Witos 25.02.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ja też już pójde bo mi prrzyjdzie w wannie spać, jak Żabie wczorajszej nocy. Niech nie kłamie spała u mnie ........na wycieraczce. i pewnie cala noc kukala ? przecież to nie kukułka. mialobyc KUMKALA nie mogła kumkac bo ją na bucie ktoś przyniósł i wtarł. Biedna zabcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra a cos wiecej na ten temat ? w twoim dzienniku moze ? Dziennika od dawna już nie prowadzę. Ściany mam 2-w ze styropianem. Namawiali mnie na tynki akrylowe Matres-Revco - myślę, żę są naprawdę dobre. Jednak nie mieli nigdzie porządnego czyli dużego wzornika kolorów. Przypadkiem trafiłem do innej hurtowni i tam namówili mnie na Tikkurile czyli Finngard Mini. To akryl - baranek 1,5 mm. Jak pamiętam to zapłaciłem tylko jakieś 300 zł więcej niż dałybym za Matresa. Faktura jest ładna - dość delikatna jak na 1,5mm Musze sie kontrolnie rozejrzec ale wlasnie nie wiedzialem czego szukac: silikon? akryl ? cholipa wie co jeszcze Poszedłem w akryl bo na silikon nie było mnie specjalnie stać. Jeśli mam być szczery to nic konkretnego nie mogę o tym tynku powiedzieć bo mam go od października. Ekipa chwaliła go sobie za konsystencję i łatwość obróbki. Ja z kolei chwalę ekipę bo wyszło równiuteńko co widać nawet przy równoległym świetle. Akryl jest spoko jak masz silikaty albo BK to jest super a na maxach po roku odpada płatami, nikt nie wie dlaczego tak sie dzieje.[/quote:c89cbbb29e] Witos - ja mam U-220 czyli podobną do maksa, ale tynk jest na styropianie więc w takich ukłądach chyba nic nie odpada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 O Witos juz walczy o punkta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra a cos wiecej na ten temat ? w twoim dzienniku moze ? Dziennika od dawna już nie prowadzę. Ściany mam 2-w ze styropianem. Namawiali mnie na tynki akrylowe Matres-Revco - myślę, żę są naprawdę dobre. Jednak nie mieli nigdzie porządnego czyli dużego wzornika kolorów. Przypadkiem trafiłem do innej hurtowni i tam namówili mnie na Tikkurile czyli Finngard Mini. To akryl - baranek 1,5 mm. Jak pamiętam to zapłaciłem tylko jakieś 300 zł więcej niż dałybym za Matresa. Faktura jest ładna - dość delikatna jak na 1,5mm Musze sie kontrolnie rozejrzec ale wlasnie nie wiedzialem czego szukac: silikon? akryl ? cholipa wie co jeszcze Poszedłem w akryl bo na silikon nie było mnie specjalnie stać. Jeśli mam być szczery to nic konkretnego nie mogę o tym tynku powiedzieć bo mam go od października. Ekipa chwaliła go sobie za konsystencję i łatwość obróbki. Ja z kolei chwalę ekipę bo wyszło równiuteńko co widać nawet przy równoległym świetle. Akryl jest spoko jak masz silikaty albo BK to jest super a na maxach po roku odpada płatami, nikt nie wie dlaczego tak sie dzieje.[/quote:0bbf07a9a7] Witos - ja mam U-220 czyli podobną do maksa, ale tynk jest na styropianie więc w takich ukłądach chyba nic nie odpada ....[/quote:0bbf07a9a7] spoko żartowałem z tym odpadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 O Witos juz walczy o punkta A mój taki długi post wszedł szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Gratki MamoniuSzkoda ze juz tak blisko mnie jestes nawet Joanny nie zdarze przegonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra a cos wiecej na ten temat ? w twoim dzienniku moze ? Dziennika od dawna już nie prowadzę. Ściany mam 2-w ze styropianem. Namawiali mnie na tynki akrylowe Matres-Revco - myślę, żę są naprawdę dobre. Jednak nie mieli nigdzie porządnego czyli dużego wzornika kolorów. Przypadkiem trafiłem do innej hurtowni i tam namówili mnie na Tikkurile czyli Finngard Mini. To akryl - baranek 1,5 mm. Jak pamiętam to zapłaciłem tylko jakieś 300 zł więcej niż dałybym za Matresa. Faktura jest ładna - dość delikatna jak na 1,5mm Musze sie kontrolnie rozejrzec ale wlasnie nie wiedzialem czego szukac: silikon? akryl ? cholipa wie co jeszcze Poszedłem w akryl bo na silikon nie było mnie specjalnie stać. Jeśli mam być szczery to nic konkretnego nie mogę o tym tynku powiedzieć bo mam go od października. Ekipa chwaliła go sobie za konsystencję i łatwość obróbki. Ja z kolei chwalę ekipę bo wyszło równiuteńko co widać nawet przy równoległym świetle. Akryl jest spoko jak masz silikaty albo BK to jest super a na maxach po roku odpada płatami, nikt nie wie dlaczego tak sie dzieje.[/quote:c534882454] Witos - ja mam U-220 czyli podobną do maksa, ale tynk jest na styropianie więc w takich ukłądach chyba nic nie odpada ....[/quote:c534882454] spoko żartowałem z tym odpadaniem [/quote:c534882454] A ja uwierzylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ide spać tumoroł czy jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ja też zmykam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 o rany ale idziecie jak burza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 czemu wszyscy uciekacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 tez zmykam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 czemu wszyscy uciekacie ? bo trochę oczy mi sie kleją i literki zlewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 no to sie weselo zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIE: Stronę zaczęła Joanna. Było zamieszanie bo Jajcek w ciemno gratulował Mamoniowi. Póżniej - o dziwo - było o tematach budowlanych, a konkretnie o tynkach. Olkalybowa poszła spać, a Sylvia wróciła z czytania. Stronkę zakończył Jajcek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 czemu wszyscy uciekacie ? bo trochę oczy mi sie kleją i literki zlewają to bedziemy pisac wiekszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Gratki Mamoniu Szkoda ze juz tak blisko mnie jestes nawet Joanny nie zdarze przegonic Dzięki. Ale z tym co będzie to nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts