fizyk 22.04.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 musiałem wyjść na chwilkę Gratuluję LIDERZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 musiałem wyjść na chwilkę Gratuluję LIDERZE. Dzięki. Prawie wiceliderze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.04.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 troszkę się spóźniłem. kze - gratuluję !!! Dzięki. Tylko nie wiem, czy dogoniłem Sonikę, czy nie.. Spójrz post wyżej Owww!! Jestem ex-equo pierwszy.. Stawiam, ze nie na długo? Znów będziesz strzelał i zastrzelisz Sonikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.04.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.04.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jeśli nie chcesz mojej zguby ... krokodyla kup mi luby. W temacie karmienia - jak dziecko się budzi i chce jeść (nawet w nocy) to trzeba nakarmić. Czasami chce poprostu się napić (a mleko mamy ma takie własności, że na początku jest rzadkie - tak aby dzieciak zaspokoił pragnienie). Co więcej - dziecko trzeba karmić na żądanie - ale sensie takim - że karmić trzeba wtedy kiedy ono chce jak również wtedy kiedy mama ma np nawał pokarmu lub poprostu odczuwa "przepełnienie" Co do żółtaczki - im więcej karmisz piersią tym szybciej zniknie. Gratuluję kze - musisz się mocno przytulić do Soniki, żebyście się na podium zmieścili Nic nie mam przeciwko Sonika, ale będe starał się ją zdetronizować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.04.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Nie martw się Sonika, jeszcze możesz mu podłożyć minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.04.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Nie martw się Sonika, jeszcze możesz mu podłożyć minę Możemy nad tym popracować wieczorem To jak Sonika jesteśmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jeśli nie chcesz mojej zguby ... krokodyla kup mi luby. W temacie karmienia - jak dziecko się budzi i chce jeść (nawet w nocy) to trzeba nakarmić. Czasami chce poprostu się napić (a mleko mamy ma takie własności, że na początku jest rzadkie - tak aby dzieciak zaspokoił pragnienie). Co więcej - dziecko trzeba karmić na żądanie - ale sensie takim - że karmić trzeba wtedy kiedy ono chce jak również wtedy kiedy mama ma np nawał pokarmu lub poprostu odczuwa "przepełnienie" Co do żółtaczki - im więcej karmisz piersią tym szybciej zniknie. Gratuluję kze - musisz się mocno przytulić do Soniki, żebyście się na podium zmieścili Nic nie mam przeciwko Sonika, ale będe starał się ją zdetronizować.. No nie smuć się! W przszłym tygodniu oddaję punkty walkowerem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Nie martw się Sonika, jeszcze możesz mu podłożyć minę Możemy nad tym popracować wieczorem To jak Sonika jesteśmy umówione No to ładnie! Widzę, że spiskujecie przeciw mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.04.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Nie martw się Sonika, jeszcze możesz mu podłożyć minę Możemy nad tym popracować wieczorem To jak Sonika jesteśmy umówione No to ładnie! Widzę, że spiskujecie przeciw mnie.. Zaraz spiskujecie będziemy zdobywać punkciki tylko tyle że wieczorem bo w dzień pracy tyle... no a to przecież dozwolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.04.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 lecę do domku, paaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 lecę do domku, paaaaaa lecę do domu punkty zdobywać - zapomniałaś dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Nie martw się Sonika, jeszcze możesz mu podłożyć minę Możemy nad tym popracować wieczorem To jak Sonika jesteśmy umówione No to ładnie! Widzę, że spiskujecie przeciw mnie.. Zaraz spiskujecie będziemy zdobywać punkciki tylko tyle że wieczorem bo w dzień pracy tyle... no a to przecież dozwolone Widze, że nie ma nawet okazji by wspólnie postrzelać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 I co wszyscy uciekli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Początek strony to nikogo nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Czyzby się wszyscy na mnie obrazili i "zasadzają" na zdobywanie punktów jak mnie nie będize... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Hop, hop!! Jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Nie ma nikogo w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witam popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kze gratuluje 1 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts