forum_user 25.04.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a jakimi liniami lecisz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.04.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Moniś gratulki jesteście tu jeszcze???? teraz mogłabym chwilke pogadać bo w pracy nie mam jak komputer mam beznadziejny i mam ochotę wyrzucić go przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.04.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Chcielibysmy na przelomie wrzesnia i pazdziernika............ale na razie czekamy az wyjasnia sie nasze inne "plany", bo jesli wszystko pojdzie dobrze, to tak daleki wyjazd trzeba bedzie odlozyc. Moniś to ja Ci życzę żebyś musiała odlożyć ten wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 ale super.. Sonika i Monis lubicie podrozowac??? jakie kraje juz zwiedzilyscie ?????? Ja bardzo lubię. Byłam m. in. w Kanadzie, USA i w Izraelu. A Ty Moniś??? o kurcze ale macie fajnie! bede musiala zaczac zbierac na podroze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.04.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a wyjazdu do Izraela strasznie zazdroszcze........... Ja nie zazdroszczę bo byłam tam miesiąc czasu a było super, z checią pojechałabym jeszcze raz ale pewnie już się nie zdecyduję ze względu na bezpieczeństwo chociaż jak ja tam byłam to też był gorący okres. A tak naprawdę to Wam jest co zazdrościć bo trochę świata zobaczyłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a jakimi liniami lecisz?????? Nie mam pojęcia . Najpierw lecę do Amsterdamu, potem przesiadka i 8 godzin lotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 ale super.. Sonika i Monis lubicie podrozowac??? jakie kraje juz zwiedzilyscie ?????? Ja bardzo lubię. Byłam m. in. w Kanadzie, USA i w Izraelu. A Ty Moniś??? o kurcze ale macie fajnie! bede musiala zaczac zbierac na podroze Zbieraj Kasztanka, zbieraj. Warto pojechać tu i tam. Świat jest taki piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika a wyjazdu do Izraela strasznie zazdroszcze........... Ja nie zazdroszczę bo byłam tam miesiąc czasu a było super, z checią pojechałabym jeszcze raz ale pewnie już się nie zdecyduję ze względu na bezpieczeństwo chociaż jak ja tam byłam to też był gorący okres. A tak naprawdę to Wam jest co zazdrościć bo trochę świata zobaczyłyście To tak jak ja. Może pojedziemy razem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 ale super.. Sonika i Monis lubicie podrozowac??? jakie kraje juz zwiedzilyscie ?????? Ja bardzo lubię. Byłam m. in. w Kanadzie, USA i w Izraelu. A Ty Moniś??? o kurcze ale macie fajnie! bede musiala zaczac zbierac na podroze Zbieraj Kasztanka, zbieraj. Warto pojechać tu i tam. Świat jest taki piękny. no wieem ..... ale zawsze cos .... to samochod to domek i synek jak wy to robicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.04.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika można coś pomyśleć może jeszcze Moniś się dołączy bo chciałaby tam jechać i kasztanka może naskłada na wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika można coś pomyśleć może jeszcze Moniś się dołączy bo chciałaby tam jechać i kasztanka może naskłada na wycieczkę No to jesteśmy prawie umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.04.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 No prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.04.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika można coś pomyśleć może jeszcze Moniś się dołączy bo chciałaby tam jechać i kasztanka może naskłada na wycieczkę No to jesteśmy prawie umówione Jak poczekacie 15 lat - to chętnie zabrałabym się z Wami. Pozdrówka. Ps. Jak synek Kasztanko? Ja juz sie nie mogę doczekać września A na razie - to mój mały zdecydowanie nie lubi tgo całego zamieszania budowlanego - jak tylko mama się wścieka na budowlańców i całą reszte, to synuś wścieka sie tez i strasznie kopie po pęcherzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika można coś pomyśleć może jeszcze Moniś się dołączy bo chciałaby tam jechać i kasztanka może naskłada na wycieczkę No to jesteśmy prawie umówione Jak poczekacie 15 lat - to chętnie zabrałabym się z Wami. Pozdrówka. Ps. Jak synek Kasztanko? Ja juz sie nie mogę doczekać września A na razie - to mój mały zdecydowanie nie lubi tgo całego zamieszania budowlanego - jak tylko mama się wścieka na budowlańców i całą reszte, to synuś wścieka sie tez i strasznie kopie po pęcherzu. A dlaczego mamy czekać aż 15 lat??? Szykuj się i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.04.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika przed wyjazdem To chyba te 3 strony za szybko przecztałem i coś mnie umknęło lub nie zapamiętałem. To gdzie Sonika w końcu jedzie i jaką dyscplinę uprawia (-wiał) Fizyk? Od razu odpowiadam na dręczące Was pytanie. 10 lat spędziłęm na tatami szarpiąc się i tłukac z partnerami - od czasu do czasu rzucając ich i nieżadko samemu spadając na plecy. Jednym słowem trenowałem dżudo w nieistniejącym już klubie WKS Lublinianka. A teraz czytam dalej. Zaraz się odezwę, bo czytam zaleglości w naszym wątku. Ale dziewczyny - ja już przeczytałem o waszym spisku. Oj nieładnie, nieładnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Ps. Jak synek Kasztanko? Ja juz sie nie mogę doczekać września A na razie - to mój mały zdecydowanie nie lubi tgo całego zamieszania budowlanego - jak tylko mama się wścieka na budowlańców i całą reszte, to synuś wścieka sie tez i strasznie kopie po pęcherzu. hihihi dziekuje synek jest kochany ..... jak spi nie zartuje ............... ale czasem marudzi strasznie ...... ale ogolnie caloksztalt SUPEROWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam wieczorem Witaj AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.04.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam. Teraz skończyłem czytać. No ładne rzeczy się dzieją. Jakaś Grupa Trzymająca Władzę chce unieszkodliwić dwóch kreatywnych młodzieńców. No ładnie. Nie wstyd Wam dziewczęta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts