Jezier 02.03.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Dawno juz nie ustrzelilem zadnego punkcika. Ale jak widac nie wyszedlem jeszcze z wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oświadczenie: następne 2 lub 3 stronki sa moje, na zlot muszę dogonić lub przgonić Prezesa Dobra - mogą być Twoje, pod warunkiem, że nie masz na myśli punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oświadczenie: następne 2 lub 3 stronki sa moje, na zlot muszę dogonić lub przgonić Prezesa Dobra - mogą być Twoje, pod warunkiem, że nie masz na myśli punktów Teraz to już riki tiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 zamknęłam EDZIA - jesteś dobra w tym co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oświadczenie: następne 2 lub 3 stronki sa moje, na zlot muszę dogonić lub przgonić Prezesa Dobra - mogą być Twoje, pod warunkiem, że nie masz na myśli punktów Teraz to już riki tiki A nie pomyślałaś, że Prezesowi byłoby na zlocie przykro, że go juniorka wyprzedziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam jezier, Ty wisnio Przynajmniej szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 zamknęłam EDZIA - jesteś dobra w tym co robisz Dzięki... A co , zeby ktoś otworzył...zamknąć musi ktoś Chyba zagram w Lotto na chybił trafił jak będzie większa kumulacja ranking dla zamykających proszę! Jezier - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oświadczenie: następne 2 lub 3 stronki sa moje, na zlot muszę dogonić lub przgonić Prezesa Dobra - mogą być Twoje, pod warunkiem, że nie masz na myśli punktów Teraz to już riki tiki A nie pomyślałaś, że Prezesowi byłoby na zlocie przykro, że go juniorka wyprzedziła? Trudno, lajf ys brutal end ful of zasadzkas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 zamknęłam EDZIA - jesteś dobra w tym co robisz Dzięki... A co , zeby ktoś otworzył...zamknąć musi ktoś Chyba zagram w Lotto na chybił trafił jak będzie większa kumulacja Można próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oświadczenie: następne 2 lub 3 stronki sa moje, na zlot muszę dogonić lub przgonić Prezesa Dobra - mogą być Twoje, pod warunkiem, że nie masz na myśli punktów Teraz to już riki tiki A nie pomyślałaś, że Prezesowi byłoby na zlocie przykro, że go juniorka wyprzedziła? Trudno, lajf ys brutal end ful of zasadzkas To jak to jest Kasia: palisz czy nie palisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Streszczenie strony poprzedniej (numer bardzo wysoki) Zaczal inz. Mamon. Potem rozmowy toczyly sie o tym co na objad (chyba bo nie sledzilem) AlawekD-zonka postanowila nastepne 2-3 strony ustrzeli. Ale jak widac po tym kto pisze streszczenie byly to tylko przechwalki . I zaczal sie lot do konca strony. A Edzia miala ostatnie slowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Dawno juz nie ustrzelilem zadnego punkcika. Ale jak widac nie wyszedlem jeszcze z wprawy. Jezier, a o streszczeniu pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 oświadczenie: Następne 2 lub 3 stronki sa moje, na zlot muszę dogonić lub przgonić prezesa dobra - mogą być twoje, pod warunkiem, że nie masz na myśli punktów teraz to już riki tiki a nie pomyślałaś, że prezesowi byłoby na zlocie przykro, że go juniorka wyprzedziła? trudno, lajf ys brutal end ful of zasadzkas to jak to jest kasia: Palisz czy nie palisz? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 AlawekD-zonka postanowila nastepne 2-3 strony ustrzeli. Ale jak widac po tym kto pisze streszczenie byly to tylko przechwalki . Śmieszne jest, bardzo jest śmieszne Idę się wieszać, dobrze, że sufit zarezerwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oświadczenie: następne 2 lub 3 stronki sa moje, na zlot muszę dogonić lub przgonić Prezesa Dobra - mogą być Twoje, pod warunkiem, że nie masz na myśli punktów Teraz to już riki tiki A nie pomyślałaś, że Prezesowi byłoby na zlocie przykro, że go juniorka wyprzedziła? Trudno, lajf ys brutal end ful of zasadzkas To jak to jest Kasia: palisz czy nie palisz? NIE To może jednak sobie zapal i wróc za jakieś 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 AlawekD-zonka postanowila nastepne 2-3 strony ustrzeli. Ale jak widac po tym kto pisze streszczenie byly to tylko przechwalki . Śmieszne jest, bardzo jest śmieszne Idę się wieszać, dobrze, że sufit zarezerwowałam Jakby sufit był zajęty to próbuj do kaloryfera. Podobno tak też można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Rankingum recordum: 1. kze - 123 2. Whisper - 113 3. SławekD-żonka - 111 4. Joanna i Janusz - 104 5. inż. Mamoń - 92 6. Jajcek - 87 7. Kasztanka - 85 8. maksiu - 77 9. fizyk - 73 10. Majka - 62 11. Teska - 55 12. Sonika - 49 13. badi - 41 14. Olkalybowa -38 15. Moniś - 36 16. facio - 35 17. Aga J.G - 33 18. monka - 31 19. markus_gdynia - 28 20. Jezier - 2621. andrzejka - 25 22. Funia - 17 23. Witos - 16 24. Agniesia , verunia - 14 26. joola, Trini - 13 28. Nefer - 11 29. Jane, żaba_gonia - 10 31. Wojty, kasia64 - 9 33. Januszz, kolia, Sylvia1 - 6 36. ania, lafcadio - 5 38. Ewuś, Paty, andre59 - 4 41. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1 - 3 45. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, Edzia, Agacka, Tola - 2 50. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Marcel 2000 - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oświadczenie: następne 2 lub 3 stronki sa moje, na zlot muszę dogonić lub przgonić Prezesa Dobra - mogą być Twoje, pod warunkiem, że nie masz na myśli punktów Teraz to już riki tiki A nie pomyślałaś, że Prezesowi byłoby na zlocie przykro, że go juniorka wyprzedziła? Trudno, lajf ys brutal end ful of zasadzkas To jak to jest Kasia: palisz czy nie palisz? NIE To może jednak sobie zapal i wróc za jakieś 30 minut W życiu ćmika w ustach nie miałam i nie żałuję, nienawidze jak mi toto smierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Dobra zostawiam Was - bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Gdybym najblizsze 100 stron ustrzelil to wyszedlbym na prowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts