Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Ale Grodzisk i Milanówek sa bardzo ładne. Zresztą każdy kto mieszka w W-wie - chętnie by sie wyprowadził pod stolicę. Moi znajomi prowadzą małą internetową firemkę w Grodzisku.

A prop po.

Własnie mam do sprzedania mieszkanie w Milanówku 37mkw w starym budownictwie, na osiedlu Jedwabnik. 2 pokoje z kuchnia (ciemną). Ktoś zainteresowany?

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

plusy ujemne - brak świeżego powietrza, korki, tłumy ludzi, miejski zgiełk, jest ryzyko spotkania nielubianego polityka (i jak się wtedy zachować), itd

No, ale mieszkac na zadupiu i siedzieć w 4 ścianach (bo wszędzie daleko), a jak wypije piwko to wracać chyba na piechtę to ja dziekuję..

Po śwerze powietrze pojadę do rodziców na działkę pod Grodzisk Maz... :lol:

Albo masz zgiełk, albo dobrze skomunikowaną działkę...

W temacie polityka to mogę najwyżej wziąć autograf... 8)

No wiesz, jeśli polityk umie pisać to tak :lol:

Na pewno mieszkanie w Wawie ma trochę plusów (chociażby kwestia pracy - choć już teraz tez nie jest tak fajnie jak dawniej). Ja się cieszę że wyprowadzam się z Lublina. Do pracy będę miał równie 10 km. Do centrum - również.

Piwo mogę wypić przy grillu z przyjaciółmi - a potem - albo niech nocują - albo organizują sobie transport :wink:

No wiesz, jeśli polityk umie pisać to tak :lol:

Na pewno mieszkanie w Wawie ma trochę plusów (chociażby kwestia pracy - choć już teraz tez nie jest tak fajnie jak dawniej). Ja się cieszę że wyprowadzam się z Lublina. Do pracy będę miał równie 10 km. Do centrum - również.

Piwo mogę wypić przy grillu z przyjaciółmi - a potem - albo niech nocują - albo organizują sobie transport :wink:

Albo komuś zwalić się do chałupy, albo zbankrutować na taxi... :-?