Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Co do prysznica: czy kupiliście już leżaczek-bujaczek? Naprawdę rewelacyjne urządzenie. Pozwala między innymi rozwiązać kwestię prysznica - bierzesz dziecko w leżaczku do łazienki :)

Niewielkie pociąganie noskiem i "chrobotanie" jest fizjologiczne (opuchnięte błony śluzowe). Jeśli pojawi się jakaś wydzielinka z nosa, porozmawiaj z pediatrą.

Przyzwyczailiście się do siebie już ;)

Co do prysznica: czy kupiliście już leżaczek-bujaczek? Naprawdę rewelacyjne urządzenie. Pozwala między innymi rozwiązać kwestię prysznica - bierzesz dziecko w leżaczku do łazienki :)

Niewielkie pociąganie noskiem i "chrobotanie" jest fizjologiczne (opuchnięte błony śluzowe). Jeśli pojawi się jakaś wydzielinka z nosa, porozmawiaj z pediatrą.

no lezaczek bujaczek .... niee

ale ja mam tak mala lazienke ze sie nie zmiescimy we dwoje

a poza tym jest strasznie parno i mozna sie udusic :-(

wydzielinki nie ma za bardzo ..... wlasnie dlatego tez sie denerwuje bo slychac a nie widac ..... moze jakies 2 kozki na 2dni :-)

no lezaczek bujaczek .... niee

ale ja mam tak mala lazienke ze sie nie zmiescimy we dwoje

a poza tym jest strasznie parno i mozna sie udusic :-(

wydzielinki nie ma za bardzo ..... wlasnie dlatego tez sie denerwuje bo slychac a nie widac ..... moze jakies 2 kozki na 2dni :-)

Jak nic nie ma widocznego w nosku - powinno być OK. Błony śluzowe są po prostu podrażnione przez wody płodowe.

Leżaczki są też małe i zgrabne, taki sprzęt przyda Ci się na pewno, szczególnie w momencie kiedy mały zacznie być mobilny (juz niedługo ;))

Jak nic nie ma widocznego w nosku - powinno być OK. Błony śluzowe są po prostu podrażnione przez wody płodowe.

Leżaczki są też małe i zgrabne, taki sprzęt przyda Ci się na pewno, szczególnie w momencie kiedy mały zacznie być mobilny (juz niedługo ;))

hmmm mamy tylko fotelik samochodowy :-) tez sie buja :-)

Kasztanko gratulki (spóżnione jak moja budowa :wink: )

Taka mała dzidzia (chodzi oczywiście o wiek a nie rozmiary) - jej,kiedy

to było...

Ja jako spanikowana matka niemowlęcia "targałam" za sobą wózek

(z delikwentem w środku :lol: ).

Ciasną łazienkę powiększałam przez otwarcie drzwi - wózek stał w progu.

To był (chyba) błąd.Podobno przy drugim jest lepiej :D Ale tylko podobno (poprzestałam na jednym).

Ale chyba jednak jesteś matką zorganizowaną na max-a skoro masz jeszcze siłkę i czas udzielać się na forum.Tak trzymaj ! Podziwiam :D