SławekD-żonka 02.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witaj Kasia Nareszcie ktoś wstał Cześć Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 widzieliscie to???? http://foto.onet.pl/upload/28/47/_582236_n.jpg Nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 WYSTAWIAM stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 02.03.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 melduję się do raportu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cześć Badi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 02.03.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 mam problemy z dotarciem w sobotę będę robić co w mojej mocy, aby przybyć przynajmniej na chwilę ... mój syn ma urodziny dla rodziny ...... 16-te ........i muszę wykonać małe przyjątko dlaczego mi nie wychodzi ????? a już myślałam , że się uda jeżeli nie dotrę to przynajmniej myślami będę z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 02.03.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cześć Badi czołgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 02.03.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 może trzeba zrobić stronę - wstęp tylko dla płci pięknej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 mam problemy z dotarciem w sobotę będę robić co w mojej mocy, aby przybyć przynajmniej na chwilę ... mój syn ma urodziny dla rodziny ...... 16-te ........i muszę wykonać małe przyjątko dlaczego mi nie wychodzi ????? a już myślałam , że się uda jeżeli nie dotrę to przynajmniej myślami będę z Wami Qrczak, Magda Staraj się, bardzo się staraj, choć na chwilę, qrde balans, ja z Poznania specjalnie jadę by Was wszystkich zobaczyć, tylko dla Was taka wyprawa, nie róbcie mi tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 02.03.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 mam problemy z dotarciem w sobotę będę robić co w mojej mocy, aby przybyć przynajmniej na chwilę ... mój syn ma urodziny dla rodziny ...... 16-te ........i muszę wykonać małe przyjątko dlaczego mi nie wychodzi ????? a już myślałam , że się uda jeżeli nie dotrę to przynajmniej myślami będę z Wami Qrczak, Magda Staraj się, bardzo się staraj, choć na chwilę, qrde balans, ja z Poznania specjalnie jadę by Was wszystkich zobaczyć, tylko dla Was taka wyprawa, nie róbcie mi tego Jest cień nadziei polegający na tym , że mój małżonek z młodszym synkiem idzie do teatru na 16-tą i wtedy mam w planie wpadnięcie na chwilkę .....mam nadzieję, że ktoś o tej porze będzie - bo dosyć szybko muszę potem lecieć i wyprawiać te urodzinki ( kolacja + 2 torty - starszy 16 lat, młodszy 6 , a jeszcze córa miała imieniny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 witam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 to wam na dobranoc opowiem co mnie wczoraj spotkało po dzielnej walce w RW poszłam do łazienki ....rozebrałam sie przgotowałam do nocy .....i .....zobaczyłam ,że roleta zewnętrzna nie jest zaciągnięta ( łazienka parter ...6m od ulicy ) ..... mam tylko nadzieję ze po północy nie było wielu spacerowiczó w Jak jechaliśmy kiedyś na 6:30 do pracy, to pewna pani stała w negliżu przed lustrem - chyba - i się wdzięczyła pewno myślała, że o tej godzinie normalni ludzie śpią i żaluzje mogą być otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.03.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.03.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. no co, gorąco było wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 mam problemy z dotarciem w sobotę będę robić co w mojej mocy, aby przybyć przynajmniej na chwilę ... mój syn ma urodziny dla rodziny ...... 16-te ........i muszę wykonać małe przyjątko dlaczego mi nie wychodzi ????? a już myślałam , że się uda jeżeli nie dotrę to przynajmniej myślami będę z Wami Qrczak, Magda Staraj się, bardzo się staraj, choć na chwilę, qrde balans, ja z Poznania specjalnie jadę by Was wszystkich zobaczyć, tylko dla Was taka wyprawa, nie róbcie mi tego Jest cień nadziei polegający na tym , że mój małżonek z młodszym synkiem idzie do teatru na 16-tą i wtedy mam w planie wpadnięcie na chwilkę .....mam nadzieję, że ktoś o tej porze będzie - bo dosyć szybko muszę potem lecieć i wyprawiać te urodzinki ( kolacja + 2 torty - starszy 16 lat, młodszy 6 , a jeszcze córa miała imieniny ) Liczę na ten cień PS: Ale masz niezłą kumulację w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 witam czwartkowo Cześć Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cześć Monka chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. no co, gorąco było wczoraj Widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cześć Monka chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. no co, gorąco było wczoraj Widziałam Witam, Ano było wczoraj dużo emocji....ale Tola stronkę zaliczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts