Aga J.G 21.04.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 To ja uciekam spać dobrej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Maksie - ja słyszałem że bogowie z Olimpu lubili wpadać na ziemię. Podobały im się ziemianki (i raczej nie te ziemne chałupki). Prawdę mówiąc to wcale się im nie dziwię. i masz racje.. oj lubią lubią.. tylko co z tego skoro na olimpie niemal same kobiałki... A co to z kobiałkami Ci źle aga.. kolega mowil o bogach..a nie o boginiach.. wiec zauważyłem ze tychże na olimpie jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Aga miłych budowlanych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dwie osoby niemal jednocześnie stwierdziły, że praca nie zając. Nie pozostaje mi nic innego, jak uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 To ja uciekam spać dobrej nocy życzę pa, pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 no ale za to jesteś wszechmocny ale ma to rownież swoje wady.. już nie mogę awansować... no i ma zalety.. nikt mi nie powie ze pisze pierdoły zeby podciagnąc sobie licznik, bo do niczego on już nie jest potrzebny m. A może jeszcze cos wymyślą jak przekroczysz 10 tys postów nie da rady... obecny tytył jest dożywotni jest jak sądze dożywotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 To ja uciekam spać dobrej nocy życzę Ale kompa nie wyłaczasz ? - Oczywiście tak na wszelki wypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.04.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dziękuję za wszystkie gratulacje. Niestety KZE mnie nie szkolił. Posów też nie liczę. Tak jak napisałem - mam taki mały sposobik. Jak będę liderem to się podzielę. Ile już mam - 5 chyba. Sporo jak na dwa dni . Ale przede wszystkim to fajnie się z Wami gada. Punkty są przy okazji. Ty nas tutaj nie bajeruj, tylko gadaj jak to robisz??? Sonika - jak CIę wyprzedzę - to wyślę Ci info na priva masz duże szanse, bo mnie tutaj nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.04.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Maksie - ja słyszałem że bogowie z Olimpu lubili wpadać na ziemię. Podobały im się ziemianki (i raczej nie te ziemne chałupki). Prawdę mówiąc to wcale się im nie dziwię. i masz racje.. oj lubią lubią.. tylko co z tego skoro na olimpie niemal same kobiałki... A co to z kobiałkami Ci źle aga.. kolega mowil o bogach..a nie o boginiach.. wiec zauważyłem ze tychże na olimpie jak na lekarstwo Bo oni leniwi jacyś są maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Przybyłam i zdębiałam................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 nie wierzę że idziecie. Maksiu - ty też nie wierzysz prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Nie tęskniliście za mną................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 no ale za to jesteś wszechmocny ale ma to rownież swoje wady.. już nie mogę awansować... no i ma zalety.. nikt mi nie powie ze pisze pierdoły zeby podciagnąc sobie licznik, bo do niczego on już nie jest potrzebny m. A może jeszcze cos wymyślą jak przekroczysz 10 tys postów nie da rady... obecny tytył jest dożywotni jest jak sądze dożywotni z tym bym się nie zgodziła. Mogą zabrać, tak jak Osowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 no ale za to jesteś wszechmocny ale ma to rownież swoje wady.. już nie mogę awansować... no i ma zalety.. nikt mi nie powie ze pisze pierdoły zeby podciagnąc sobie licznik, bo do niczego on już nie jest potrzebny m. A może jeszcze cos wymyślą jak przekroczysz 10 tys postów nie da rady... obecny tytył jest dożywotni jest jak sądze dożywotni Jak sądzisz a więc wszystko możliwe Z dożywociem mi sie kojarzy co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 hey badi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.04.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 no ale za to jesteś wszechmocny ale ma to rownież swoje wady.. już nie mogę awansować... no i ma zalety.. nikt mi nie powie ze pisze pierdoły zeby podciagnąc sobie licznik, bo do niczego on już nie jest potrzebny m. A może jeszcze cos wymyślą jak przekroczysz 10 tys postów nie da rady... obecny tytył jest dożywotni jest jak sądze dożywotni ale masz jeszcze drugi w zastępstwie no ten na grupie lokalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 A dlaczego zabrali osowie ...............już był nieaktualny ? ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.04.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Nie tęskniliście za mną................. pewnie, że stęskniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 no ale za to jesteś wszechmocny ale ma to rownież swoje wady.. już nie mogę awansować... no i ma zalety.. nikt mi nie powie ze pisze pierdoły zeby podciagnąc sobie licznik, bo do niczego on już nie jest potrzebny m. A może jeszcze cos wymyślą jak przekroczysz 10 tys postów nie da rady... obecny tytył jest dożywotni jest jak sądze dożywotni z tym bym się nie zgodziła. Mogą zabrać, tak jak Osowie. moga .. na wlasną prośbe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts