inż. Mamoń 01.03.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wieczorowom porom...brunetka Ew-ka jak Ci idzie, ze stronkami? jak to moj synek mówi ... kupa Ew-ka może teraz Mamoń mecz ogląda ..szanse rosną a u mnie problemy z zębem...kurka mam nadzieję, że do soboty mi przejdzie A co Wam z tego, że Mamoń mecz ogląda jak Jajcek czuwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wieczorowom porom...brunetka Ew-ka jak Ci idzie, ze stronkami? jak to moj synek mówi ... kupa Ew-ka może teraz Mamoń mecz ogląda ..szanse rosną a u mnie problemy z zębem...kurka mam nadzieję, że do soboty mi przejdzie Edzia -wiesz ,że psu i mężczyźnie sie nie wierzy? pewnie sie czajnikuje i za moment pokaże swój uśmieszek szelmowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Nefer widzialam że mamy podobne gusta alkoholowe Inżynier uważa, że to raczej przaśne gusta, ale jest takie powiedzenie "gustibus ....etc" :) Mój mąz też nie lubi a ja uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 oooooo....a nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wieczorowom porom...brunetka Ew-ka jak Ci idzie, ze stronkami? jak to moj synek mówi ... kupa Ew-ka może teraz Mamoń mecz ogląda ..szanse rosną a u mnie problemy z zębem...kurka mam nadzieję, że do soboty mi przejdzie A co Wam z tego, że Mamoń mecz ogląda jak Jajcek czuwa? Jajcek tey mecy oglada a dotego jesycye kolaczjke yajada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.03.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Pomału tracę wolę walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 jak mnie coś boli to moj małż mówi .....ze to choroba na S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wieczorowom porom...brunetka Ew-ka jak Ci idzie, ze stronkami? jak to moj synek mówi ... kupa Ew-ka może teraz Mamoń mecz ogląda ..szanse rosną a u mnie problemy z zębem...kurka mam nadzieję, że do soboty mi przejdzie A co Wam z tego, że Mamoń mecz ogląda jak Jajcek czuwa? Jajcek tey mecy oglada a dotego jesycye kolaczjke yajada Chyba klawiatura mi sie przestawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 porponuje ne czekac tylko jutro na cito do dentysty conby do soboty przesłżo z jego pomoca.. Była dzisiaj, idę jutro mam nadzieję, że mi pomoże.. Ew-ka tak to już jest...kiedy nie spojrzę do RW zawsze Inż. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Pomału tracę wolę walki nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 A propos gier komputerowych ... Moje dzieci grają w Dooma (krew się leje strumieniami) a i my wszyscy chyba w czymś podobnym uczestniczymy ... http://nihuyah.com/blogger/ivrp/013.jpg A jutro 6.05 pukanie do drzwi będzie chyba ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Edzia pędź do dentysty, żebyś na sobotę była zdrowa jak rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 pewnie zapukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Kurde Kurde - Inżynierze - sporo mnie minęło - gratulacje - ale poszłam wyszukać jakieś gry dla Nikoli. JAJCEK Załapałam się na liste to się spotkamy. Bierz Żonę Nefer ja też wpisałam gry ale nie wiem czy ona nei za powazna na takie..? Maksiu odpisałm nam, że mamy brać - jest OK Nefer, odpisalem, brać :D Widziałam dzięki :) Będą dostarczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Wzstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 uwaga ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Przepraszam to był przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts