SławekD-żonka 03.04.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dorzucam coś miłego dla damskiego oka, facet z furą http://www.showbiz.com.pl/images/stories/modele/maciej_r/maciej_r1.jpg Ja do podstawówki z nim chodziłam http://www.showbiz.com.pl/images/stories//modele/_faces/tn_maciej_r.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witaj Kasiu Ty jak zwykle pierwsza z rana sie zameldowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.04.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witaj Kasiu Ty jak zwykle pierwsza z rana sie zameldowalas Cześć Jacek W przyszłym miesiącu na 8 chodzę, więc ani nie będę pierwsza, ani się nie wyśpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.04.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca ]andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca andrzejka – 27 marca fizyk - 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 4 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia, Paty - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Dopisałam jeszcze Fizyka A Tabaludze spóźnione życzenia najlepszości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witaj Kasiu Ty jak zwykle pierwsza z rana sie zameldowalas Cześć Jacek W przyszłym miesiącu na 8 chodzę, więc ani nie będę pierwsza, ani się nie wyśpię wychodzi mi ze masz dwie godziny wiecej spania a to juz jest cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.04.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witaj Kasiu Ty jak zwykle pierwsza z rana sie zameldowalas Cześć Jacek W przyszłym miesiącu na 8 chodzę, więc ani nie będę pierwsza, ani się nie wyśpię wychodzi mi ze masz dwie godziny wiecej spania a to juz jest cos Pisania standardowo jak określono w prawie pracy 8 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.04.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 puk puk jest tu kto ? - put put - kto tam - nikto - to dlaczego put put ? - put put - otórz - nie otorze - otórz bo będę pitumał - ..... - pitum, pitum, pitum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witaj Kasiu Ty jak zwykle pierwsza z rana sie zameldowalas Cześć Jacek W przyszłym miesiącu na 8 chodzę, więc ani nie będę pierwsza, ani się nie wyśpię wychodzi mi ze masz dwie godziny wiecej spania a to juz jest cos Pisania standardowo jak określono w prawie pracy 8 godzin i to najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.04.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ciekawe tylko jak komputerek się ma po reinstalce zobaczymy, na razie wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.04.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Przed chwilą pokazała się na forum czaderska brama garażowa (pożyczam obrazek, sorry) http://www.softlan.poznan.pl/Brama/3.jpg Się nazywa Rundum Meir - podoba mi się Mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.04.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Kze widziałeś, że nic nie masz kze - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witam bywalców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Przed chwilą pokazała się na forum czaderska brama garażowa (pożyczam obrazek, sorry) http://www.softlan.poznan.pl/Brama/3.jpg Się nazywa Rundum Meir - podoba mi się Mi też się podoba I można zabudować ścianę garażu - nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dzień Dobry, przepraszam jeszcze śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.04.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Cześć dziewczyny A brama bardzo fajna, nie widziałam jeszcze takiego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Cześć dziewczyny A brama bardzo fajna, nie widziałam jeszcze takiego rozwiązania Ciekawa jest - nie wiem czy bardzo mi potrzebna, ale.... można różne cuda robić z nią, ale z wymiarami jakie potrzebuję (420 szer) koszt ok. 8000 + 1600 napęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.04.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Cześć dziewczyny A brama bardzo fajna, nie widziałam jeszcze takiego rozwiązania Ciekawa jest - nie wiem czy bardzo mi potrzebna, ale.... można różne cuda robić z nią, ale z wymiarami jakie potrzebuję (420 szer) koszt ok. 8000 + 1600 napęd Ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 brama fajna...ale.....cala sciana musi byc pusta...zero polek...a w garazu to chyba polki musza byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 brama fajna...ale.....cala sciana musi byc pusta...zero polek...a w garazu to chyba polki musza byc Cały myk polega na tym, że właśnie można postawić co się chce - nie przeszkadza to bramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Coś można zakombinowac - jakis regał postawić, najlepiej na kółkach ale wtedy to chyba na papier ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts