inż. Mamoń 26.02.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Ja jestem... Żabcia ucieszyłes sie ???? Ależ oczywiście jak możesz w to wątpić Sama nie wiem...tyle lasek koło Ciebie sie kręci...czasem trudno sie dopchać... Żabko ale przecież ja mam swoje własne preferencje powiesz mi jakie? Nie powiem - domyśl się sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Dzis tez w wannie spalas Gosiu ? Dzisiaj w łozu małżeńskim.... Witaj Jajcek Beda kijanki ? Oj, Jajcek...co ja mam Ci odpisac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.02.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 dzień dobry ... Joanna to tak można samemu sobie stronkę podstawic? jak widać! Czołem wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 o Mamon obiecaj ze dasz kilka stronek bardziej potrzebującym... Sylvia - załatwione Nie mam dziś ducha walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Dzis tez w wannie spalas Gosiu ? Dzisiaj w łozu małżeńskim.... Witaj Jajcek Beda kijanki ? Oj, Jajcek...co ja mam Ci odpisac.... Prawde ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Ja jestem... Żabcia ucieszyłes sie ???? Ależ oczywiście jak możesz w to wątpić Sama nie wiem...tyle lasek koło Ciebie sie kręci...czasem trudno sie dopchać... Żabko ale przecież ja mam swoje własne preferencje powiesz mi jakie? Nie powiem - domyśl się sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 o Mamon obiecaj ze dasz kilka stronek bardziej potrzebującym... Sylvia - załatwione A czy to Ty jesteś ta bardziej potrzebująca? najniżej stoję... w rankingu z tych tu obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 dzień dobry ... Joanna to tak można samemu sobie stronkę podstawic? jak widać! Czołem wszyscy! Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.02.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 o Mamon obiecaj ze dasz kilka stronek bardziej potrzebującym... Sylvia - załatwione Nie mam dziś ducha walki ale dowcip!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.02.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 o Mamon obiecaj ze dasz kilka stronek bardziej potrzebującym... Sylvia - załatwione Nie mam dziś ducha walki ale dowcip!!! A ja nawet nie bede probowal walczyc z takim doborowym towarzystwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 o Mamon obiecaj ze dasz kilka stronek bardziej potrzebującym... Sylvia - załatwione Nie mam dziś ducha walki ale dowcip!!! Chyba przylgnęła do mnie nieciekawa etykieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.02.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 o Mamon obiecaj ze dasz kilka stronek bardziej potrzebującym... Sylvia - załatwione Nie mam dziś ducha walki ale dowcip!!! A ja nawet nie bede probowal walczyc z takim doborowym towarzystwem no, co Ty mówisz....Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 o Mamon obiecaj ze dasz kilka stronek bardziej potrzebującym... Sylvia - załatwione Nie mam dziś ducha walki ale dowcip!!! A ja nawet nie bede probowal walczyc z takim doborowym towarzystwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 o Mamon obiecaj ze dasz kilka stronek bardziej potrzebującym... Sylvia - załatwione Nie mam dziś ducha walki ale dowcip!!! Chyba przylgnęła do mnie nieciekawa etykieta No co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 inz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Dzis tez w wannie spalas Gosiu ? Dzisiaj w łozu małżeńskim.... Witaj Jajcek Beda kijanki ? Oj, Jajcek...co ja mam Ci odpisac.... Prawde ? Nie będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 inz No dobra oddalam się na chwilę - walczcie sobie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.02.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Dzis tez w wannie spalas Gosiu ? Dzisiaj w łozu małżeńskim.... Witaj Jajcek Beda kijanki ? Oj, Jajcek...co ja mam Ci odpisac.... Prawde ? Nie będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.02.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 inz No dobra oddalam się na chwilę - walczcie sobie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts