Sonika 25.04.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Monis to juz zabieraj się Jeszcze tylko wyslemy Fizyka na jakiś wyjazd służbowy i juz po kłopocie Ładny spisek tu knujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Nie denerwuj się będzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Czesc Sonika!!!! Zawsze przed wyjazdem nerwowa atmosfera panuje........A gdzie wyjezdzasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 nie ma kolki chybabiore go na raczki i spokoj witaminy M mowicie ........... czyli jestem beznadziejna matka czy jak?przeciez nie moge go caly czas na rekach nosic .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Monis to juz zabieraj się Jeszcze tylko wyslemy Fizyka na jakiś wyjazd służbowy i juz po kłopocie Ładny spisek tu knujecie Jeszcze tylko musimy fizyka i kze unieszkodliwic!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Cześć Aga i Moniś , własnie się pakuję i coraz bardziej jestem zdenerwowana Sonika a co Ty sie tak denerwujesz, piekny urlop przed tobą Wszystkim się denerwuję. Co zabrać, czy będą komary czy nie, jak gorąco, tym że mam za duzo "potrzebnych" rzeczy i przede wszystkim - jak ja wytrzymam bez FORUM i bez Was przez tyle dni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 nie ma kolki chyba biore go na raczki i spokoj witaminy M mowicie ........... czyli jestem beznadziejna matka czy jak? przeciez nie moge go caly czas na rekach nosic .......... Cały czas nie musisz ale jak go troszkę ponosisz to nic się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika no co ty?????? Urop i zdenerwowana SIOOOOOO wypoczywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Wytrzymasz!!!!!!!!! Dasz rade!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Cześć Aga i Moniś , własnie się pakuję i coraz bardziej jestem zdenerwowana Sonika a co Ty sie tak denerwujesz, piekny urlop przed tobą Wszystkim się denerwuję. Co zabrać, czy będą komary czy nie, jak gorąco, tym że mam za duzo "potrzebnych" rzeczy i przede wszystkim - jak ja wytrzymam bez FORUM i bez Was przez tyle dni ???? Wytrzymasz wytrzymasz My tu będziemy o Tobie cieplutko myśleć, i czekać na zdjęcia, które nam obiecałas po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A teraz pakuj do walizki duzo dobrego humoru nerwy do konserwy i udanego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dzięki DZIEWCZYNY Zdjęcia będą, cała masa. Kasztanka, nie złość się na mnie za tę witamine M. Nic złego nie miałam na mysli, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 nie ma kolki chyba biore go na raczki i spokoj witaminy M mowicie ........... czyli jestem beznadziejna matka czy jak? przeciez nie moge go caly czas na rekach nosic .......... Cały czas nie musisz ale jak go troszkę ponosisz to nic się nie stanie no! przepraszam nosze go !!!!!!!!!!!!!! czesto!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 nie ma kolki chyba biore go na raczki i spokoj witaminy M mowicie ........... czyli jestem beznadziejna matka czy jak? przeciez nie moge go caly czas na rekach nosic .......... Cały czas nie musisz ale jak go troszkę ponosisz to nic się nie stanie no! przepraszam nosze go !!!!!!!!!!!!!! czesto!!!!!!!!!!! Kasztanka ja nic złego nie mailam na mysli i nie twierdze że go nie nosisz, widze ze masz kiepski nastój i stad chyba również kiepski nastrój u Piotrusia. Uwierz w siebie jestes napewno wspaniałą matką i wiesz co dla twojego synka najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 nie ma kolki chyba biore go na raczki i spokoj witaminy M mowicie ........... czyli jestem beznadziejna matka czy jak? przeciez nie moge go caly czas na rekach nosic .......... Cały czas nie musisz ale jak go troszkę ponosisz to nic się nie stanie no! przepraszam nosze go !!!!!!!!!!!!!! czesto!!!!!!!!!!! Już wiem.... Piotruś jest chyba o nas zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika udanego wyjzdu zycze i wypoczywaj, wypoczywaj!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Kasztanka a probowalas rad zaklinaczki dzieci???? Nie wiem co prawda z wlasnego doswiadczenia, ale slyszalam ze sa skuteczne.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika udanego wyjzdu zycze i wypoczywaj, wypoczywaj!!!!!!!!!! Dzięki Moniś. A Ty buduj, buduj!!!! Po powrocie czekam na sprawozdanie z budowy i zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.04.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika zdenerwowanie przed wyjazdem jest całkiem normalne ale wierzę że te nerwy będą naprawdę tego warte Wypoczywaj, pstrykaj fotki i chłoń klimat żebyś mogła nam to wszystko opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 No mam nadzieje, ze juz bedziesz mogla zobaczyc "srodek" domu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts