joola 24.04.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Sonika, piec się "montuje" tzn.we wtorek lub w środę kotłownia ma ruszyć a prace projektowe...w czwartek mam mieć zrobione wizualizacje obudwu łazienek aż boję się cieszyć żeby nie zapeszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.04.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Ale mi się "rymło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.04.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Sonika, piec się "montuje" tzn.we wtorek lub w środę kotłownia ma ruszyć a prace projektowe...w czwartek mam mieć zrobione wizualizacje obudwu łazienek aż boję się cieszyć żeby nie zapeszyć... Same dobre wiadomości A drugą łazienkę w jakich płytkach robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Witam wszystkich w ten niedzielny poranek!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.04.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Witam wszystkich w ten niedzielny poranek!!!!!!!! Cześć Moniś u nas śliczne słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 wpadłam w depresję Cześć. Nie przejmuj się! Będzie większa rywalizacja... A im większa rywalizacja, tym wyższy poziom gry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Widzę, że coś empo zmalało.. Od piatku do niedzieli tylko 6 stronek.. Rozumiem, że pogoda działkowa, to wszystcy na budowach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Ja właśnie znalazłem w skrzynce na listy zawiadomienie, że projekt przyszedł i mam szykować kasę na jego odiór na poczcie.. To zaczynają się wydatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.04.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 No to częś uciekam również Mialo być cześć Nawet nie zauwazylam jak wpisywalam , że nową stronkę zaczęlam Ale hajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.04.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Sonika ale piękna się robi twoja lazienka Dzięki , mnie też sie podoba Sonika a jaką ma powierzchnię twoja duża lazienka, szukalam ale chyba nie napisalaś albo przegapilam Łazienka ma 12m2. No to wszystko jasne dlaczego tak niesamowicie przestrzenna się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.04.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Ja właśnie znalazłem w skrzynce na listy zawiadomienie, że projekt przyszedł i mam szykować kasę na jego odiór na poczcie.. To zaczynają się wydatki... I o to wlaśnie chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 GRATULKI DLA ANDRZEJKI ZA NOWĄ STRONKĘ!!!! Dołączam się do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Ja właśnie znalazłem w skrzynce na listy zawiadomienie, że projekt przyszedł i mam szykować kasę na jego odiór na poczcie.. To zaczynają się wydatki... I o to wlaśnie chodzilo O wydawanie kasy, czy o odbiór porojektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Sonika ale piękna się robi twoja lazienka Dzięki , mnie też sie podoba Sonika a jaką ma powierzchnię twoja duża lazienka, szukalam ale chyba nie napisalaś albo przegapilam Łazienka ma 12m2. No to wszystko jasne dlaczego tak niesamowicie przestrzenna się wydaje. 12mkw to prawie salon łazienkowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.04.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 GRATULKI DLA ANDRZEJKI ZA NOWĄ STRONKĘ!!!! Dołączam się do gratulacji Piękne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.04.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Ja właśnie znalazłem w skrzynce na listy zawiadomienie, że projekt przyszedł i mam szykować kasę na jego odiór na poczcie.. To zaczynają się wydatki... I o to wlaśnie chodzilo O wydawanie kasy, czy o odbiór porojektu? Jedno i drugie Nie można chyba odebrać projektu bez wydawania kasy a i zbudowac domu bez projektu a o to chyba chodzi żeby zbudowac dom wg tego wlaśnie projektu. Mam rację czy nie Ja myślę, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.04.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Sonika ale piękna się robi twoja lazienka Dzięki , mnie też sie podoba Sonika a jaką ma powierzchnię twoja duża lazienka, szukalam ale chyba nie napisalaś albo przegapilam Łazienka ma 12m2. No to wszystko jasne dlaczego tak niesamowicie przestrzenna się wydaje. 12mkw to prawie salon łazienkowy.. No wlaśnie. Dobrze , że Sonika chociaż zdjęcia wkleja bo ja o takim mogę jedynie pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Z grubsza tak. Czuję wewętrzna "podekscytowanie" na myśl, ze odbiorę projekt. Fakt zakupu działki tak na mnie nie wpłynął.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.04.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 A na mnie wszystko po kolei wplywa ekscytująco Tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 No tak tylko, że trzeba ciagle trzymać się za kieszeń.. Projekt 1300pln, a za dorzucenie garażu 2-stanowiskowego już 300pln więcej... Ponoć tylko dlatego, że mieli ten aneks już na półce. Bo jakbym był pierwszy to .. 1000pln. Nic tylko mieć biuro archtektoniczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts