inż. Mamoń 08.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 chyba zaraz stąd spadnę... poczytać czyżby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 chyba czas spać spać nie, ale poczytac tak spadam do mojego wędkarskiego świata papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oczywiście bardzo witam i będę sie powoli zegnał , bo tu juz nie ma szans. don't make an eggs cioooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 chyba zaraz stąd spadnę... poczytać czyżby Marcin nie podpuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oczywiście bardzo witam i będę sie powoli zegnał , bo tu juz nie ma szans. don't make an eggs cioooo? śmiej się śmiej z biednej starej Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam ale już uciekam! Czeka na mnie książeczka!!! Będziesz czytać w łóżku? nooo a coooooo Powiedz mi co czytasz, a ja Ci powiem kim jesteś Agata Christie,Chmielewska, jakieś romansidło,literatura fachowa, Coben, Sapkowski i trochę innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 i wszystko teraz zaraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ocho!!! Czają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 eee... ale to jeszcze troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oczywiście bardzo witam i będę sie powoli zegnał , bo tu juz nie ma szans. don't make an eggs cioooo? śmiej się śmiej z biednej starej Trini starej na pewno nie...przytoczyć ranking wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 to ja spadam ojuż leżę włóżeczku i Wy śpijcie dobrze8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ocho!!! Czają się ktoś na pewno się czai... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 08.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oczywiście bardzo witam i będę sie powoli zegnał , bo tu juz nie ma szans. don't make an eggs cioooo? śmiej się śmiej z biednej starej Trini starej na pewno nie...przytoczyć ranking wieku? ćśśśśś.... wiem, że przy Was to smarkula jestem ale trza o tym głośno? Dobranoc Joasiu - muszę się juz położć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 to ja spadam o już leżę włóżeczku i Wy śpijcie dobrze8) komputer też masz w łóżeczku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oczywiście bardzo witam i będę sie powoli zegnał , bo tu juz nie ma szans. don't make an eggs cioooo? śmiej się śmiej z biednej starej Trini starej na pewno nie...przytoczyć ranking wieku? ćśśśśś.... wiem, że przy Was to smarkula jestem ale trza o tym głośno? Dobranoc Joasiu - muszę się juz położć a jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.03.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Dobranoc Trini!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 08.03.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Kończcie flaszke i do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.03.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam ale już uciekam! Czeka na mnie książeczka!!! Będziesz czytać w łóżku? nooo a coooooo Powiedz mi co czytasz, a ja Ci powiem kim jesteś Agata Christie,Chmielewska, jakieś romansidło,literatura fachowa, Coben, Sapkowski i trochę innych Jesteś skomplikowaną kobietą to komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.03.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 wszyscy poszli już spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.03.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 witam wszystkich! cześć I ja witam ale już uciekam! Czeka na mnie książeczka!!! Będziesz czytać w łóżku? nooo a coooooo Powiedz mi co czytasz, a ja Ci powiem kim jesteś Agata Christie,Chmielewska, jakieś romansidło,literatura fachowa, Coben, Sapkowski i trochę innych Jesteś skomplikowaną kobietą to komplement Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts