Trini 08.03.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A co wygra∏aĘ Trini? dzisiaj kosmetyki od Ziaji i prenumeratę gazety na 3 miesiace wczoraj konkurs działkowca, a w nim kalendarz biodynamiczny i smycz przedwczoraj książki o wędkarstwie... Coraz lepiej, wykorzystaj dobrą passę to jak pójdę po młodą do przedszkola - toooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No i ca∏a strona znowu do zrobienia. Na trzech wypada po dwadzieĘcia wypowiedzi Się śmieję, a po tej akcji dzisiejszej będę miała obrzydliwie dużo postów na liczniku Gdzie ci tam do liderów Oj daleko daleko, ale i tak mam za dużo, jakiś nietwarzowy ten licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 1613 TO JUŻ ???? ale sprint ....na chwilę sie człek odwróci ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A co wygra∏aĘ Trini? dzisiaj kosmetyki od Ziaji i prenumeratę gazety na 3 miesiace wczoraj konkurs działkowca, a w nim kalendarz biodynamiczny i smycz przedwczoraj książki o wędkarstwie... Coraz lepiej, wykorzystaj dobrą passę to jak pójdę po młodą do przedszkola - toooo... Mi się wydaje że szczęście do loterii nie dotyczy Lotto. Wiele razy to testowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A co wygra∏aĘ Trini? dzisiaj kosmetyki od Ziaji i prenumeratę gazety na 3 miesiace wczoraj konkurs działkowca, a w nim kalendarz biodynamiczny i smycz przedwczoraj książki o wędkarstwie... Coraz lepiej, wykorzystaj dobrą passę to jak pójdę po młodą do przedszkola - toooo... Ślij ślij potem nam powiesz 'a mi to lotto' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Kasia jeszcze dwie stronki i sie spiesz bo jutro kze wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A co wygra∏aĘ Trini? dzisiaj kosmetyki od Ziaji i prenumeratę gazety na 3 miesiace wczoraj konkurs działkowca, a w nim kalendarz biodynamiczny i smycz przedwczoraj książki o wędkarstwie... Coraz lepiej, wykorzystaj dobrą passę to jak pójdę po młodą do przedszkola - toooo... Mi się wydaje że szczęście do loterii nie dotyczy Lotto. Wiele razy to testowałem no to przepadło jeden głos zwątpienia juz nie wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 1613 TO JUŻ ???? ale sprint ....na chwilę sie człek odwróci ................ Tak to jest w RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A co wygra∏aĘ Trini? dzisiaj kosmetyki od Ziaji i prenumeratę gazety na 3 miesiace wczoraj konkurs działkowca, a w nim kalendarz biodynamiczny i smycz przedwczoraj książki o wędkarstwie... Coraz lepiej, wykorzystaj dobrą passę to jak pójdę po młodą do przedszkola - toooo... Ślij ślij potem nam powiesz 'a mi to lotto' hmm... Kasia powiedz tak jeszcze raz, to zneutralizujesz krakanie Jeziera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A co wygra∏aĘ Trini? dzisiaj kosmetyki od Ziaji i prenumeratę gazety na 3 miesiace wczoraj konkurs działkowca, a w nim kalendarz biodynamiczny i smycz przedwczoraj książki o wędkarstwie... Coraz lepiej, wykorzystaj dobrą passę to jak pójdę po młodą do przedszkola - toooo... Mi się wydaje że szczęście do loterii nie dotyczy Lotto. Wiele razy to testowałem Ja raz testowałam lotto - zainwestowałam 10zł - i wygrałam 10zł wiecej podejść nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Kasia jeszcze dwie stronki i sie spiesz bo jutro kze wraca Właśnie lecę dziko prawie na oślep do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A co wygra∏aĘ Trini? dzisiaj kosmetyki od Ziaji i prenumeratę gazety na 3 miesiace wczoraj konkurs działkowca, a w nim kalendarz biodynamiczny i smycz przedwczoraj książki o wędkarstwie... Coraz lepiej, wykorzystaj dobrą passę to jak pójdę po młodą do przedszkola - toooo... Ślij ślij potem nam powiesz 'a mi to lotto' hmm... Kasia powiedz tak jeszcze raz, to zneutralizujesz krakanie Jeziera ŚLIJ totka - KONIECZNIE a wygraną się podziel - żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czy ktoś liczy stronki ...bo ja dzis tylko z doskoku i nie chciałabym sie wtrynić Kasi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A co wygra∏aĘ Trini? dzisiaj kosmetyki od Ziaji i prenumeratę gazety na 3 miesiace wczoraj konkurs działkowca, a w nim kalendarz biodynamiczny i smycz przedwczoraj książki o wędkarstwie... Coraz lepiej, wykorzystaj dobrą passę to jak pójdę po młodą do przedszkola - toooo... Ślij ślij potem nam powiesz 'a mi to lotto' hmm... Kasia powiedz tak jeszcze raz, to zneutralizujesz krakanie Jeziera ŚLIJ totka - KONIECZNIE a wygraną się podziel - żartuję dzisiaj poślę jak wygram dużo - to dzieki Tobie i podzielę sie - a na pewno cos odpalę :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czy ktoś liczy stronki ...bo ja dzis tylko z doskoku i nie chciałabym sie wtrynić Kasi..... Zaraz policzę 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czyż połowa szóstki to nie jest trójka ???? to czemu nie dają połowę z szóstki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A co wygra∏aĘ Trini? dzisiaj kosmetyki od Ziaji i prenumeratę gazety na 3 miesiace wczoraj konkurs działkowca, a w nim kalendarz biodynamiczny i smycz przedwczoraj książki o wędkarstwie... Coraz lepiej, wykorzystaj dobrą passę to jak pójdę po młodą do przedszkola - toooo... Ślij ślij potem nam powiesz 'a mi to lotto' hmm... Kasia powiedz tak jeszcze raz, to zneutralizujesz krakanie Jeziera ŚLIJ totka - KONIECZNIE a wygraną się podziel - żartuję dzisiaj poślę jak wygram dużo - to dzieki Tobie i podzielę sie - a na pewno cos odpalę :D:D Pomyśl Trini jakby było cudnie zgarnąć kumulację - domek by w oczach rósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czyż połowa szóstki to nie jest trójka ???? to czemu nie dają połowę z szóstki !!!! też sie zastanawiam... na dobrą sprawę to z cwanym prawnikiem można by było ich zaskarżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.03.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 czyż połowa szóstki to nie jest trójka ???? to czemu nie dają połowę z szóstki !!!! No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 klikamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts