SławekD-żonka 23.02.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja myslałem o zdjęciu Madzi... Tylko, ze redakcja chce zdjęcie w rodzielczosci 5mln pixeli, a mój aparat ma tylko 4mln... Moze będzie OK.. My chyba też damy zdjęcie Doroty PS: Dzięki za gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 z koszulki nici bo i z wyjazdu nic nie wyjdzie, szkoda szkoda a zgłosiłaś rezygnacje? ludzie w kolejce rezerwowej czekają... podrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Maksiu, a zdjęcie 4mln pikseli może być? Tyle wyciaga moja cyfrówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 z koszulki nici bo i z wyjazdu nic nie wyjdzie, szkoda szkoda a zgłosiłaś rezygnacje? ludzie w kolejce rezerwowej czekają... podrawiam m. A może jednak da się coś jeszcze zrobić Teska zakombinuj i przybądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja myslałem o zdjęciu Madzi... Tylko, ze redakcja chce zdjęcie w rodzielczosci 5mln pixeli, a mój aparat ma tylko 4mln... Moze będzie OK.. ja wysłałem w rozdzielczosci 1536x2048... większego nie mogłem zrobić.. oczywiście Małgosia :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam Rekordzistów i z faworkami przychodzę.Mam tyle, co dla pułku wojska. http://www.donicebonsai.com.pl/faworki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja myslałem o zdjęciu Madzi... Tylko, ze redakcja chce zdjęcie w rodzielczosci 5mln pixeli, a mój aparat ma tylko 4mln... Moze będzie OK.. ja wysłałem w rozdzielczosci 1536x2048... większego nie mogłem zrobić.. oczywiście Małgosia :D m. U mnie maksymalnie to 2272 na 1514... To widac chyba wystarczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja myslałem o zdjęciu Madzi... Tylko, ze redakcja chce zdjęcie w rodzielczosci 5mln pixeli, a mój aparat ma tylko 4mln... Moze będzie OK.. ja wysłałem w rozdzielczosci 1536x2048... większego nie mogłem zrobić.. oczywiście Małgosia :D m. Małgosia ma taaakie loki Niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja myslałem o zdjęciu Madzi... Tylko, ze redakcja chce zdjęcie w rodzielczosci 5mln pixeli, a mój aparat ma tylko 4mln... Moze będzie OK.. ja wysłałem w rozdzielczosci 1536x2048... większego nie mogłem zrobić.. oczywiście Małgosia :D m. Małgosia ma taaakie loki Niesamowite jakie loki??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam Rekordzistów i z faworkami przychodzę. Mam tyle, co dla pułku wojska. Pyszności Tola, wiesz kiedy się zjawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja myslałem o zdjęciu Madzi... Tylko, ze redakcja chce zdjęcie w rodzielczosci 5mln pixeli, a mój aparat ma tylko 4mln... Moze będzie OK.. ja wysłałem w rozdzielczosci 1536x2048... większego nie mogłem zrobić.. oczywiście Małgosia :D m. Małgosia ma taaakie loki Niesamowite jakie loki??? m. Jak to jakie, Maksiu, a to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 jakie loki??? m. Jak to jakie, Maksiu, a to? A to... no tu nie wyszla najlepiej.. normalnie ma lepsze loczki... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam Rekordzistów i z faworkami przychodzę. Mam tyle, co dla pułku wojska. Pyszności Tola, wiesz kiedy się zjawić ....ja to tylko od święta Tempo tego wątku jest tak imponujące, że nie daję rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A to... no tu nie wyszla najlepiej.. normalnie ma lepsze loczki... m. Jeszcze lepszych loków sobie nie wyobrażam, ale musi mieć fajną fryzurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam Rekordzistów i z faworkami przychodzę. Mam tyle, co dla pułku wojska. Pyszności Tola, wiesz kiedy się zjawić ....ja to tylko od święta Tempo tego wątku jest tak imponujące, że nie daję rady Od święta czy nie - tyś nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam Rekordzistów i z faworkami przychodzę. Mam tyle, co dla pułku wojska. Pyszności Tola, wiesz kiedy się zjawić ....ja to tylko od święta Tempo tego wątku jest tak imponujące, że nie daję rady Od święta czy nie - tyś nasza i wstażeczkę żółtą w klapę mogę? i na prawo od schodów w dniu 4 marca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A to... no tu nie wyszla najlepiej.. normalnie ma lepsze loczki... m. Jeszcze lepszych loków sobie nie wyobrażam, ale musi mieć fajną fryzurkę no to zobaczysz na koszulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam Rekordzistów i z faworkami przychodzę. Mam tyle, co dla pułku wojska. Pyszności Tola, wiesz kiedy się zjawić ....ja to tylko od święta Tempo tego wątku jest tak imponujące, że nie daję rady Od święta czy nie - tyś nasza i wstażeczkę żółtą w klapę mogę? i na prawo od schodów w dniu 4 marca? Koniecznie Tola, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A to... no tu nie wyszla najlepiej.. normalnie ma lepsze loczki... m. Jeszcze lepszych loków sobie nie wyobrażam, ale musi mieć fajną fryzurkę no to zobaczysz na koszulce Mam nadzieję Już się nie mogę doczekać Maksiu, a czy możesz nam zdradzić program imprezy, chodzi mi konkretnie o przemówienia kiedy będą Na początku ok 15, czy później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A to... no tu nie wyszla najlepiej.. normalnie ma lepsze loczki... m. Jeszcze lepszych loków sobie nie wyobrażam, ale musi mieć fajną fryzurkę no to zobaczysz na koszulce Mam nadzieję Już się nie mogę doczekać Maksiu, a czy możesz nam zdradzić program imprezy, chodzi mi konkretnie o przemówienia kiedy będą Na początku ok 15, czy później? przemówienia powitalne zawsze sa na poczatku, ale nie wiem o ktorych przemowianiach piszesz, bo bedzie ich kilka... ja tez sie bede produkowal... a szczegolow programu nie moge zdradzic, jest zakaz m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts