Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Ja inną florę i wodę w Egipcie dezynfekowałem procentami... Generalnie pomagało, ale raz za mało wypiłem i na pustyni Saharze w wiosce Beduinów pogoniło mnie...

Tak więc moja rada: nie oszczęszaj na dezynfekcji!

o kurcze hihihi

Ale poradziłem sobie. No w temacie lekarstw to troszkę żona mi pomogła, a w aptece oczywiście Egipcjanie sprzedali lekarstwo 2-3 razy drożej niż normalnie kosztuje, ale cuż .. bambusy...

I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie.........

A nie pomyliło Ci się przypadkiem z Egiptem? Tam ludzie mają problemy żołądkowe...

Kze uwazasz, ze tylko w Egipcie mozna sie rozchorowac???? :wink: :wink:

No, ale w Egipcie jest delta Nilu, a ta rzeka płynie przez całą Afrykę... Pewnie dlatego. O Chinach nie czytałem czy tam ludzie mają sensacje. No, ale człowiek uczy się przez całe życie...

Inna flora bakteryjna, inna woda, a poza tym specyficzna kuchnia..........i to daje rezultaty :wink: :wink:

Ja inną florę i wodę w Egipcie dezynfekowałem procentami... Generalnie pomagało, ale raz za mało wypiłem i na pustyni Saharze w wiosce Beduinów pogoniło mnie...

Procenty też mam :wink:

Sonika a szczepilas sie na cos przed wyjazdem??? Czy do Chin nie trzeba????

Mówili, że nie trzeba.

Jestem zaszczepiona przeciw żółtaczce.

To dobrze, bo wlasnie rozmawialam z kolega, ktory byl w Chinach i mowil mi o szczepieniu na zoltaczke.

I pamietaj o weglu i czyms na biegunki, ja kiepsko znosilam tamte klimaty i jedzenie.........

A nie pomyliło Ci się przypadkiem z Egiptem? Tam ludzie mają problemy żołądkowe...

Kze uwazasz, ze tylko w Egipcie mozna sie rozchorowac???? :wink: :wink:

No, ale w Egipcie jest delta Nilu, a ta rzeka płynie przez całą Afrykę... Pewnie dlatego. O Chinach nie czytałem czy tam ludzie mają sensacje. No, ale człowiek uczy się przez całe życie...

Inna flora bakteryjna, inna woda, a poza tym specyficzna kuchnia..........i to daje rezultaty :wink: :wink:

Procenty też mam :wink:

No to wyjazd nie moze sie nie udac...... :wink: :wink: :wink:

Chcielibysmy na przelomie wrzesnia i pazdziernika............ale na razie czekamy az wyjasnia sie nasze inne "plany", bo jesli wszystko pojdzie dobrze, to tak daleki wyjazd trzeba bedzie odlozyc.

Trzymam kciuki!!!

Nastaw sie pozytywnie, to pomaga.

Staram sie jak moge........czasami wychodzi........czasami nie.......... :D :D

Sonika a wyjazdu do Izraela strasznie zazdroszcze...........

Wycieczka była wspaniała. Byliśmy też w Jordanii.

Chętnie pojechałabym jeszcze raz.

Alez fajowo!!!!! Marzy mi sie taki wyjazd, tylko chcemy jeszcze poczekac zeby sie tam troszke uspokoilo.