Agacka1719499039 01.03.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Miłego galopowania na następne stronki... Ja golopuję jeszcze popracować co wcale nie znaczy, że jeszcze tu nie zajrzę ale groźba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.03.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 spadam do domciu ....w domu wieczorem sprobuję .....ale on mi w domu wolniej chodzi miłego popołudnia ..... .posypcie sie popiołem Ale wieczorem mniejsza konkurencja... Na narazie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.03.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 spadam do domciu ....w domu wieczorem sprobuję .....ale on mi w domu wolniej chodzi miłego popołudnia ..... .posypcie sie popiołem Ale wieczorem mniejsza konkurencja... Na narazie! to może jest jakiś sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.03.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 spadam do domciu ....w domu wieczorem sprobuję .....ale on mi w domu wolniej chodzi miłego popołudnia ..... .posypcie sie popiołem Ale wieczorem mniejsza konkurencja... Na narazie! to może jest jakiś sposób... masz juz net w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.03.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 spadam do domciu ....w domu wieczorem sprobuję .....ale on mi w domu wolniej chodzi miłego popołudnia ..... .posypcie sie popiołem Ale wieczorem mniejsza konkurencja... Na narazie! to może jest jakiś sposób... na zdobycie punkta ? Na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.03.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Miłego galopowania na następne stronki... Ja golopuję jeszcze popracować co wcale nie znaczy, że jeszcze tu nie zajrzę ale groźba! Nie tylko uzależnienie.. Może jakąś stronę otworzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 spadam do domciu ....w domu wieczorem sprobuję .....ale on mi w domu wolniej chodzi miłego popołudnia ..... .posypcie sie popiołem Ale wieczorem mniejsza konkurencja... Na narazie! to może jest jakiś sposób... na zdobycie punkta ? Na pewno! jestem w domciu WRÓCIŁAM !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.03.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 spadam do domciu ....w domu wieczorem sprobuję .....ale on mi w domu wolniej chodzi miłego popołudnia ..... .posypcie sie popiołem Ale wieczorem mniejsza konkurencja... Na narazie! to może jest jakiś sposób... na zdobycie punkta ? Na pewno! jestem w domciu WRÓCIŁAM !!!! A czego taka zła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.03.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 spadam do domciu ....w domu wieczorem sprobuję .....ale on mi w domu wolniej chodzi miłego popołudnia ..... .posypcie sie popiołem Ale wieczorem mniejsza konkurencja... Na narazie! to może jest jakiś sposób... na zdobycie punkta ? Na pewno! jestem w domciu WRÓCIŁAM !!!! Ew-ka nie złość się mały ruch w RW masz duże szanse Ja tez zaraz będę w domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 spadam do domciu ....w domu wieczorem sprobuję .....ale on mi w domu wolniej chodzi miłego popołudnia ..... .posypcie sie popiołem Ale wieczorem mniejsza konkurencja... Na narazie! to może jest jakiś sposób... na zdobycie punkta ? Na pewno! jestem w domciu WRÓCIŁAM !!!! A czego taka zła? A z czego sie cieszyć !!!! śnieg zaczął na nowo sypać jak oszalały ,na obiad śledź a nie karkóweczka ......a w tvp znow Moda na sukces czy ten serial ma jakies zakończenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.03.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja równiez powoli myslę o ewakuacji do domu.... A w domu nie mam netu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 spadam do domciu ....w domu wieczorem sprobuję .....ale on mi w domu wolniej chodzi miłego popołudnia ..... .posypcie sie popiołem Ale wieczorem mniejsza konkurencja... Na narazie! to może jest jakiś sposób... na zdobycie punkta ? Na pewno! jestem w domciu WRÓCIŁAM !!!! Ew-ka nie złość się mały ruch w RW masz duże szanse Ja tez zaraz będę w domku... to by było zbyt piękne ......na pewno ktoś sie czaii ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja równiez powoli myslę o ewakuacji do domu.... A w domu nie mam netu... mocno uściskaj dziewczynki od Cioci Ewy....ale najpierw umyj rączki licho ....nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.03.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja równiez powoli myslę o ewakuacji do domu.... A w domu nie mam netu... mocno uściskaj dziewczynki od Cioci Ewy....ale najpierw umyj rączki licho ....nie śpi Zawsze myje po przyjściu do domu! Do małego dziecka trzeba z czytymi rekami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja równiez powoli myslę o ewakuacji do domu.... A w domu nie mam netu... mocno uściskaj dziewczynki od Cioci Ewy....ale najpierw umyj rączki licho ....nie śpi Zawsze myje po przyjściu do domu! Do małego dziecka trzeba z czytymi rekami.. i czystymi myślami klopoty zostaw za drzwiami ( oczywisie jak je masz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.03.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 A własnie Ciociu Ewo:- czy pod każdymoknem połaciowym masz kaloryferek?- jaka masz wentylację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.03.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.03.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja równiez powoli myslę o ewakuacji do domu.... A w domu nie mam netu... mocno uściskaj dziewczynki od Cioci Ewy....ale najpierw umyj rączki licho ....nie śpi Zawsze myje po przyjściu do domu! Do małego dziecka trzeba z czytymi rekami.. i czystymi myślami klopoty zostaw za drzwiami ( oczywisie jak je masz) Wszelkie troszki zostawiam za drzwiami pokoju w pracy... W domu staram się nie gadac o pracy. Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.03.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 witam I ja też witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 A własnie Ciociu Ewo: - czy pod każdymoknem połaciowym masz kaloryferek? - jaka masz wentylację? pod każdym ...tylko nie w Lazience ...tam jest wc ( ten z muszelkami ) wentylacja -grawitacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts