kasztanka 21.04.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 RATUNKU CZY ktos mi pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.04.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Piotruniu moj kochany nie badz CHORY!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.04.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 na pewno nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Co do prysznica: czy kupiliście już leżaczek-bujaczek? Naprawdę rewelacyjne urządzenie. Pozwala między innymi rozwiązać kwestię prysznica - bierzesz dziecko w leżaczku do łazienki Niewielkie pociąganie noskiem i "chrobotanie" jest fizjologiczne (opuchnięte błony śluzowe). Jeśli pojawi się jakaś wydzielinka z nosa, porozmawiaj z pediatrą. Przyzwyczailiście się do siebie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 raz slysze ze ma cos w nosku a raz cisza i jakby nic Na alergię to może wapno pomoże...Ono zmniejsza obrzek śluzówki nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.04.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Bedzie dobrze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.04.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Co do prysznica: czy kupiliście już leżaczek-bujaczek? Naprawdę rewelacyjne urządzenie. Pozwala między innymi rozwiązać kwestię prysznica - bierzesz dziecko w leżaczku do łazienki Niewielkie pociąganie noskiem i "chrobotanie" jest fizjologiczne (opuchnięte błony śluzowe). Jeśli pojawi się jakaś wydzielinka z nosa, porozmawiaj z pediatrą. Przyzwyczailiście się do siebie już no lezaczek bujaczek .... niee ale ja mam tak mala lazienke ze sie nie zmiescimy we dwoje a poza tym jest strasznie parno i mozna sie udusic wydzielinki nie ma za bardzo ..... wlasnie dlatego tez sie denerwuje bo slychac a nie widac ..... moze jakies 2 kozki na 2dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.04.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 jest nam juz coraz lepiej razem juz coraz lepiej sie rozumiemy jest SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!! W to nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Co do prysznica: czy kupiliście już leżaczek-bujaczek? Naprawdę rewelacyjne urządzenie. Pozwala między innymi rozwiązać kwestię prysznica - bierzesz dziecko w leżaczku do łazienki Niewielkie pociąganie noskiem i "chrobotanie" jest fizjologiczne (opuchnięte błony śluzowe). Jeśli pojawi się jakaś wydzielinka z nosa, porozmawiaj z pediatrą. Przyzwyczailiście się do siebie już no lezaczek bujaczek .... niee ale ja mam tak mala lazienke ze sie nie zmiescimy we dwoje a poza tym jest strasznie parno i mozna sie udusic wydzielinki nie ma za bardzo ..... wlasnie dlatego tez sie denerwuje bo slychac a nie widac ..... moze jakies 2 kozki na 2dni Jak nic nie ma widocznego w nosku - powinno być OK. Błony śluzowe są po prostu podrażnione przez wody płodowe. Leżaczki są też małe i zgrabne, taki sprzęt przyda Ci się na pewno, szczególnie w momencie kiedy mały zacznie być mobilny (juz niedługo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Byle nie uzywać chodzika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.04.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Jak nic nie ma widocznego w nosku - powinno być OK. Błony śluzowe są po prostu podrażnione przez wody płodowe. Leżaczki są też małe i zgrabne, taki sprzęt przyda Ci się na pewno, szczególnie w momencie kiedy mały zacznie być mobilny (juz niedługo ) hmmm mamy tylko fotelik samochodowy tez sie buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.04.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 nieee chodzika ne pewno nie bedziemy uzywac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 nieee chodzika ne pewno nie bedziemy uzywac! To najwazniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.04.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 obudzil sie grrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dla mnie chodzik to pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 21.04.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Kasztanko gratulki (spóżnione jak moja budowa ) Taka mała dzidzia (chodzi oczywiście o wiek a nie rozmiary) - jej,kiedy to było... Ja jako spanikowana matka niemowlęcia "targałam" za sobą wózek (z delikwentem w środku ). Ciasną łazienkę powiększałam przez otwarcie drzwi - wózek stał w progu. To był (chyba) błąd.Podobno przy drugim jest lepiej Ale tylko podobno (poprzestałam na jednym). Ale chyba jednak jesteś matką zorganizowaną na max-a skoro masz jeszcze siłkę i czas udzielać się na forum.Tak trzymaj ! Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dla mnie chodzik to pomyłka. Ja też dowiedziałem się ostatnio, że to jest pomyłka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Widzę, że dziś to watek nie cieszy się taka popularnością jak przez ostatnie 2 dni... A może wszystcy czytają zaległe strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dzien dobry!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts