Wojty 24.04.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 a poza tym sama jako nbardzo maly berbec chodzilam codizennie po schodach bez poreczy - bardzo stronych i jak widac przezylam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Ale robimy się coraz starsi, więc może potem będzie problem przy dużej ilości schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 No zawsze można windę zamontować lub nowy dom już bez schodów(i doświadczenie budowlane większe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.04.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 AKTUALNY RANKING 1. kze - 242. Sonika - 233. Whisper - 204. kasztanka -195. badi -176. Moniś - 137. monka - 128. agniesia - 99. fizyk - 810. joola, Aga J.G - 512. andrzejka - 413. Wojty - 314. Daria - 215. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, osowa) - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 No zawsze można windę zamontować lub nowy dom już bez schodów(i doświadczenie budowlane większe) Tak, ponoć na starość to najlepsza parterówka.. Witam prezesa Whispera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.04.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Prezes Whisper wita Szanowny Wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Prezes Whisper wita Szanowny Wątek. I co słychać Panie Prezesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 kto czuje się staro? my chyba nie, bo planujemy parterowy z poddaszem mieszkalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.04.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Prezes czuje się staro, bo buduje parterówkę bez użytkowego poddasza. Z drugiej strony mam takie skojarzenie: schod+małe_dziecko=łup_łup_łup_łup_bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Zanim wybudujemy to najmłodsza będzie już pewnie schodzić, na razie zaczęła poruszać się w pozycji dwunożnej po poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Prezes czuje się staro, bo buduje parterówkę bez użytkowego poddasza. Z drugiej strony mam takie skojarzenie: schod+małe_dziecko=łup_łup_łup_łup_bum Zgadzam się, że dzieci + schody to duże niebezpieczeństwo, ale... Działkę mam małą, a poza tym żonie podoba się domek z poddaszem, więc nawet nie oponwałem. Na mojej działce nawet gdybym chciał parteróki bym nie postawił. A nie trzeba się czuć staro, jesli buduje się parterówkę. To również rzecz gustu. Tylko dodałem, że na starość lepsza parterówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Zanim wybudujemy to najmłodsza będzie już pewnie schodzić, na razie zaczęła poruszać się w pozycji dwunożnej po poziomie To musicie uważać na nią na schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Bez schodów też musimy uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Czas kończyć! do następnego razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Bez schodów też musimy uważać Ale ze schodami trzeba bardziej uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.04.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Poza tym wyjeżdżam na dwa tygodnie i wszystko biorę pod uwagę 2 tygodnie? Szkoda, bo przyzwyczaiłem się, że jesteś liderką i ciągle gonię Cię w rankingu.. To po moim powrocie będziemy się dalej gonić, najpierw ja Ciebie, a potem znowu Ty mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.04.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Prezes czuje się staro, bo buduje parterówkę bez użytkowego poddasza. Z drugiej strony mam takie skojarzenie: schod+małe_dziecko=łup_łup_łup_łup_bum Prezesie, bo się co do Prezesa rozczaruję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Poza tym wyjeżdżam na dwa tygodnie i wszystko biorę pod uwagę 2 tygodnie? Szkoda, bo przyzwyczaiłem się, że jesteś liderką i ciągle gonię Cię w rankingu.. To po moim powrocie będziemy się dalej gonić, najpierw ja Ciebie, a potem znowu Ty mnie Ok To trzymam za słowo. Ale (jak wspominałe juz kilka razy) w tym tygodniu to pewnienie nie zapunktuję bo będę na szkoleniu i bedę miał ogranicziony dostęp do netu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.04.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Prezes czuje się staro, bo buduje parterówkę bez użytkowego poddasza. Z drugiej strony mam takie skojarzenie: schod+małe_dziecko=łup_łup_łup_łup_bum Prezesie, bo się co do Prezesa rozczaruję... Ale czemu Sonika masz się rozczarować co do Prezesa? Że łup-łup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.04.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Prezes czuje się staro, bo buduje parterówkę bez użytkowego poddasza. Z drugiej strony mam takie skojarzenie: schod+małe_dziecko=łup_łup_łup_łup_bum Prezesie, bo się co do Prezesa rozczaruję... Prezes jest za to młody duchem. A ciałem... hmmmm... ciałem to możemy być w podobnym wieku, więc ciałem też jest młody, rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts