inż. Mamoń 12.03.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czlowiek na chwile sie oddali zeby zaleglosci w innych watkach ponadrabiac a tu zaraz go obgadaja teraz ja nadrabiam i już sobie wyobrażam jak mnie obgadują mam czkawkę nie wiem czemu A ja wiem chyba zabcia placze ze jej nie zauwazyles Nigdy nie nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 CZEŚĆ WSZYSTKIM!!!! Żaba wróciła Jak tam - giry całe? O nareszcie mnie zauważyłeś! Boli łydka, dwa uda i pośladki....i jeszcze plecki.... Musi Cię Miras wymasować. zasnął.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Tu było coś śmiesznego, ale był też brzydki wyraz, a ja boję się gniewu moderatorów. Co to za wyraz był?????? Olka napisz mi go od końca. Maksiu i Edzia się nie pokapują http://img363.imageshack.us/img363/9879/ptasiagrypa5ik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 wszyscy się ucieszyli, że przyszłam, oprócz Mamońka.... Mamoń chyba Cię jeszcze nie zauważył. dokłądnie tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 wszyscy się ucieszyli, że przyszłam, oprócz Mamońka.... Żabciu - ja nadrabiałem zaległości i Cię nie widziałem, ale już się ucieszyłem wybaczam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czlowiek na chwile sie oddali zeby zaleglosci w innych watkach ponadrabiac a tu zaraz go obgadaja teraz ja nadrabiam i już sobie wyobrażam jak mnie obgadują mam czkawkę nie wiem czemu A ja wiem chyba zabcia placze ze jej nie zauwazyles Żabciu - ja cały czas nadrabiam i jestem z tyłu. Napisz proszę do mnie coś miłego. Jak nadrobię to przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 wszyscy się ucieszyli, że przyszłam, oprócz Mamońka.... Mamoń chyba Cię jeszcze nie zauważył. tak myślisz????? TAK, Żaba TAK TAK TAK TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Lubicie mnie???? po czym wnosisz? głupie pytanie- głupia odpowiedź Ola, to znaczy ze tak???? Słońce Ty moje jak możesz mieć wątpliwości, jasne,że taaaak. Olu jeździsz na nartach???? tak, przepadam A gdzie jeździcie???? Nie jeżdzimy długo. Na studiach były moje poczatki w Karpaczu. Potem wypad na Sylwestra do Krościenka. I to tyle niestety.Ale uwielbiam rozwijać astronomiczne prędkości. najfajniejsze stoki są w Czechach. Może kiedyś sie spotkamy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Jajcek strzelać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Gatki Jajcek. Verunia mąż mnie molestuje, abym spytała czym pływacie, więc pytam czym pływacie? Posiadamy mikrona, ale ostatnio wyporzyczyliśmy Pegaz siedemset coś tam w Sztynorcie i rewelacyjnie się pływało w 6 osob. Tylko ta cena . Ale na 6 osob jakoś się rozkłada. A ja mam Pegaza 905 w Giżycku, ale go nie używam a na chodzie jest? Dałaś się wkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No tak znowu ambitny temat chyba sobie pojde a wieczorny spacerek z psem A ty gdzie na wakacje? Na ten rok planowalem budowe a nie wakacje A ja już przez dwa lata miałem budowę zamiast wakacji nikt nie mowil ze bedzie latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Żaba nie płacz. Zagram Ci rock'and'rolla. http://puck.one.pl/~piotrala/upload/andre59_1.jpg Andre to Ty z tą gitarą????? Tak. Ja i moja drzazga. Ostry jesteś!!!!! E...łagodny jak baranek. Teraz gram rock'and'roll, to muszę z ikrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Gatki Jajcek. Verunia mąż mnie molestuje, abym spytała czym pływacie, więc pytam czym pływacie? Posiadamy mikrona, ale ostatnio wyporzyczyliśmy Pegaz siedemset coś tam w Sztynorcie i rewelacyjnie się pływało w 6 osob. Tylko ta cena . Ale na 6 osob jakoś się rozkłada. A ja mam Pegaza 905 w Giżycku, ale go nie używam a na chodzie jest? Dałaś się wkręcić oj Ty wkręcaczu paskudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dobry wieczór. 68 stron .....hm...jeśli spróbuję przeczytać zaległości, to w tym czasie stuknie drugie tyle ...trudne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 O już prawie nadrobiłem, gdzie jest kolejna stronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czlowiek na chwile sie oddali zeby zaleglosci w innych watkach ponadrabiac a tu zaraz go obgadaja teraz ja nadrabiam i już sobie wyobrażam jak mnie obgadują mam czkawkę nie wiem czemu A ja wiem chyba zabcia placze ze jej nie zauwazyles Żabciu - ja cały czas nadrabiam i jestem z tyłu. Napisz proszę do mnie coś miłego. Jak nadrobię to przeczytam tutaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 No nie Jajcek - Ty znowu zacząłeś punkty ustrzeliwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czlowiek na chwile sie oddali zeby zaleglosci w innych watkach ponadrabiac a tu zaraz go obgadaja teraz ja nadrabiam i już sobie wyobrażam jak mnie obgadują mam czkawkę nie wiem czemu A ja wiem chyba zabcia placze ze jej nie zauwazyles Żabciu - ja cały czas nadrabiam i jestem z tyłu. Napisz proszę do mnie coś miłego. Jak nadrobię to przeczytam tutaj??? O - już nadrobiłem Teraz Twoje posty będę widział od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dobry wieczór. 68 stron .....hm...jeśli spróbuję przeczytać zaległości, to w tym czasie stuknie drugie tyle ...trudne to jest Cześć Tola. Ciężko Ci będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Gatki Jajcek. Verunia mąż mnie molestuje, abym spytała czym pływacie, więc pytam czym pływacie? Posiadamy mikrona, ale ostatnio wyporzyczyliśmy Pegaz siedemset coś tam w Sztynorcie i rewelacyjnie się pływało w 6 osob. Tylko ta cena . Ale na 6 osob jakoś się rozkłada. A ja mam Pegaza 905 w Giżycku, ale go nie używam a na chodzie jest? Dałaś się wkręcić oj Ty wkręcaczu paskudny Nauczył się ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts