Whisper 12.03.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Komisje śledcze są do... no wiecie do czego. Do kaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 tak a ja czytam ejdnym okiem bo drugim śledzę wszelkie wątki dotyczące ogrzewania prąd czy butla oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No i zaległe gacie dla Inżyniera.http://www.littleangels.pl/sklep/images/len-gacie-s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 tak a ja czytam ejdnym okiem bo drugim śledzę wszelkie wątki dotyczące ogrzewania prąd czy butla oto jest pytanie Prąd rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No i zaległe gacie dla Inżyniera. http://www.littleangels.pl/sklep/images/len-gacie-s.jpg Whisper - dzięki za gatki. W takich to nie wstyd nawet na ulicę wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 tak a ja czytam ejdnym okiem bo drugim śledzę wszelkie wątki dotyczące ogrzewania prąd czy butla oto jest pytanie Prąd rzecz jasna I w ten oto sposób, kto nie wiedział już wie, że Prezes ma ogrzewanie elektryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Komisje śledcze są do... no wiecie do czego. Andre - a jak zabudowa rur? Robiłeś GK czy może BK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 U mnie kolejna przerwa technologiczna - goldband wiąże, a ja odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Inz szalejesz dzis z punktami Gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 tak a ja czytam ejdnym okiem bo drugim śledzę wszelkie wątki dotyczące ogrzewania prąd czy butla oto jest pytanie Sylvia - nasi znajomi mieli gaz zbiornikowy. Mówili mi kiedyś ile ten gaz podrożał - przerażenie. Aha - i zawsze jak instalację na gaz zbiornikowy sobie zakłądasz to pierwsze tankowanie masz bardzo tanio, a dopiero później schodzisz na ziemię jak przychodzi dotankować. Im teraz dociągnęli gaz ziemny więc ze zbiornika rezygnują. Wiesz jakie są koszty demontażu przed upływem iluś tam lat określonych w umowie?? Nawet ten gaz który został muszą wypalić na siłe, bo inaczej się nie opłaca. No chyba, że do atmosfery wypuścić Później jeszcze muszą zapłącić za transport zbiornika do firmy odległej o 100 km ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 1500 Gatki A ja przegapilem swoje cztery piatki a tak pilnowalem zeby zobaczyc 5555 Skasuj parę swoich postów No tak. Ty to na wszystko masz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Inz szalejesz dzis z punktami Gatki Dzięki Jajcek - chyba 2 tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.03.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Wpadłam tyko zobaczyć jak Mamoniek otwiera kolejną stronkę. Nudne to już się zaczyna robić Panie Inżynierze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Inz szalejesz dzis z punktami Gatki Dzięki Jajcek - chyba 2 tylko Nie to zebym Ci liczyl ale za kazdym razem jak ja tu dzis zajrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Wpadłam tyko zobaczyć jak Mamoniek otwiera kolejną stronkę. Nudne to już się zaczyna robić Panie Inżynierze.... Cześć Jagna, wpadnij zatem jutro o 8 rano, stronki będzie trafiać Kasia, może będzie ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Andre - jak tu zajrzysz - to napisz coś o swojej wykończeniówie. Rzeczywiście tak bardzo koczujecie czy to tylko przenośnia taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Wpadłam tyko zobaczyć jak Mamoniek otwiera kolejną stronkę. Nudne to już się zaczyna robić Panie Inżynierze.... Cześć Jagna, wpadnij zatem jutro o 8 rano, stronki będzie trafiać Kasia, może będzie ciekawiej Będzie ciekawiej, ale tylko do czwartego trafienia z rzędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 OK - koniec przerwy, wracam do tynkowania, zajrzę na następnej przerwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Wpadłam tyko zobaczyć jak Mamoniek otwiera kolejną stronkę. Nudne to już się zaczyna robić Panie Inżynierze.... Cos w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 OK - koniec przerwy, wracam do tynkowania, zajrzę na następnej przerwie... A tynki kladziesz wewnetrzne czy zewnetrzne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts