Joanna i Janusz 12.03.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 codziennie więcej pacjentów chorych na grypę lub infekcje grypopodobne dobrze, że się zaszczepiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 widocznie myslenie nie najlepiej ci wychodzi Jak musze z Toba gadac na GG to sie intelektualnie wypalam jeszcze w pracy?? Wciąż ja na razie nie muszę dyżurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 widocznie myslenie nie najlepiej ci wychodzi Jak musze z Toba gadac na GG to sie intelektualnie wypalam jeszcze w pracy?? Wciąż ja na razie nie muszę dyżurować ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Komisje śledcze są do... no wiecie do czego. Andre - a jak zabudowa rur? Robiłeś GK czy może BK? Zrobiłem GK bo BK wychodziło za grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 widocznie myslenie nie najlepiej ci wychodzi Jak musze z Toba gadac na GG to sie intelektualnie wypalam jeszcze w pracy?? Wciąż ja na razie nie muszę dyżurować ja tez do końca zwolnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Andre - jak tu zajrzysz - to napisz coś o swojej wykończeniówie. Rzeczywiście tak bardzo koczujecie czy to tylko przenośnia taka? Sufity i ściany trzeba pomalować, glazurę i terakotę położyć, schody zewnętrzne wykończyć, tarasy dokończyć, otynkować na zewnątrz i przyzwoity podjazd zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 widocznie myslenie nie najlepiej ci wychodzi Jak musze z Toba gadac na GG to sie intelektualnie wypalam jeszcze w pracy?? Wciąż ja na razie nie muszę dyżurować ja tez do końca zwolnienia? nawet dluzej bo zwolnienie w srode sie konczy a ja ide dopiero w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 widocznie myslenie nie najlepiej ci wychodzi Jak musze z Toba gadac na GG to sie intelektualnie wypalam jeszcze w pracy?? Wciąż ja na razie nie muszę dyżurować ja tez do końca zwolnienia? nawet dluzej bo zwolnienie w srode sie konczy a ja ide dopiero w niedziele to rzeczywiście masz przerwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Andre - jak tu zajrzysz - to napisz coś o swojej wykończeniówie. Rzeczywiście tak bardzo koczujecie czy to tylko przenośnia taka? Sufity i ściany trzeba pomalować, glazurę i terakotę położyć, schody zewnętrzne wykończyć, tarasy dokończyć, otynkować na zewnątrz i przyzwoity podjazd zrobić. to już "niedużo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.03.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 halo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam Po przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Mało nas, mało nas, do pieczenia chleba... pamiętacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Jeszcze nam, jeszcze nam, kogoś tu potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 widocznie myslenie nie najlepiej ci wychodzi Jak musze z Toba gadac na GG to sie intelektualnie wypalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ale jednym mogę się Wam pochwalić. jadę w środę do Zakopanego na kurs, sama bez dzieci i bez męża I czego beczysz, że bez męza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Jeszcze nam, jeszcze nam, kogoś tu potrzeba... Mamonia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 ale jednym mogę się Wam pochwalić. jadę w środę do Zakopanego na kurs, sama bez dzieci i bez męża I czego beczysz, że bez męza? Stwarza pozory bo maz stal nad nia i czytal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 codziennie więcej pacjentów chorych na grypę lub infekcje grypopodobne dobrze, że się zaszczepiłam Jakoś tak naukowo powiedziane... Joanna lekarką jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Jeszcze nam, jeszcze nam, kogoś tu potrzeba... Mamonia ? Kobitek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Andre - jak tu zajrzysz - to napisz coś o swojej wykończeniówie. Rzeczywiście tak bardzo koczujecie czy to tylko przenośnia taka? Sufity i ściany trzeba pomalować, glazurę i terakotę położyć, schody zewnętrzne wykończyć, tarasy dokończyć, otynkować na zewnątrz i przyzwoity podjazd zrobić. Andre - to nie jest najgorzej. U mnie tarasu brak kompletnie, balkon niewykończony. Wejście bez płytek. Łazienka na dole jest składem budowlanym w stanie surowym. Wciąż dużo mam niepomalowane czyli normalka. Jakiś rok pracy i będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts