andrzejka 21.04.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Milo bylo z wami pogadać ale pora spać. Rano do pracy Dobranoc wszystkim Nie wygłupiaj się jeszcze młoda godzina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Badi domownicy zwcześniej muszą uciekać spać. Teraz Elita rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Czytałem ten żart. Wkurzyłem się - a potem okazało się ... że to żart. Mimo wszystko szkoda Osowy. Wszyscy się nabijamy i żartujemy z siebie nawzajem. Ale o co chodziło ? Tylko ja nie wiem ? Albo napiszcie gdzie o tym jest........................ osobiście uważam, że zart był niesmaczny i mało śmieszny... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 dla wszystkich lubiących kwiatki http://www.pocztakwiatowa.pl/if2/img/pic/0/0/8/2/82_11049289871.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Czytałem ten żart. Wkurzyłem się - a potem okazało się ... że to żart. Mimo wszystko szkoda Osowy. Wszyscy się nabijamy i żartujemy z siebie nawzajem. Ale o co chodziło ? Tylko ja nie wiem ? Albo napiszcie gdzie o tym jest........................ osobiście uważam, że zart był niesmaczny i mało śmieszny... m. Ale ja dalej nie wiem o co chodziło ! Tylko troszkę uchylcie rąbka tajemnicy.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.04.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Czytałem ten żart. Wkurzyłem się - a potem okazało się ... że to żart. Mimo wszystko szkoda Osowy. Wszyscy się nabijamy i żartujemy z siebie nawzajem. Ale o co chodziło ? Tylko ja nie wiem ? Albo napiszcie gdzie o tym jest........................ osobiście uważam, że zart był niesmaczny i mało śmieszny... m. to prawda i od poczatku myślałam że to podpucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Czytałem ten żart. Wkurzyłem się - a potem okazało się ... że to żart. Mimo wszystko szkoda Osowy. Wszyscy się nabijamy i żartujemy z siebie nawzajem. Ale o co chodziło ? Tylko ja nie wiem ? Albo napiszcie gdzie o tym jest........................ osobiście uważam, że zart był niesmaczny i mało śmieszny... m. to prawda i od poczatku myślałam że to podpucha... a ja sie dałem nabrać... i tymbardziej mnie to zezłościło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Napisała w dramatycznym stylu, jak to zawalił się jej dom a właściwie dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Plizzzzzzzzzzzzzzz Bo jestem jedyną niezorientowaną................. Możecie po prostu opisać czego "żart" dotyczył ...................... Nie musicie dodawać własnych komentarzy............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.04.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 badi to był "żart" prima aprilisowy gdzie jedna forumowiczka napisała że dach jej się zawalił w nowo postawionym domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Napisała w dramatycznym stylu, jak to zawalił się jej dom a właściwie dach Oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 badi to był "żart" prima aprilisowy gdzie jedna forumowiczka napisała że dach jej się zawalił w nowo postawionym domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.04.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Sonika milego urlopu !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dzięki za uświadomienie.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.04.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Witaj Kasztanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 OK, dobrej nocy wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Czytałem ten żart. Wkurzyłem się - a potem okazało się ... że to żart. Mimo wszystko szkoda Osowy. Wszyscy się nabijamy i żartujemy z siebie nawzajem. Ale o co chodziło ? Tylko ja nie wiem ? Albo napiszcie gdzie o tym jest........................ osobiście uważam, że zart był niesmaczny i mało śmieszny... m. to prawda i od poczatku myślałam że to podpucha... A ja łyknąłem jak młoda małpa kit. Maks - masz rację. Żart był troszkę przesadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Kasztanko synek śpi ? potowarzyszysz nam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Plizzzzzzzzzzzzzzz Bo jestem jedyną niezorientowaną................. Możecie po prostu opisać czego "żart" dotyczył ...................... Nie musicie dodawać własnych komentarzy............... No właśnie - tak jak napisały dziewczyny. Ale swoją drogą napisała to tak, że ja dopiero niedawno dowiedziałem się że to żart. Ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Nosił wilk razy kilka , ponieśli i wilka................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.04.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Milo bylo z wami pogadać ale pora spać. Rano do pracy Dobranoc wszystkim Dobrej nocy, miłych snów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts