fizyk 21.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 JA ise tu czuję jak u siebie w domu. Znam nawet tutejsze duszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 I kto tutaj się czai Sorry Aga - Ty też liderka, ale ze mnie gapa Same Liderki, Elita i cóż mi biednemu żuczkowi domownikowi czynić zaraz zaraz, jaka sama elita. Ja tam jestem tylko skromny Stały Bywalec a ze mna jeszcze gorzej... strącili mnie z olimpu forumowego... Ale za to jesteś wszechmocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.04.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 a ze mna jeszcze gorzej... strącili mnie z olimpu forumowego... no ale za to jesteś wszechmocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 a ze mna jeszcze gorzej... strącili mnie z olimpu forumowego... no ale za to jesteś wszechmocny Monka Telepatia czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 - mam taki mały sposobik. Cyrograf z diablem Przykro mi ale za droga była oferta jego firmy. Ja (w tym przypadku) preferuję system gospodarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.04.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dziękuję za wszystkie gratulacje. Niestety KZE mnie nie szkolił. Posów też nie liczę. Tak jak napisałem - mam taki mały sposobik. Jak będę liderem to się podzielę. Ile już mam - 5 chyba. Sporo jak na dwa dni . Ale przede wszystkim to fajnie się z Wami gada. Punkty są przy okazji. Ty nas tutaj nie bajeruj, tylko gadaj jak to robisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.04.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 a ze mna jeszcze gorzej... strącili mnie z olimpu forumowego... no ale za to jesteś wszechmocny Monka Telepatia czy jak coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 a ze mna jeszcze gorzej... strącili mnie z olimpu forumowego... no ale za to jesteś wszechmocny ale ma to rownież swoje wady.. już nie mogę awansować... no i ma zalety.. nikt mi nie powie ze pisze pierdoły zeby podciagnąc sobie licznik, bo do niczego on już nie jest potrzebny m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Sonika jak Ci fajnie z tytm urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 I kto tutaj się czai Sorry Aga - Ty też liderka, ale ze mnie gapa Same Liderki, Elita i cóż mi biednemu żuczkowi domownikowi czynić zaraz zaraz, jaka sama elita. Ja tam jestem tylko skromny Stały Bywalec a ze mna jeszcze gorzej... strącili mnie z olimpu forumowego... Maksie - ja słyszałem że bogowie z Olimpu lubili wpadać na ziemię. Podobały im się ziemianki (i raczej nie te ziemne chałupki). Prawdę mówiąc to wcale się im nie dziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.04.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Sonika jak Ci fajnie z tytm urlopem SUUUUUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Maksie - ja słyszałem że bogowie z Olimpu lubili wpadać na ziemię. Podobały im się ziemianki (i raczej nie te ziemne chałupki). Prawdę mówiąc to wcale się im nie dziwię. i masz racje.. oj lubią lubią.. tylko co z tego skoro na olimpie niemal same kobiałki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 a ze mna jeszcze gorzej... strącili mnie z olimpu forumowego... no ale za to jesteś wszechmocny ale ma to rownież swoje wady.. już nie mogę awansować... no i ma zalety.. nikt mi nie powie ze pisze pierdoły zeby podciagnąc sobie licznik, bo do niczego on już nie jest potrzebny m. A może jeszcze cos wymyślą jak przekroczysz 10 tys postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Maksie - ja słyszałem że bogowie z Olimpu lubili wpadać na ziemię. Podobały im się ziemianki (i raczej nie te ziemne chałupki). Prawdę mówiąc to wcale się im nie dziwię. i masz racje.. oj lubią lubią.. tylko co z tego skoro na olimpie niemal same kobiałki... Słuchaj - przynajmniej wszystkie zrobione na bóstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Qrcze, to wciąga... A miałam jeszcze chwilę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.04.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Qrcze, to wciąga... A miałam jeszcze chwilę popracować praca nie zając.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.04.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Qrcze, to wciąga... A miałam jeszcze chwilę popracować praca nie zając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Maksie - ja słyszałem że bogowie z Olimpu lubili wpadać na ziemię. Podobały im się ziemianki (i raczej nie te ziemne chałupki). Prawdę mówiąc to wcale się im nie dziwię. i masz racje.. oj lubią lubią.. tylko co z tego skoro na olimpie niemal same kobiałki... A co to z kobiałkami Ci źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dziękuję za wszystkie gratulacje. Niestety KZE mnie nie szkolił. Posów też nie liczę. Tak jak napisałem - mam taki mały sposobik. Jak będę liderem to się podzielę. Ile już mam - 5 chyba. Sporo jak na dwa dni . Ale przede wszystkim to fajnie się z Wami gada. Punkty są przy okazji. Ty nas tutaj nie bajeruj, tylko gadaj jak to robisz??? Sonika - jak CIę wyprzedzę - to wyślę Ci info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Qrcze, to wciąga... A miałam jeszcze chwilę popracować praca nie zając.... Wciąga i to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts