Olkalybowa 12.03.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Lubicie mnie???? po czym wnosisz? głupie pytanie- głupia odpowiedź Ola, to znaczy ze tak???? Słońce Ty moje jak możesz mieć wątpliwości, jasne,że taaaak. Olu jeździsz na nartach???? tak, przepadam A gdzie jeździcie???? Nie jeżdzimy długo. Na studiach były moje poczatki w Karpaczu. Potem wypad na Sylwestra do Krościenka. I to tyle niestety.Ale uwielbiam rozwijać astronomiczne prędkości. najfajniejsze stoki są w Czechach. Może kiedyś sie spotkamy ????[/quote:de490b0cda] Ciekawe czy udałoby się nam wyjść na stok, tam takie piwo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dobry wieczór. 68 stron .....hm...jeśli spróbuję przeczytać zaległości, to w tym czasie stuknie drugie tyle ...trudne to jest Tola witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.03.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dobry wieczór. 68 stron .....hm...jeśli spróbuję przeczytać zaległości, to w tym czasie stuknie drugie tyle ...trudne to jest Cześć Tola. Ciężko Ci będzie. mam świadomość i dylemat zmierzyć się z tym, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Mamon gratulki zejscia z kolan Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dobry wieczór. 68 stron .....hm...jeśli spróbuję przeczytać zaległości, to w tym czasie stuknie drugie tyle ...trudne to jest Tola witaj Cześć Tola - oglądałem Twoją działkę rekreacyjną oraz dom. Muszę powiedzieć, że sięmipodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Widzę, że poza żeglarstwem będę się musiał nartami zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Lubicie mnie???? po czym wnosisz? głupie pytanie- głupia odpowiedź Ola, to znaczy ze tak???? Słońce Ty moje jak możesz mieć wątpliwości, jasne,że taaaak. Olu jeździsz na nartach???? tak, przepadam A gdzie jeździcie???? Nie jeżdzimy długo. Na studiach były moje poczatki w Karpaczu. Potem wypad na Sylwestra do Krościenka. I to tyle niestety.Ale uwielbiam rozwijać astronomiczne prędkości. najfajniejsze stoki są w Czechach. Może kiedyś sie spotkamy ????[/quote:880595c78d] Ciekawe czy udałoby się nam wyjść na stok, tam takie piwo dobre.[/quote:880595c78d] Ale jak by było wesoło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Mamon gratulki zejscia z kolan Kze Odetchnąłem, ale jutro jak mnie dogoni i na mnie usiądzie to mogę nie wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Lubicie mnie???? po czym wnosisz? głupie pytanie- głupia odpowiedź Ola, to znaczy ze tak???? Słońce Ty moje jak możesz mieć wątpliwości, jasne,że taaaak. Olu jeździsz na nartach???? tak, przepadam A gdzie jeździcie???? Nie jeżdzimy długo. Na studiach były moje poczatki w Karpaczu. Potem wypad na Sylwestra do Krościenka. I to tyle niestety.Ale uwielbiam rozwijać astronomiczne prędkości. najfajniejsze stoki są w Czechach. Może kiedyś sie spotkamy ????[/quote:bd36f131ad] Ciekawe czy udałoby się nam wyjść na stok, tam takie piwo dobre.[/quote:bd36f131ad] Ale jak by było wesoło???? [/quote:bd36f131ad] Oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Widzę, że poza żeglarstwem będę się musiał nartami zainteresować. Andre, możemy Cię nauczyć, ale wieczorami będziesz za to nam grał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Widzę, że poza żeglarstwem będę się musiał nartami zainteresować. boazerią Andre - mówi się boazerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Mamon gratulki zejscia z kolan Kze Odetchnąłem, ale jutro jak mnie dogoni i na mnie usiądzie to mogę nie wyrobić Cos czuje ze jutro to sie bedzie dzialo, kze bedzie gonic Kasia bedzie uciekac a i Ty chyba bezczynnie siedzial nie bedzieszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dobry wieczór. 68 stron .....hm...jeśli spróbuję przeczytać zaległości, to w tym czasie stuknie drugie tyle ...trudne to jest Tola witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ale jak by było wesoło???? Trzeba by było wziąć wanny, bo gdzieś byśmy spać musiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Widzę, że poza żeglarstwem będę się musiał nartami zainteresować. Andre, możemy Cię nauczyć, ale wieczorami będziesz za to nam grał... Zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Widzę, że poza żeglarstwem będę się musiał nartami zainteresować. Andre, możemy Cię nauczyć, ale wieczorami będziesz za to nam grał... Ja tez bym chcial sie nauczyc smigac na nartach ale grac nie umiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ale jak by było wesoło???? Trzeba by było wziąć wanny, bo gdzieś byśmy spać musiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.03.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Widzę, że poza żeglarstwem będę się musiał nartami zainteresować. Andre, możemy Cię nauczyć, ale wieczorami będziesz za to nam grał... A mogą być romanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ale jak by było wesoło???? Trzeba by było wziąć wanny, bo gdzieś byśmy spać musiały. igloo byśmy zbudowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Widzę, że poza żeglarstwem będę się musiał nartami zainteresować. Andre, możemy Cię nauczyć, ale wieczorami będziesz za to nam grał... Ja tez bym chcial sie nauczyc smigac na nartach ale grac nie umiem ? nic nie szkodzi! Możesz np. tańczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts