kze 25.04.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 To życzę udanych wakacji Sonika!A także miłych wrażeń z pobytu w .. W-wie oraz udanego lotu.Idę grać w piłkę. Przed tygodnie wygrałem, może i dziś się uda.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Ja inną florę i wodę w Egipcie dezynfekowałem procentami... Generalnie pomagało, ale raz za mało wypiłem i na pustyni Saharze w wiosce Beduinów pogoniło mnie... Tak więc moja rada: nie oszczęszaj na dezynfekcji! o kurcze hihihi Ale poradziłem sobie. No w temacie lekarstw to troszkę żona mi pomogła, a w aptece oczywiście Egipcjanie sprzedali lekarstwo 2-3 razy drożej niż normalnie kosztuje, ale cuż .. bambusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a szczepilas sie na cos przed wyjazdem??? Czy do Chin nie trzeba???? Mówili, że nie trzeba. Jestem zaszczepiona przeciw żółtaczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie......... A nie pomyliło Ci się przypadkiem z Egiptem? Tam ludzie mają problemy żołądkowe... Kze uwazasz, ze tylko w Egipcie mozna sie rozchorowac???? No, ale w Egipcie jest delta Nilu, a ta rzeka płynie przez całą Afrykę... Pewnie dlatego. O Chinach nie czytałem czy tam ludzie mają sensacje. No, ale człowiek uczy się przez całe życie... Inna flora bakteryjna, inna woda, a poza tym specyficzna kuchnia..........i to daje rezultaty Ja inną florę i wodę w Egipcie dezynfekowałem procentami... Generalnie pomagało, ale raz za mało wypiłem i na pustyni Saharze w wiosce Beduinów pogoniło mnie... Tak więc moja rada: nie oszczęszaj na dezynfekcji! Procenty też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 To życzę udanych wakacji Sonika! A także miłych wrażeń z pobytu w .. W-wie oraz udanego lotu. Idę grać w piłkę. Przed tygodnie wygrałem, może i dziś się uda. Pozdrawiam Dzięki KZE!!! Życzę wygranej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a szczepilas sie na cos przed wyjazdem??? Czy do Chin nie trzeba???? Mówili, że nie trzeba. Jestem zaszczepiona przeciw żółtaczce. To dobrze, bo wlasnie rozmawialam z kolega, ktory byl w Chinach i mowil mi o szczepieniu na zoltaczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Procenty też mam hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 ale super.. Sonika i Monis lubicie podrozowac??? jakie kraje juz zwiedzilyscie ?????? Ja bardzo lubię. Byłam m. in. w Kanadzie, USA i w Izraelu. A Ty Moniś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Oj ja tez lubie..........Z tych dalekich podrozy "zaliczone" mam juz USA, Indonezje (wyspa Bali), Malezje...........teraz planujemy sie na wyjazd do Meksyku....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie......... A nie pomyliło Ci się przypadkiem z Egiptem? Tam ludzie mają problemy żołądkowe... Kze uwazasz, ze tylko w Egipcie mozna sie rozchorowac???? No, ale w Egipcie jest delta Nilu, a ta rzeka płynie przez całą Afrykę... Pewnie dlatego. O Chinach nie czytałem czy tam ludzie mają sensacje. No, ale człowiek uczy się przez całe życie... Inna flora bakteryjna, inna woda, a poza tym specyficzna kuchnia..........i to daje rezultaty Ja inną florę i wodę w Egipcie dezynfekowałem procentami... Generalnie pomagało, ale raz za mało wypiłem i na pustyni Saharze w wiosce Beduinów pogoniło mnie... Tak więc moja rada: nie oszczęszaj na dezynfekcji! Procenty też mam No to wyjazd nie moze sie nie udac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Oj ja tez lubie.......... Z tych dalekich podrozy "zaliczone" mam juz USA, Indonezje (wyspa Bali), Malezje...........teraz planujemy sie na wyjazd do Meksyku....... Ale super. Kiedy jedziesz do Meksyku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Chcielibysmy na przelomie wrzesnia i pazdziernika............ale na razie czekamy az wyjasnia sie nasze inne "plany", bo jesli wszystko pojdzie dobrze, to tak daleki wyjazd trzeba bedzie odlozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a wyjazdu do Izraela strasznie zazdroszcze........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Chcielibysmy na przelomie wrzesnia i pazdziernika............ale na razie czekamy az wyjasnia sie nasze inne "plany", bo jesli wszystko pojdzie dobrze, to tak daleki wyjazd trzeba bedzie odlozyc. Trzymam kciuki!!! Nastaw sie pozytywnie, to pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a wyjazdu do Izraela strasznie zazdroszcze........... Wycieczka była wspaniała. Byliśmy też w Jordanii. Chętnie pojechałabym jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 GRATULKI!!! Dzieki!!!!! W koncu sie udalo!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Chcielibysmy na przelomie wrzesnia i pazdziernika............ale na razie czekamy az wyjasnia sie nasze inne "plany", bo jesli wszystko pojdzie dobrze, to tak daleki wyjazd trzeba bedzie odlozyc. Trzymam kciuki!!! Nastaw sie pozytywnie, to pomaga. Staram sie jak moge........czasami wychodzi........czasami nie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a wyjazdu do Izraela strasznie zazdroszcze........... Wycieczka była wspaniała. Byliśmy też w Jordanii. Chętnie pojechałabym jeszcze raz. Alez fajowo!!!!! Marzy mi sie taki wyjazd, tylko chcemy jeszcze poczekac zeby sie tam troszke uspokoilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts