Sonika 23.04.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Wszystkiego naj, naj, naj..... dopiero będą - 4-ego maja. Ale już dzisiaj dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Dał wszędzie "gumę", taką w mazi. A to białe, to poprostu krzyżyki. Guma w mazi. Podoba mi się A myślałaś już o drzwiach do kabiny? Drzwi już mam, i brodzik też. A jakie drzwi i jaki brodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Wszystko sie zgadza a to jestesmy imienniczkami - wiem, w koncu ma byc forumowa wielka impreza 4 maja Na razie z luboscia ogladam fundamenty, no i zbieram sily na wykonczenie.........ale powiem Ci, ze juz moglabym byc na takim etapie jak Ty...........do przeprowadzki byloby blizej!!!! No, w końcu 4 maja urodził się ktoś bardzo piękny, mądry i skromny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 A impreza 4-ego maja - jestem za, ale ponieważ mnie tutaj nie będzie - wypijcie i za moje zdrowie. Ja jesli nie zamarzne na wyjezdzie napewno wypije Twoje zdrowko!!!!!! A dlaczego masz zamarznąć??? Zorganizowalismy sobie wyjazd na Mazury.......drewniane nieocieplane domki, 3 stopnie w nocy i my................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Wszystkiego naj, naj, naj..... Teska dzieki.........jestes pierwsza osoba, ktora zlozyla zyczenia imieninowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Wszystko sie zgadza a to jestesmy imienniczkami - wiem, w koncu ma byc forumowa wielka impreza 4 maja Na razie z luboscia ogladam fundamenty, no i zbieram sily na wykonczenie.........ale powiem Ci, ze juz moglabym byc na takim etapie jak Ty...........do przeprowadzki byloby blizej!!!! No, w końcu 4 maja urodził się ktoś bardzo piękny, mądry i skromny... Nawet wiem kto!!!!!!! Znam 2 osoby........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.04.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Wszystko sie zgadza a to jestesmy imienniczkami - wiem, w koncu ma byc forumowa wielka impreza 4 maja Na razie z luboscia ogladam fundamenty, no i zbieram sily na wykonczenie.........ale powiem Ci, ze juz moglabym byc na takim etapie jak Ty...........do przeprowadzki byloby blizej!!!! No, w końcu 4 maja urodził się ktoś bardzo piękny, mądry i skromny... Nawet wiem kto!!!!!!! Znam 2 osoby........ Ja też wiem kto, ale znam tylko jedną osobę. Ale za to jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.04.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 A impreza 4-ego maja - jestem za, ale ponieważ mnie tutaj nie będzie - wypijcie i za moje zdrowie. Ja jesli nie zamarzne na wyjezdzie napewno wypije Twoje zdrowko!!!!!! A dlaczego masz zamarznąć??? Zorganizowalismy sobie wyjazd na Mazury.......drewniane nieocieplane domki, 3 stopnie w nocy i my................. A kiedy jedziecie? Do 4-ego maja jeszcze trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.04.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Dał wszędzie "gumę", taką w mazi. A to białe, to poprostu krzyżyki. Guma w mazi. Podoba mi się A myślałaś już o drzwiach do kabiny? Drzwi już mam, i brodzik też. A jakie drzwi i jaki brodzik? Wiesz, że nie pamiętam . Ale ładne - całe ze szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Wszystko sie zgadza a to jestesmy imienniczkami - wiem, w koncu ma byc forumowa wielka impreza 4 maja Na razie z luboscia ogladam fundamenty, no i zbieram sily na wykonczenie.........ale powiem Ci, ze juz moglabym byc na takim etapie jak Ty...........do przeprowadzki byloby blizej!!!! No, w końcu 4 maja urodził się ktoś bardzo piękny, mądry i skromny... Nawet wiem kto!!!!!!! Znam 2 osoby........ Hmmm... kim jest ta druga osoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Wiesz, że nie pamiętam . Ale ładne - całe ze szkła. Aaaaa... te... to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 A impreza 4-ego maja - jestem za, ale ponieważ mnie tutaj nie będzie - wypijcie i za moje zdrowie. Ja jesli nie zamarzne na wyjezdzie napewno wypije Twoje zdrowko!!!!!! A dlaczego masz zamarznąć??? Zorganizowalismy sobie wyjazd na Mazury.......drewniane nieocieplane domki, 3 stopnie w nocy i my................. A kiedy jedziecie? Do 4-ego maja jeszcze trochę czasu. 29 kwietnia ...........mial byc taki mily majowy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Wszystko sie zgadza a to jestesmy imienniczkami - wiem, w koncu ma byc forumowa wielka impreza 4 maja Na razie z luboscia ogladam fundamenty, no i zbieram sily na wykonczenie.........ale powiem Ci, ze juz moglabym byc na takim etapie jak Ty...........do przeprowadzki byloby blizej!!!! No, w końcu 4 maja urodził się ktoś bardzo piękny, mądry i skromny... Nawet wiem kto!!!!!!! Znam 2 osoby........ Hmmm... kim jest ta druga osoba? Moja mama..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.04.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 A impreza 4-ego maja - jestem za, ale ponieważ mnie tutaj nie będzie - wypijcie i za moje zdrowie. Ja jesli nie zamarzne na wyjezdzie napewno wypije Twoje zdrowko!!!!!! A dlaczego masz zamarznąć??? Zorganizowalismy sobie wyjazd na Mazury.......drewniane nieocieplane domki, 3 stopnie w nocy i my................. A kiedy jedziecie? Do 4-ego maja jeszcze trochę czasu. 29 kwietnia ...........mial byc taki mily majowy weekend To jeszcze tydzień. Wszystko się może zdarzyć...la, la, laaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.04.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 No, w końcu 4 maja urodził się ktoś bardzo piękny, mądry i skromny... Nawet wiem kto!!!!!!! Znam 2 osoby........ Hmmm... kim jest ta druga osoba? Moja mama..... A to nie znam. Ale skoro Byk i to z 4 maja to musi być wyjątkową osobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.04.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Witam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Witaj Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.04.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/1697_348.ts1114151783984.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.04.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Sonika widze że gonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts