kze 22.04.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 I kze się "okopał" Nic się nie okopałem, tylko czasami pracuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Andrzejka mnie wczoraj pytała czy Wy serio liczycie te posty System liczy, a My tylko usiłujemy zinterpretować te wyniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 A gdzie ogólnie szanowany Pan W .... ? Masz na mysli prezesa Whispera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.04.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Widze Kasztanka że zaczyna się układać wasze życie z Piotrusiem tak zdecydowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.04.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 I czuję przez skórę że jesteś juz o wiele spokojniejsza jestem ..... o wiele!!!!!!!!!!!! skad wiesz? Ty to masz jakies zdolnosci przenikliwe ............ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Prezes to pewnikiem na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Widze Kasztanka że zaczyna się układać wasze życie z Piotrusiem tak zdecydowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nowa sytuacja wymaga czasu i człowiek ponoć przyzwyczaja się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.04.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 A gdzie ogólnie szanowany Pan W .... ? Masz na mysli prezesa Whispera? OOOOOOOO Yes Yes(t)? Wczoraj się domyslił. Prezes Whisper - Nocny Jastrząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Prezes to pewnikiem na budowie Najważniejsze, żeby raz na jakiś czas zaglądał na nasz wątek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.04.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Już niebawem. Lojalnie uprzedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.04.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kasztanka - Twój Piotruś nadrabia zaległości w spaniu teraz. Pewnie stwierdził - że poszaleje wieczorem i nocy (tfu, puk puk w niemalowane - oczywiście nie życzę) eee w nocy jest grzeczny!!!!!!!!!!! spi czasem 7godzin az sie martwilam ale skoro ladnie przybiera na wadze to juz sie nie martwie ze tak spi maly spioszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 I czuję przez skórę że jesteś juz o wiele spokojniejsza jestem ..... o wiele!!!!!!!!!!!! skad wiesz? Ty to masz jakies zdolnosci przenikliwe ............ ? Widzisz Kasztanka to nie zdolności to dośwaidczenie Zawsze powtarzam spokojna mama = spokojny dzidziuś, czasami nawet stosuje u siebie w pracy i wyganiam rozdygotane mamusie na krótki spacerek, a dziecię zostaje z nami. Mama wraca i jest oki, dziecię spokojne mama też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.04.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 przyzwyczajam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 164? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.04.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 może teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.04.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 troszkę się spóźniłem.kze - gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.04.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 I czuję przez skórę że jesteś juz o wiele spokojniejsza jestem ..... o wiele!!!!!!!!!!!! skad wiesz? Ty to masz jakies zdolnosci przenikliwe ............ ? Widzisz Kasztanka to nie zdolności to dośwaidczenie Zawsze powtarzam spokojna mama = spokojny dzidziuś, czasami nawet stosuje u siebie w pracy i wyganiam rozdygotane mamusie na krótki spacerek, a dziecię zostaje z nami. Mama wraca i jest oki, dziecię spokojne mama też o a kim jestes ????? czym sie zajmujesz znaczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kasztanka - Twój Piotruś nadrabia zaległości w spaniu teraz. Pewnie stwierdził - że poszaleje wieczorem i nocy (tfu, puk puk w niemalowane - oczywiście nie życzę) eee w nocy jest grzeczny!!!!!!!!!!! spi czasem 7godzin az sie martwilam ale skoro ladnie przybiera na wadze to juz sie nie martwie ze tak spi maly spioszek Dziecko w nocy ma spać i wcale nie musi budzić się do jedzenia - pamietaj o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 troszkę się spóźniłem. kze - gratuluję !!! Dzięki. Tylko nie wiem, czy dogoniłem Sonikę, czy nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 I czuję przez skórę że jesteś juz o wiele spokojniejsza jestem ..... o wiele!!!!!!!!!!!! skad wiesz? Ty to masz jakies zdolnosci przenikliwe ............ ? Widzisz Kasztanka to nie zdolności to dośwaidczenie Zawsze powtarzam spokojna mama = spokojny dzidziuś, czasami nawet stosuje u siebie w pracy i wyganiam rozdygotane mamusie na krótki spacerek, a dziecię zostaje z nami. Mama wraca i jest oki, dziecię spokojne mama też o a kim jestes ????? czym sie zajmujesz znaczy ?? Jestem pigułą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts