Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Ewka czytałam twój dziennik ładnie masz zgłosze sie do ciebie po porady jak sie bede przenosic w kwestii umeblowania..

8) :lol: :D

dzieki ....mnie też sie podoba :wink:

a co do porad ...jeśli tylko mogę w czymś pomóc i podpowiedzieć -to bardzo chętnie :D

wiesz u menijest jedno bardzo powazne ograniczenie: jak najmnije bibelotów , firaanke zasłonek itp rzeczy rgomadzacych kurz no i zero kwiatków :( i jak tu klimaty budowac?

ooooo...to kiepsko ...ja po 8 m-cach mieszkania tak już obrosłam w dekoracje ,że trudno uwierzyć :-?

a co ...masz alergików w domu?

Rankingum Recordum

1. inż. Mamoń - 142

2. SławekD-żonka - 140

3. kze - 128

4. Whisper - 119

5. Jajcek - 113

6. Joanna i Janusz - 112

7. Kasztanka - 86

8. maksiu - 79

9. fizyk - 73

10. Majka - 67

11. Teska - 55

12. Sonika - 51

13. badi - 42

14. Olkalybowa -40

15. Moniś - 36

16. facio - 35

17. Aga J.G - 34

18. monka, andrzejka - 32

20. markus_gdynia - 28

21. Jezier - 27

22. verunia - 25

23. Trini - 19

24. Funia, Witos- 17

26. żaba_gonia - 15

27. Agniesia- 14

28. joola, Nefer - 13

29. Jane - 10

30. Wojty, kasia64 - 9

31. Januszz, kolia, Sylvia1 - 6

34. ania, lafcadio, Tola, andre59, edzia ,Ew-ka, Marcel2000 - 5

40. Ewuś, Paty - 4

42. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 3

48. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 2

50. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Mychalina, Maluszek - 1

Ewka czytałam twój dziennik ładnie masz zgłosze sie do ciebie po porady jak sie bede przenosic w kwestii umeblowania..

8) :lol: :D

dzieki ....mnie też sie podoba :wink:

a co do porad ...jeśli tylko mogę w czymś pomóc i podpowiedzieć -to bardzo chętnie :D

wiesz u menijest jedno bardzo powazne ograniczenie: jak najmnije bibelotów , firaanke zasłonek itp rzeczy rgomadzacych kurz no i zero kwiatków :( i jak tu klimaty budowac?

ooooo...to kiepsko ...ja po 8 m-cach mieszkania tak już obrosłam w dekoracje ,że trudno uwierzyć :-?

a co ...masz alergików w domu?

tak i to trzech z czego dwoje na kurz a dwoje na plesnie przy czym jedna osoba jest czescia wspolna kurzu i plesni..

:wink: pozostaje mi juz tylko sie smiac bo wyplakalam juz przydzial...

STRESZCZENIE

Roapoczął Mamoń, ale nawet nie napisał streszczenia.....chyba poszedł szukać tych dzieci Olki, które są chore, a o istnieniu których Ola nawet nie wiedziała :lol: :lol: :lol.

Ale Nefer wiedziała wszystko!!!!!! :lol: :lol:

Potem Nefer chciała zabic syna, sama chciała umrzeć, a Żaba tez, tylko że z ta różnicą, że ze śmiechu....

STRESZCZENIE

Roapoczął Mamoń, ale nawet nie napisał streszczenia.....chyba poszedł szukać tych dzieci Olki, które są chore, a o istnieniu których Ola nawet nie wiedziała :lol: :lol: :lol.

Ale Nefer wiedziała wszystko!!!!!! :lol: :lol:

Potem Nefer chciała zabic syna, sama chciała umrzeć, a Żaba tez, tylko że z ta różnicą, że ze śmiechu....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink: pozostaje mi juz tylko sie smiac bo wyplakalam juz przydzial...

to masz ciężki orzech do zgryzienia ...nie zazdroszcze kombinacji .....podłogówka chyba odpada a centralny byłby wskazany...kurcze ...cieżko masz :(

da sie z tym żyć... obecnie mam odkurzacz z filtrem hepa 13 i jestem bardzo zadowolona... problem jak w takim sterylnym surowym domu nastrój zbudowac?