Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

To teraz zrób tak wejdż do gabinetu szefa i z miejsca bez słowa zacznij śpiewac refren i nie zapomnij o czkawce po słowach "karate mistrz"... Humor wraca natychniast nie tylko Tobie. Ja tak zawsze robie.

Tak tak, już widzę tą akcję, dyscyplinarka za picie http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/a030.gif i tańce http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/h020.gif w godzinach pracy pewna

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Moze snieg z topnieje i sie sezon budowlany zacznie

ty już chyba w blokach startowych, co?? :wink:

kiedy chciałbyś zacząć?

Jestem tak z niecierpliwiony domkiem ze moze kupie cos do wykonczenia

No coś ty :roll: a coś się przedłuża w załatwianiu że nie będziesz mógł zacząć od wiosny?

Zlozone papiery o WZ na jasieni dostaly nóg, w styczniu skladalem ponownie w najlepszym wypadku dostane WZ na poczatku kwietnia, dopiero bede mogl do elektrowni zlozyc bo tego odemnie wymagaja, a gdzie pozwolenie a gdzie cala reszta ?? A i nam sytucja sie troszku skomplikowala i szybko musimy sie przenosic do domku

jak to papiery nóg dostały :evil:

No to rzeczywiście nie jest wesoło :( pewnie stąd ten dół był...

Nawet jak zaczniesz jesienią to dopiero na wiosnę przyszłego roku udałoby się wam wprowadzić. To chyba za długo :roll:

a rozglądałeś się już za czymś do wykończenia?

Moze snieg z topnieje i sie sezon budowlany zacznie

ty już chyba w blokach startowych, co?? :wink:

kiedy chciałbyś zacząć?

Jestem tak z niecierpliwiony domkiem ze moze kupie cos do wykonczenia

No coś ty :roll: a coś się przedłuża w załatwianiu że nie będziesz mógł zacząć od wiosny?

Zlozone papiery o WZ na jasieni dostaly nóg, w styczniu skladalem ponownie w najlepszym wypadku dostane WZ na poczatku kwietnia, dopiero bede mogl do elektrowni zlozyc bo tego odemnie wymagaja, a gdzie pozwolenie a gdzie cala reszta ?? A i nam sytucja sie troszku skomplikowala i szybko musimy sie przenosic do domku

jak to papiery nóg dostały :evil:

No to rzeczywiście nie jest wesoło :( pewnie stąd ten dół był...

Nawet jak zaczniesz jesienią to dopiero na wiosnę przyszłego roku udałoby się wam wprowadzić. To chyba za długo :roll:

a rozglądałeś się już za czymś do wykończenia?

rozgladalem sie rownoczesnie z zalatwianiem papierow czyli juz od jesieni a nawet od konca wakacji ale wszystko lipa albo na handel robione albo sie sypie, ale wlasnie teraz mam na oku taki jeden nowy nprawie zrobiony budowany dla siebie a sprzedaja z przyczyn rodzinnych a ze znam sytuacje to wiem ze nie partanina tylko naprawde dla siebie robiony