Sonika 25.04.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie......... To mam, a czy tam sa teraz komary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie......... A nie pomyliło Ci się przypadkiem z Egiptem? Tam ludzie mają problemy żołądkowe... Kze uwazasz, ze tylko w Egipcie mozna sie rozchorowac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a wode w sprayu spakowalas??? Przydaje sie w samolocie........ Ja już tyle tego spakowałam, że mam dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Jadę do Chin. Waaaw! To muszę powiedzieć, żę ciut Ci zazdroszę. Koniecznie po przylocie musisz pokazać zdjęcia i opowiedzieć wrażenia. A jaka jest średnia temp teraz w Chinach? A gdzie będziesz tzn. w jakim hotelu? Objazdówka, czy pół na pół? W Pekinie od jutra 30st. To jest objazdówka przez całe dwa tyg. Pekin, Xian, klasztor Shaolin, Nanjing, coś tam , coś tam , następne 1000 km pociągiem, dalej coś tam , znowu pociąg i na końcu Szanghaj. No to troszkę ciepło będzie... Najardziej kojarzę Pekin i klasztor Shaolin - to bym chciał zobaczyć. Myślę, że troszkę zmęczona możesz wrócić... Ja jak bylem na 10dniowej objazdówce po Włoszech to wróciłem ciut zmęczony, ale pod koniec już powoli przyzwyczaiłem się do ciągłego przemieszczania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Nie, w Chinach nie. Bylam w Indonezji i w Malezji......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Moniś,to co z tymi komarami? Są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 O Kasztanka!! Jak Piotrus????? a chwilowo spi nieboga moze zdaze zjesc szybko i zdrzemnac sie minutke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a wode w sprayu spakowalas??? Przydaje sie w samolocie........ Ja już tyle tego spakowałam, że mam dość. Wyobrazam sobie..........ale juz jutro zaczniesz odpoczywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie......... A nie pomyliło Ci się przypadkiem z Egiptem? Tam ludzie mają problemy żołądkowe... Kze uwazasz, ze tylko w Egipcie mozna sie rozchorowac???? No, ale w Egipcie jest delta Nilu, a ta rzeka płynie przez całą Afrykę... Pewnie dlatego. O Chinach nie czytałem czy tam ludzie mają sensacje. No, ale człowiek uczy się przez całe życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Moniś, to co z tymi komarami? Są? U nas byly...... co prawda z Chin do Indonezji kawalek drogi ale mala butelka Off'u nie zaszkodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Moniś, please - komary som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Nie, w Chinach nie. Bylam w Indonezji i w Malezji......... A już myślałem, że wszyscy byli w Chinach tylko ja nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Nie, w Chinach nie. Bylam w Indonezji i w Malezji......... o kurka superrrowo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 ale super.. Sonika i Monis lubicie podrozowac???jakie kraje juz zwiedzilyscie ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Moniś, to co z tymi komarami? Są? U nas byly...... co prawda z Chin do Indonezji kawalek drogi ale mala butelka Off'u nie zaszkodzi.... W Egipcie nie było komarów, a też kawałek jest do Chin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie......... A nie pomyliło Ci się przypadkiem z Egiptem? Tam ludzie mają problemy żołądkowe... Kze uwazasz, ze tylko w Egipcie mozna sie rozchorowac???? No, ale w Egipcie jest delta Nilu, a ta rzeka płynie przez całą Afrykę... Pewnie dlatego. O Chinach nie czytałem czy tam ludzie mają sensacje. No, ale człowiek uczy się przez całe życie... Inna flora bakteryjna, inna woda, a poza tym specyficzna kuchnia..........i to daje rezultaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a wode w sprayu spakowalas??? Przydaje sie w samolocie........ Ja już tyle tego spakowałam, że mam dość. Wyobrazam sobie..........ale juz jutro zaczniesz odpoczywac Ale im więcej rzeczy weźmiesz tym więcej kilogramów trzeba będzie przenosić podczas przemieszczania się... Tak już jest na objazdówkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a szczepilas sie na cos przed wyjazdem??? Czy do Chin nie trzeba???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie......... A nie pomyliło Ci się przypadkiem z Egiptem? Tam ludzie mają problemy żołądkowe... Kze uwazasz, ze tylko w Egipcie mozna sie rozchorowac???? No, ale w Egipcie jest delta Nilu, a ta rzeka płynie przez całą Afrykę... Pewnie dlatego. O Chinach nie czytałem czy tam ludzie mają sensacje. No, ale człowiek uczy się przez całe życie... Inna flora bakteryjna, inna woda, a poza tym specyficzna kuchnia..........i to daje rezultaty Ja inną florę i wodę w Egipcie dezynfekowałem procentami... Generalnie pomagało, ale raz za mało wypiłem i na pustyni Saharze w wiosce Beduinów pogoniło mnie... Tak więc moja rada: nie oszczęszaj na dezynfekcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Ja inną florę i wodę w Egipcie dezynfekowałem procentami... Generalnie pomagało, ale raz za mało wypiłem i na pustyni Saharze w wiosce Beduinów pogoniło mnie... Tak więc moja rada: nie oszczęszaj na dezynfekcji! o kurcze hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts