Olkalybowa 04.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 tiaaa.... to się tak zastanawiam... najmłodsza jestem? Młodsza od Olki? toż to dziecko jesteś http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/238380.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 tiaaa.... to się tak zastanawiam... najmłodsza jestem? Młodsza od Olki? toż to dziecko jesteś http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/238380.png Ola kazdy ma tyle na ile sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.03.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Zrobiłam 4 znaczy po prostu wyhaftowałam na plastikowej kanwie, bo z samej muliny kretyńsko wyglądało. Nr 1 - dla Whispera Nr 2 - dla Jajcka Nr 3 - dla Trini Nr 4 - czeka na zapis wiecej nie robię bo juz nie mam czasu a te 4 i tak pół godziny dziergałam co - nie chcesz orderu żółtej ósemki? Chce chce to byl odzew radosci ze sie zalapalem no to fajnie - bo myślałam, że to był głupi pomysł Dobry pomysl tylko jak ja cie rozpoznam zeby odebrac taki order ? przecież Trini ma rogi - popatrz koło jej postów. Łatwo będzie poznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.03.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jeszcze powiedzcie, gdzie jest Punkt Spotkań Rekordu Wpisów. Gdzies koło schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.03.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 tiaaa.... to się tak zastanawiam... najmłodsza jestem? Młodsza od Olki? toż to dziecko jesteś http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/238380.png Ola kazdy ma tyle na ile sie czuje Zgadza się,ale jakoś poczułam się...dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Zrobiłam 4 znaczy po prostu wyhaftowałam na plastikowej kanwie, bo z samej muliny kretyńsko wyglądało. Nr 1 - dla Whispera Nr 2 - dla Jajcka Nr 3 - dla Trini Nr 4 - czeka na zapis wiecej nie robię bo juz nie mam czasu a te 4 i tak pół godziny dziergałam co - nie chcesz orderu żółtej ósemki? Chce chce to byl odzew radosci ze sie zalapalem no to fajnie - bo myślałam, że to był głupi pomysł Dobry pomysl tylko jak ja cie rozpoznam zeby odebrac taki order ? przecież Trini ma rogi - popatrz koło jej postów. Łatwo będzie poznać... No taa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jeszcze powiedzcie, gdzie jest Punkt Spotkań Rekordu Wpisów. Gdzies koło schodów? Zadna Whispetarka nie przekazala ????/ Moze trza zwolnic ? ........... ......... prezesa jesli taki nie doinformowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 tiaaa.... to się tak zastanawiam... najmłodsza jestem? Młodsza od Olki? toż to dziecko jesteś http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/238380.png Ola kazdy ma tyle na ile sie czuje Zgadza się,ale jakoś poczułam się...dziwnie. No wiesz poprostu nie ktorzy tu maja dzieci w twoim wieku, ale ja tam wole byc mlody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jeszcze powiedzcie, gdzie jest Punkt Spotkań Rekordu Wpisów. Gdzies koło schodów? Na dole na prawo ............ a moze to bylo na lewo ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jeszcze powiedzcie, gdzie jest Punkt Spotkań Rekordu Wpisów. Gdzies koło schodów? Zadna Whispetarka nie przekazala ????/ Moze trza zwolnic ? ........... ......... prezesa jesli taki nie doinformowany Coś informowały, ale nie zapamiętałem czy po lewej czy po prawej... Sam nie pamiętasz, więc cicho być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jeszcze powiedzcie, gdzie jest Punkt Spotkań Rekordu Wpisów. Gdzies koło schodów? Zadna Whispetarka nie przekazala ????/ Moze trza zwolnic ? ........... ......... prezesa jesli taki nie doinformowany Coś informowały, ale nie zapamiętałem czy po lewej czy po prawej... Sam nie pamiętasz, więc cicho być Szukaj zoltych osemek na pierwsiach lub rogow u Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Fajnie tu jak zwykle ale czas goni i naprawde do tej lazienki trzeba sie wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 rogi na tę okazję w domu zostawiam Ja Was rozpoznam bez strachu To w końcu mój zawód spotkanie RW po schodami - z której strony to chyba nieistotne, ja i tak będę miała tą ósemkę wpiętą w... no nieistotne gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Fajnie tu jak zwykle ale czas goni i naprawde do tej lazienki trzeba sie wybrac hehe -ja juz wróciłam - ale zaraz znowu spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.03.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Ja też chyba się ruszę członki obmyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 to i ja przypomnę jednak Odszukałam gwoli przypomnienia Zlotowe Listum Recordum Będzie: Whisper - sam szef z Luśką andre59 Maluszek fizyk Kze - z żoną andrzejka - z małżowinką Joanna i Janusz Jajcek - z żoną J i synem J Agacka - z zatokami Trini i luki1975 Aga J.G Kasia64 Maksiu Moniś Badi Sylvia1 markus_gdynia tola Edzia Nefer SławekD-żonka - ze SławkiemD i wrzaskunem Znak rozpoznawczy RW to żółta wstążeczka przypięta w '8' do garderoby, o to każdy troszczy się SAM: http://p9.labfoto.pl/photos/p/9/7/979ae26dd29f2c0495dc66975ae66c48-1133739.jpg Nasze miejsce w podziemiach: po zejściu ze schodów - w prawo w kącie - będzie opisane 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 RW się kąpie... a w Afryce wody brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.03.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Bawcie się dobrze. Na zlocie nie w łazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Bawcie się dobrze. Na zlocie nie w łazienkach. W łazienkach też bywa fajnie Królewskich oczywiście Ola http://www.kolderki.org/forums/html/emoticons/08.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.03.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Ja z troski bo się jeszcze zabawia i spóźnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts