kasztanka 22.04.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kasztanka - Twój Piotruś nadrabia zaległości w spaniu teraz. Pewnie stwierdził - że poszaleje wieczorem i nocy (tfu, puk puk w niemalowane - oczywiście nie życzę) eee w nocy jest grzeczny!!!!!!!!!!! spi czasem 7godzin az sie martwilam ale skoro ladnie przybiera na wadze to juz sie nie martwie ze tak spi maly spioszek Dziecko w nocy ma spać i wcale nie musi budzić się do jedzenia - pamietaj o tym no zdania sa rozne jedni mowia ze niech spi drudzy mowia: jak pani moze!!!!!!! trzeba dziecko budzic!!!!!! pani zniedbuje dziecko i straci pokarm!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.04.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jestem pigułą WOW!!!!!!!!!! to dlatego tak wiesz wszystko ale suuuuper dobrze wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.04.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 ok teraz karmienie i na spacerek na razie bazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kasztanka - Twój Piotruś nadrabia zaległości w spaniu teraz. Pewnie stwierdził - że poszaleje wieczorem i nocy (tfu, puk puk w niemalowane - oczywiście nie życzę) eee w nocy jest grzeczny!!!!!!!!!!! spi czasem 7godzin az sie martwilam ale skoro ladnie przybiera na wadze to juz sie nie martwie ze tak spi maly spioszek Dziecko w nocy ma spać i wcale nie musi budzić się do jedzenia - pamietaj o tym no zdania sa rozne jedni mowia ze niech spi drudzy mowia: jak pani moze!!!!!!! trzeba dziecko budzic!!!!!! pani zniedbuje dziecko i straci pokarm!!!!!!!!! Jeju to ja swoje też zaniedbywałam, moja starsza córka nigdy się nie budziła w nocy A w książece piszą KARMIĆ NA ŻĄDANIE !!!! Z tego co ja wiem to taki maluch żądanie ogłasza płaczem Skoro śpi znaczy że nie głodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 ok teraz karmienie i na spacerek na razie bazie Udanego spaceru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jestem pigułą WOW!!!!!!!!!! to dlatego tak wiesz wszystko ale suuuuper dobrze wiedziec Węcej wiem z własnego dośwaidczenia, pracuje na oddziale dziecięcym i w parcy mam mało doświadzczenia z takimi maluchami, ale to jest mój konik - opieka nad noworodkiem i jego mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.04.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jeju to ja swoje też zaniedbywałam, moja starsza córka nigdy się nie budziła w nocy A w książece piszą KARMIĆ NA ŻĄDANIE !!!! Z tego co ja wiem to taki maluch żądanie ogłasza płaczem Skoro śpi znaczy że nie głodny no wlasnie tez tak mysle ........... ale mowia ze jak ma zoltaczke to jest spiochem i trzeba go budzic a tak na marginesie ile moze miec jeszcze ta zoltaczke??????? czy to niebezpieczne? nie byla naswietlany ani nie robili mu badania bilirubiny ....... ale chyba wiedza co robia .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.04.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 AGA J.G. !!!!! to suuuper to mozesz sie zaopiekowac nami??? wirtualnie ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 ok teraz karmienie i na spacerek na razie bazie Udanego spaceru Również życzę udanego spaceru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.04.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 jej musze w koncu zaczac karmic ......... bo nigdy nie pojde na ten spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 AGA J.G. !!!!! to suuuper to mozesz sie zaopiekowac nami??? wirtualnie ))))))) To mamy wirtualną opiekę? To rozumiem, że będziemy wręczać wirtualne dowody wdzięczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jeju to ja swoje też zaniedbywałam, moja starsza córka nigdy się nie budziła w nocy A w książece piszą KARMIĆ NA ŻĄDANIE !!!! Z tego co ja wiem to taki maluch żądanie ogłasza płaczem Skoro śpi znaczy że nie głodny no wlasnie tez tak mysle ........... ale mowia ze jak ma zoltaczke to jest spiochem i trzeba go budzic a tak na marginesie ile moze miec jeszcze ta zoltaczke??????? czy to niebezpieczne? nie byla naswietlany ani nie robili mu badania bilirubiny ....... ale chyba wiedza co robia .......... Budzić do karmienia można w dzień i moim zdaniem tylko wtedy kiedy nie przybiera na wadze Jeśli chodzi o żółtaczke to trochę dziwne że nie robili poziomu bilirubiny, ale może teraz są nowe zasady tak jak mówię pracuej na oddziale dziecięcym w szpitalu alergologicznym więc z metodami szpitalnymi na oddziale nowrodków nie mam doczynienia. Ale znam jeden taki domowy sposób na naświetlanie wystawiaj Piotrusi do słońca prze szybe tak na 10 - 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 AGA J.G. !!!!! to suuuper to mozesz sie zaopiekowac nami??? wirtualnie ))))))) To mamy wirtualną opiekę? To rozumiem, że będziemy wręczać wirtualne dowody wdzięczności Moge się Wami zając wirtualnie, bez dowodów wdzięczności jak pisałam to mój konik i moge gadać o tym godzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 AKTUALNY RANKING 1. Sonika, kze - 223. kasztanka, -194. Whisper - 185. badi -166. Moniś - 137. monka - 128. agniesia - 99. fizyk - 710. joola, Aga J.G - 512. andrzejka - 313. Wojty, Daria - 215. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, osowa) - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 troszkę się spóźniłem. kze - gratuluję !!! Dzięki. Tylko nie wiem, czy dogoniłem Sonikę, czy nie.. Spójrz post wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 troszkę się spóźniłem. kze - gratuluję !!! Dzięki. Tylko nie wiem, czy dogoniłem Sonikę, czy nie.. Spójrz post wyżej Owww!! Jestem ex-equo pierwszy.. Stawiam, ze nie na długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.04.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 troszkę się spóźniłem. kze - gratuluję !!! Dzięki. Tylko nie wiem, czy dogoniłem Sonikę, czy nie.. Spójrz post wyżej Owww!! Jestem ex-equo pierwszy.. Stawiam, ze nie na długo? Znów będziesz strzelał i zastrzelisz Sonikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witaj szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 troszkę się spóźniłem. kze - gratuluję !!! Dzięki. Tylko nie wiem, czy dogoniłem Sonikę, czy nie.. Spójrz post wyżej Owww!! Jestem ex-equo pierwszy.. Stawiam, ze nie na długo? Znów będziesz strzelał i zastrzelisz Sonikę? Widzę że Sonika zagrożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 troszkę się spóźniłem. kze - gratuluję !!! Dzięki. Tylko nie wiem, czy dogoniłem Sonikę, czy nie.. Spójrz post wyżej Owww!! Jestem ex-equo pierwszy.. Stawiam, ze nie na długo? Znów będziesz strzelał i zastrzelisz Sonikę? Zobaczymy, kiedy będzie koniec strony.. Jeśli do 16.30 to będę strzelał, a jeśli nie to dopiero w maju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts