joola 25.04.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 No i masz babo palcek ...kolejna afera się kręci trzeba będzie joolę przesłuchać jak sie pojawi.... Joola witaj!!!!!!!! Myslalam niedawno o Tobie...........nawet napisala, ze pewnie z jakas buteleczka wpadniesz.......... Moniś nic z tego, od dzisiaj nie piję, bo mnie tu w jakieś afery wkręcają... muszę być w pełni władz umysłowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Pamietaj, ze ja zawsze stane po Twojej stronie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 No czyli bedzie wyjazd!!!!!!!! Wyjazd będzie, ale chyba nie do Izraela, może zaskoczymy Sonikę i ją w Chinach odwiedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 No czyli bedzie wyjazd!!!!!!!! Wyjazd będzie, ale chyba nie do Izraela, może zaskoczymy Sonikę i ją w Chinach odwiedzimy W takim razie zaraz ide sie pakowac!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Pamietaj, ze ja zawsze stane po Twojej stronie!!!!!!!!!! Moniś kochana jesteś czyli co? w razie czego paczki będziesz przysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Joola się coś długo nie pojawia. Może na własną rękę do tego Izraela się wybrała? Z kasą... Oj szefie, szefie taki brak zaufania do swojego oddanego pracownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Pamietaj, ze ja zawsze stane po Twojej stronie!!!!!!!!!! Moniś kochana jesteś czyli co? w razie czego paczki będziesz przysyłać Alez ja Cie nie dam zamknac!!!!!!! Pojedziemy obie do Izraela i zaczniemy zycie na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 No czyli bedzie wyjazd!!!!!!!! Wyjazd będzie, ale chyba nie do Izraela, może zaskoczymy Sonikę i ją w Chinach odwiedzimy W takim razie zaraz ide sie pakowac!!!!!!!! Tak jest Moniś pakuj się. Paliwo podstawione tylko czekamy na samolot. http://www.petrolot.pl/ofirmie/cysterny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A wiesz kto zabral samolot?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Pamietaj, ze ja zawsze stane po Twojej stronie!!!!!!!!!! Moniś kochana jesteś czyli co? w razie czego paczki będziesz przysyłać Alez ja Cie nie dam zamknac!!!!!!! Pojedziemy obie do Izraela i zaczniemy zycie na nowo Jak do Izraela, to proponuję taki samolot http://www.swepper.giero.com/samoloty/zdj/mig31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A wiesz kto zabral samolot?????? Chyba u Prezesa na parkingu stoi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A wiesz kto zabral samolot?????? Chyba u Prezesa na parkingu stoi.. Wlasnie, wlasnie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Pamietaj, ze ja zawsze stane po Twojej stronie!!!!!!!!!! Moniś kochana jesteś czyli co? w razie czego paczki będziesz przysyłać Alez ja Cie nie dam zamknac!!!!!!! Pojedziemy obie do Izraela i zaczniemy zycie na nowo Jak do Izraela, to proponuję taki samolot http://www.swepper.giero.com/samoloty/zdj/mig31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 I co????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Znowu jestem sama????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Przyniosłam torby na laptopy, bo przecież nie wytrzymamy tyle czasu bez Forum http://www.walizki.pl/promocja/zdjecia/2nalaptopa_wer2_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Joola hop hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Przyniosłam torby na laptopy, bo przecież nie wytrzymamy tyle czasu bez Forum http://www.walizki.pl/promocja/zdjecia/2nalaptopa_wer2_m.jpg Jestes niezastapiona!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Moniś dziękuję za uznanie Jeszcze tylko musimy spakować mały "odkażacz" i w drogę http://www.lancutdistillery.polishvodka.com.pl/nowa/i_produkty/bialadama.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Joola bierzemy biala dame czy zlota???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts