kze 12.03.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Poznałem też swoich trzecich (a w zasadzie czwartych) sąsiadów. Jedni już byli jak kupowałem, a pozostałych trzech poznawałem sukcesywnie... my znamy tylko najbliżeszgo, bo razem kupowaliśmy działkę i jest to mój kumpel z podstawówki, pozostali dwaj już się budują, ale my ich jeszcze nie znamy... A skoro się budują to czemu ich nie znacie? Nie poszliście przedstawić sie? Spytać się o plany, jakie mieli problemy, przemyślenia itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Pewnie pogadamy sobie, a tu inż zaczajnikuje... wszystko możliwe...przecież już rozpoczął polowanie na Ciebie... Od kiedy poluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 cześć kze! mogę się przyłączyć? Cześć. Pewnie! Co słychać? W grupie raźniej. Rozstrząsam takie dylematy budującego.. my czekamy na PnB, ale jak mój Luby poszedł do urzędu, to dowiedział się:po co Pan szuka ekipy, przecież nie wiadomo czy dostanie Pan zgodę, bo tu są duże braki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Pewnie pogadamy sobie, a tu inż zaczajnikuje... wszystko możliwe...przecież już rozpoczął polowanie na Ciebie... Od kiedy poluje? od czasu, gdy przegonił Whispera...Ty jesteś nastepny w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Braki są po to by je uzuplnić!! W końcu inwestor nie alfa i omega co by się na wszystkim znał, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ja zacząłęm szukać ekipy jak uzyskałęm pnb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Poznałem też swoich trzecich (a w zasadzie czwartych) sąsiadów. Jedni już byli jak kupowałem, a pozostałych trzech poznawałem sukcesywnie... my znamy tylko najbliżeszgo, bo razem kupowaliśmy działkę i jest to mój kumpel z podstawówki, pozostali dwaj już się budują, ale my ich jeszcze nie znamy... A skoro się budują to czemu ich nie znacie? Nie poszliście przedstawić sie? Spytać się o plany, jakie mieli problemy, przemyślenia itp? no, jeszcze nie, nasz kolega jest na tyle często na działce, choć jeszcze nie zaczął się budować, że zdążył ich poznać. My ich nawet nie widzieliśmy, bo na działce się mijamy i jesteśmy rzadziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Rzeczywiści inż jest tuż tuż i wyprzedził Prezesa( ) Prezes o tym wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Poznałem też swoich trzecich (a w zasadzie czwartych) sąsiadów. Jedni już byli jak kupowałem, a pozostałych trzech poznawałem sukcesywnie... my znamy tylko najbliżeszgo, bo razem kupowaliśmy działkę i jest to mój kumpel z podstawówki, pozostali dwaj już się budują, ale my ich jeszcze nie znamy... A skoro się budują to czemu ich nie znacie? Nie poszliście przedstawić sie? Spytać się o plany, jakie mieli problemy, przemyślenia itp? no, jeszcze nie, nasz kolega jest na tyle często na działce, choć jeszcze nie zaczął się budować, że zdążył ich poznać. My ich nawet nie widzieliśmy, bo na działce się mijamy i jesteśmy rzadziej W lato można rozbić namiot i biwakować. Wtedy na pewno ich się spotka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Braki są po to by je uzuplnić!! W końcu inwestor nie alfa i omega co by się na wszystkim znał, nie? P. architekt zrobiła już awanturę w urzędzie i twierdzi, że to o nią chodzi, bo to jej chcą dokopać. poza jednym "drobiażdżkiem"-zapomniała, że do ogrzewania gazowego potrzebny jest gaz, ale to już na dniach odbieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Braki są po to by je uzuplnić!! W końcu inwestor nie alfa i omega co by się na wszystkim znał, nie? P. architekt zrobiła już awanturę w urzędzie i twierdzi, że to o nią chodzi, bo to jej chcą dokopać. poza jednym "drobiażdżkiem"-zapomniała, że do ogrzewania gazowego potrzebny jest gaz, ale to już na dniach odbieramy No tak... Kto by tam przejmował się takim szczegółem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Poznałem też swoich trzecich (a w zasadzie czwartych) sąsiadów. Jedni już byli jak kupowałem, a pozostałych trzech poznawałem sukcesywnie... my znamy tylko najbliżeszgo, bo razem kupowaliśmy działkę i jest to mój kumpel z podstawówki, pozostali dwaj już się budują, ale my ich jeszcze nie znamy... A skoro się budują to czemu ich nie znacie? Nie poszliście przedstawić sie? Spytać się o plany, jakie mieli problemy, przemyślenia itp? no, jeszcze nie, nasz kolega jest na tyle często na działce, choć jeszcze nie zaczął się budować, że zdążył ich poznać. My ich nawet nie widzieliśmy, bo na działce się mijamy i jesteśmy rzadziej W lato można rozbić namiot i biwakować. Wtedy na pewno ich się spotka.. teraz to musimy ich dorwać, bo może ta sama ekipa, która buduje te dwa domy i dla nas będzie pracowac, dostaliśmy wstepnie bardzo dobrą ofertę, a szczegółowy kosztorys ma byćna dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 O wodzie pamietała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Jest inż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Braki są po to by je uzuplnić!! W końcu inwestor nie alfa i omega co by się na wszystkim znał, nie? P. architekt zrobiła już awanturę w urzędzie i twierdzi, że to o nią chodzi, bo to jej chcą dokopać. poza jednym "drobiażdżkiem"-zapomniała, że do ogrzewania gazowego potrzebny jest gaz, ale to już na dniach odbieramy No tak... Kto by tam przejmował się takim szczegółem.... mnie to wkurzyło, ale Janusz wział Zuzię na ręce i pojechał i nie wiem, kto miał w gazowni większą siłę przebicia, bo po tygodniu mamy dostać kwity i pani sama wszystko wypełniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ...cyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ...cyk... cześć Szefie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Poznałem też swoich trzecich (a w zasadzie czwartych) sąsiadów. Jedni już byli jak kupowałem, a pozostałych trzech poznawałem sukcesywnie... my znamy tylko najbliżeszgo, bo razem kupowaliśmy działkę i jest to mój kumpel z podstawówki, pozostali dwaj już się budują, ale my ich jeszcze nie znamy... A skoro się budują to czemu ich nie znacie? Nie poszliście przedstawić sie? Spytać się o plany, jakie mieli problemy, przemyślenia itp? no, jeszcze nie, nasz kolega jest na tyle często na działce, choć jeszcze nie zaczął się budować, że zdążył ich poznać. My ich nawet nie widzieliśmy, bo na działce się mijamy i jesteśmy rzadziej W lato można rozbić namiot i biwakować. Wtedy na pewno ich się spotka.. teraz to musimy ich dorwać, bo może ta sama ekipa, która buduje te dwa domy i dla nas będzie pracowac, dostaliśmy wstepnie bardzo dobrą ofertę, a szczegółowy kosztorys ma byćna dniach To trzeba pilnować ekipy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ranking, czyli gorąco w czołówce 1. SławekD-żonka - 1302. kze - 1263. inż. Mamoń - 1234. Whisper - 1195. Joanna i Janusz - 1096. Jajcek - 1007. Kasztanka - 858. maksiu - 789. fizyk - 7310. Majka - 6611. Teska - 5512. Sonika - 5113. badi - 4214. Olkalybowa -3915. Moniś - 3616. facio - 3517. Aga J.G - 3318. monka - 3119. Andrzejka-3020. markus_gdynia - 2821. Jezier - 2722. verunia - 2223. Trini - 1924. Funia, Witos- 1726. Agniesia, żaba_gonia - 1428. joola - 1329. Nefer - 1230. Jane - 1031. Wojty, kasia64 - 933. Januszz, kolia, Sylvia1 - 636. ania, lafcadio, Tola, andre59, edzia ,Ew-ka- 540. Ewuś, Paty - 443. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka, Marcel2000- 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 252. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.03.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ...cyk... Gratki, gratki!! Widziałeś, że inż Cię wyprzedził? PS Cześć Prezes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts