Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Sonika przed wyjazdem

To chyba te 3 strony za szybko przecztałem i coś mnie umknęło lub nie zapamiętałem.

To gdzie Sonika w końcu jedzie i jaką dyscplinę uprawia (-wiał) Fizyk?

No i na zadne pytanie Ci nie odpowiem, poniewaz Sonika w tym zdenerwowaniu nie napisala gdzie jedzie, a Fizyk po pytaniu o dyscypline zniknal.......

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Sonika przed wyjazdem

To chyba te 3 strony za szybko przecztałem i coś mnie umknęło lub nie zapamiętałem.

To gdzie Sonika w końcu jedzie i jaką dyscplinę uprawia (-wiał) Fizyk?

No i na zadne pytanie Ci nie odpowiem, poniewaz Sonika w tym zdenerwowaniu nie napisala gdzie jedzie, a Fizyk po pytaniu o dyscypline zniknal.......

Jak to nie powiedziałam????

Powiedzialam z pięć stron do tyłu.

Dlugo bedziesz jeszcze na tym szkoleniu??????

Od poniedziałku do piatku.

Dlugo..... jak Ty to biedaku wytrzymasz???? :wink: :wink:

No właśnie już wiem jak dostać się do netu ze szkolenia, więc pewni ok.1h dziennie posiedzę na forum. Jakoś będzie...

Wczoraj to był full wypas 8) Od ok. 14 do 21 byłem na forum.. Prawie bez przerwy. Na szczęście siostra nie narzekala, że zająłem jej komputer...

Jadę do Chin.

Waaaw!

To muszę powiedzieć, żę ciut Ci zazdroszę. :oops:

Koniecznie po przylocie musisz pokazać zdjęcia i opowiedzieć wrażenia. A jaka jest średnia temp teraz w Chinach? A gdzie będziesz tzn. w jakim hotelu? Objazdówka, czy pół na pół?

Jadę do Chin.

Waaaw!

To muszę powiedzieć, żę ciut Ci zazdroszę. :oops:

Koniecznie po przylocie musisz pokazać zdjęcia i opowiedzieć wrażenia. A jaka jest średnia temp teraz w Chinach? A gdzie będziesz tzn. w jakim hotelu? Objazdówka, czy pół na pół?

W Pekinie od jutra 30st.

To jest objazdówka przez całe dwa tyg.

Pekin, Xian, klasztor Shaolin, Nanjing, coś tam , coś tam :wink: , następne 1000 km pociągiem, dalej coś tam :wink: , znowu pociąg i na końcu Szanghaj.