Marcel2000 13.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem myślałem ze śpisz do 12.00 a to dlaczego Słyszałemże jestes przesądny a dzisiaj jest 13 w dodatku poniedziałek podobno 37% gorszy od piatku. Lepiej to przespać. szkoda na sen czasu, dla mnie 13 szczęsliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem myślałem ze śpisz do 12.00 a to dlaczego słyszałemże jestes przesądny a dzisiaj jest 13 w dodatku poniedziałek podobno 37% gorszy od piatku. Lepiej to przespać. szkoda na sen czasu, dla mnie 13 szczęsliwa zuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem U nas też świeci, ale tak jakoś smutno Smutno? co to za słowo? Chodź do mnie, to Ci wytłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem U nas też świeci, ale tak jakoś smutno Smutno? co to za słowo? Chodź do mnie, to Ci wytłumaczę Myślisz ze jesteś w stanie popsuć mi humor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem U nas też świeci, ale tak jakoś smutno Smutno? co to za słowo? Chodź do mnie, to Ci wytłumaczę Myślisz ze jesteś w stanie popsuć mi humor? A ja liczyła ma to, że jak już sie dowiesz, to mnie pocieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.03.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem U nas też świeci, ale tak jakoś smutno Smutno? co to za słowo? Chodź do mnie, to Ci wytłumaczę Myślisz ze jesteś w stanie popsuć mi humor? A ja liczyła ma to, że jak już sie dowiesz, to mnie pocieszysz Nie rycz mała nie rycz ja znam te wasze bajery... paietasz jak to kiedys Fronczewski próbował zaistnieć na scenie muzycznej, co za koszmar a ludziom się to podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.03.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem U nas też świeci, ale tak jakoś smutno Smutno? co to za słowo? Chodź do mnie, to Ci wytłumaczę Myślisz ze jesteś w stanie popsuć mi humor? A ja liczyła ma to, że jak już sie dowiesz, to mnie pocieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.03.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem U nas też świeci, ale tak jakoś smutno Smutno? co to za słowo? Chodź do mnie, to Ci wytłumaczę Myślisz ze jesteś w stanie popsuć mi humor? A ja liczyła ma to, że jak już sie dowiesz, to mnie pocieszysz Nie rycz mała nie rycz ja znam te wasze bajery... paietasz jak to kiedys Fronczewski próbował zaistnieć na scenie muzycznej, co za koszmar a ludziom się to podobało. To był Fronczewski możliwe, młoda byłam - tzn jestem - i nie pamiętam dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.03.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Moze snieg z topnieje i sie sezon budowlany zacznie ty już chyba w blokach startowych, co?? kiedy chciałbyś zacząć? Jestem tak z niecierpliwiony domkiem ze moze kupie cos do wykonczenia No coś ty a coś się przedłuża w załatwianiu że nie będziesz mógł zacząć od wiosny? Zlozone papiery o WZ na jasieni dostaly nóg, w styczniu skladalem ponownie w najlepszym wypadku dostane WZ na poczatku kwietnia, dopiero bede mogl do elektrowni zlozyc bo tego odemnie wymagaja, a gdzie pozwolenie a gdzie cala reszta ?? A i nam sytucja sie troszku skomplikowala i szybko musimy sie przenosic do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.03.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem U nas też świeci, ale tak jakoś smutno Smutno? co to za słowo? Chodź do mnie, to Ci wytłumaczę Myślisz ze jesteś w stanie popsuć mi humor? A ja liczyła ma to, że jak już sie dowiesz, to mnie pocieszysz Nie rycz mała nie rycz ja znam te wasze bajery... paietasz jak to kiedys Fronczewski próbował zaistnieć na scenie muzycznej, co za koszmar a ludziom się to podobało. To był Fronczewski możliwe, młoda byłam - tzn jestem - i nie pamiętam dokładnie Ja pamiętam bo wtedy bardzo modny był Bruce Lee a Fronczewski chciał zrobic hita na jego nazwisku i użył go w piosence. To dlatego syn Brandon Lee zaczął pisac wiersze o fronczewskim, i tak powstał hicior dwa haiku i jeden głupi dowcip. O tym to chyba słyszałas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem U nas też świeci, ale tak jakoś smutno Smutno? co to za słowo? Chodź do mnie, to Ci wytłumaczę Myślisz ze jesteś w stanie popsuć mi humor? A ja liczyła ma to, że jak już sie dowiesz, to mnie pocieszysz Nie rycz mała nie rycz ja znam te wasze bajery... paietasz jak to kiedys Fronczewski próbował zaistnieć na scenie muzycznej, co za koszmar a ludziom się to podobało. To był Fronczewski możliwe, młoda byłam - tzn jestem - i nie pamiętam dokładnie Ja pamiętam bo wtedy bardzo modny był Bruce Lee a Fronczewski chciał zrobic hita na jego nazwisku i użył go w piosence. To dlatego syn Brandon Lee zaczął pisac wiersze o fronczewskim, i tak powstał hicior dwa haiku i jeden głupi dowcip. O tym to chyba słyszałas. Ja jestem king Bruce Lee karate mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem U nas też świeci, ale tak jakoś smutno Smutno? co to za słowo? Chodź do mnie, to Ci wytłumaczę Myślisz ze jesteś w stanie popsuć mi humor? A ja liczyła ma to, że jak już sie dowiesz, to mnie pocieszysz Nie rycz mała nie rycz ja znam te wasze bajery... paietasz jak to kiedys Fronczewski próbował zaistnieć na scenie muzycznej, co za koszmar a ludziom się to podobało. To był Fronczewski możliwe, młoda byłam - tzn jestem - i nie pamiętam dokładnie Ja pamiętam bo wtedy bardzo modny był Bruce Lee a Fronczewski chciał zrobic hita na jego nazwisku i użył go w piosence. To dlatego syn Brandon Lee zaczął pisac wiersze o fronczewskim, i tak powstał hicior dwa haiku i jeden głupi dowcip. O tym to chyba słyszałas. Ja jestem king Bruce Lee karate mistrz Dokładnie po czym dostawał pijackiej czkawki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem U nas też świeci, ale tak jakoś smutno Smutno? co to za słowo? Chodź do mnie, to Ci wytłumaczę Myślisz ze jesteś w stanie popsuć mi humor? A ja liczyła ma to, że jak już sie dowiesz, to mnie pocieszysz Nie rycz mała nie rycz ja znam te wasze bajery... paietasz jak to kiedys Fronczewski próbował zaistnieć na scenie muzycznej, co za koszmar a ludziom się to podobało. To był Fronczewski możliwe, młoda byłam - tzn jestem - i nie pamiętam dokładnie Ja pamiętam bo wtedy bardzo modny był Bruce Lee a Fronczewski chciał zrobic hita na jego nazwisku i użył go w piosence. To dlatego syn Brandon Lee zaczął pisac wiersze o fronczewskim, i tak powstał hicior dwa haiku i jeden głupi dowcip. O tym to chyba słyszałas. Ja jestem king Bruce Lee karate mistrz O tak, teraz pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.03.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 witam słonecznym poniedziałkiem U nas też świeci, ale tak jakoś smutno Smutno? co to za słowo? Chodź do mnie, to Ci wytłumaczę Myślisz ze jesteś w stanie popsuć mi humor? A ja liczyła ma to, że jak już sie dowiesz, to mnie pocieszysz Nie rycz mała nie rycz ja znam te wasze bajery... paietasz jak to kiedys Fronczewski próbował zaistnieć na scenie muzycznej, co za koszmar a ludziom się to podobało. To był Fronczewski możliwe, młoda byłam - tzn jestem - i nie pamiętam dokładnie Ja pamiętam bo wtedy bardzo modny był Bruce Lee a Fronczewski chciał zrobic hita na jego nazwisku i użył go w piosence. To dlatego syn Brandon Lee zaczął pisac wiersze o fronczewskim, i tak powstał hicior dwa haiku i jeden głupi dowcip. O tym to chyba słyszałas. Ja jestem king Bruce Lee karate mistrz O tak, teraz pamiętam [/quote:faab88a581] To teraz zrób tak wejdż do gabinetu szefa i z miejsca bez słowa zacznij śpiewac refren i nie zapomnij o czkawce po słowach "karate mistrz"... Humor wraca natychniast nie tylko Tobie. Ja tak zawsze robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.03.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 gadamy bez edytowania bo gine jak ciotka w czechach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.03.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Powolne dzis to tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.03.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Chyba Kasia zapracowana ze nie ucieka biegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.03.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Jak powolne we dwójke jestesmy, Kasia poszła śpiewać.. a Ty niewiele gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.03.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Pewnie nie pamięta refrenu, najgorzej to wejść z nienacka i sie zastanawiać nad piosenką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts