forum_user 25.04.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika przed wyjazdem To chyba te 3 strony za szybko przecztałem i coś mnie umknęło lub nie zapamiętałem. To gdzie Sonika w końcu jedzie i jaką dyscplinę uprawia (-wiał) Fizyk? No i na zadne pytanie Ci nie odpowiem, poniewaz Sonika w tym zdenerwowaniu nie napisala gdzie jedzie, a Fizyk po pytaniu o dyscypline zniknal....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Miło Cię widzieć.. Słyszałem, że jutro będziesz w moim mieście W-wie... Będę, będę - "przelotem", przed odlotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika przed wyjazdem To chyba te 3 strony za szybko przecztałem i coś mnie umknęło lub nie zapamiętałem. To gdzie Sonika w końcu jedzie i jaką dyscplinę uprawia (-wiał) Fizyk? No i na zadne pytanie Ci nie odpowiem, poniewaz Sonika w tym zdenerwowaniu nie napisala gdzie jedzie, a Fizyk po pytaniu o dyscypline zniknal....... Jak to nie powiedziałam???? Powiedzialam z pięć stron do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika juz spakowana?????????? Nie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Widzisz Sonika czyli ja musialam przeoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dlugo bedziesz jeszcze na tym szkoleniu?????? Od poniedziałku do piatku. Dlugo..... jak Ty to biedaku wytrzymasz???? No właśnie już wiem jak dostać się do netu ze szkolenia, więc pewni ok.1h dziennie posiedzę na forum. Jakoś będzie... Wczoraj to był full wypas Od ok. 14 do 21 byłem na forum.. Prawie bez przerwy. Na szczęście siostra nie narzekala, że zająłem jej komputer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Widzisz Sonika czyli ja musialam przeoczyc No ja też chyba przeoczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika juz spakowana?????????? Nie!!!!! Dasz radę! Cała noc przed Tobą... A wyśpisz się w samolocie. To gdzie lecisz...? No umknęło nam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Jadę do Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Jadę do Chin. Waaaw! To muszę powiedzieć, żę ciut Ci zazdroszę. Koniecznie po przylocie musisz pokazać zdjęcia i opowiedzieć wrażenia. A jaka jest średnia temp teraz w Chinach? A gdzie będziesz tzn. w jakim hotelu? Objazdówka, czy pół na pół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a wode w sprayu spakowalas??? Przydaje sie w samolocie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika przywiez nam cos fajnego z tych Chin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a wode w sprayu spakowalas??? Przydaje sie w samolocie........ do czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 a tak w ogole dzien doberek po spacerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 O Kasztanka!! Jak Piotrus????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie......... tez bylas w CHINACH???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie......... A nie pomyliło Ci się przypadkiem z Egiptem? Tam ludzie mają problemy żołądkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Jadę do Chin. Waaaw! To muszę powiedzieć, żę ciut Ci zazdroszę. Koniecznie po przylocie musisz pokazać zdjęcia i opowiedzieć wrażenia. A jaka jest średnia temp teraz w Chinach? A gdzie będziesz tzn. w jakim hotelu? Objazdówka, czy pół na pół? W Pekinie od jutra 30st. To jest objazdówka przez całe dwa tyg. Pekin, Xian, klasztor Shaolin, Nanjing, coś tam , coś tam , następne 1000 km pociągiem, dalej coś tam , znowu pociąg i na końcu Szanghaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie......... tez bylas w CHINACH???????? No właśnie! Też byłaś w Chinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts