowego Papieża!!! A mnie jakoś smutno.... Mi tez...... I mi choć trzeba się cieszyć, że to bliski wspólpracownik Jana Pawla II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.04.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Czesc Sonika Ech, dom sie buduje.........czasu malo, pieniedzy tez jakos ubywa , ale najwazniejsze do przeprowadzki coraz blizej Bylam w Twojej galerii i pieknie tam masz, oj pieknosciowo!!!!! Mala lazienka jest powalajaca!!!!!!! SUPER!!!!!!!! A u Ciebie na budowie juz wszytsko oki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.04.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ja chciałem zdementować! Chciałem też stanowczo zaprzeczyć! Oczernia się mnie! Dyskredytuje! To jest polityczna nagonka! Sonika, ja Ci nogi z ... powyrywam. Ty jako Whiskarbnik powinnaś wiedzieć, że są pytania których się nie zadaje Jak się przyczepią do mojego samochodu (którego zresztą sobie nie przyznałem), to mogą się i do Twojej łazienki przyczepić, i zdekomunizują Cię ze trzy razy, i Roman Wysoki na spytki weźmie jakim cudem Ty masz 20 pierwszych stron... Lepiej nie dotykać niektórych spraw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.04.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Czyżby afera Whispera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.04.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 ...Roman Wysoki na spytki weźmie jakim cudem Ty masz 20 pierwszych stron... Lepiej nie dotykać niektórych spraw... Śmieszne ale z Romkiem Wysokim to nie ma żartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ja chciałem zdementować! Chciałem też stanowczo zaprzeczyć! Oczernia się mnie! Dyskredytuje! To jest polityczna nagonka! Sonika, ja Ci nogi z ... powyrywam. Ty jako Whiskarbnik powinnaś wiedzieć, że są pytania których się nie zadaje Jak się przyczepią do mojego samochodu (którego zresztą sobie nie przyznałem), to mogą się i do Twojej łazienki przyczepić, i zdekomunizują Cię ze trzy razy, i Roman Wysoki na spytki weźmie jakim cudem Ty masz 20 pierwszych stron... Lepiej nie dotykać niektórych spraw... Czy Ty coś na mnie masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts