dana15 26.04.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 No to zdobyłeś następny punkt Gratulki Ja też zaraz idę, bo już zmęczenie bierze górę. A z Góraszką to masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.04.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ja jestem z Lublina, a Góraszka - trochę bliżej stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 26.04.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 No tak, bliżej stolicy. Zmykam już. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.04.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Koniec swiata...... stukają te strony nawet w nocy Witam.....stukających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.04.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 strzelam. I co trafiłem?? Jak zawsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.04.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 koniec swiata...... Stukają te strony nawet w nocy Witam.....stukających witam tesko....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.04.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ja jestem z Lublina, a Góraszka - trochę bliżej stolicy W Lublinie w czasach studenckich byłam na plenerze i rysowaliśmy stare kamienice i podwórka na Starym Mieście.............Niezłe klimaty..............Teraz to pewnie inne miasto.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witam wszystkich prosto ze szkolenia! Wykładowca ciut spóźnia się (wcale nie mam mu tego za złe.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Wszystkiego najlepszego Andrzejko! Niestety nie mogłem być na Twojej imprezie... Ale widziałem, że prezenty były niezgorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Widzę Fizyk, że też grywasz w piłkę. To miło. Ja w kazdy poniedziałek staram się pograć sobie. Ale mam strasznie dobrze grających w piłkę kolegów... Albo to ja z wiekiem coraz gorzej gram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.04.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Widzę Fizyk, że też grywasz w piłkę. To miło. Ja w kazdy poniedziałek staram się pograć sobie. Ale mam strasznie dobrze grających w piłkę kolegów... Albo to ja z wiekiem coraz gorzej gram... My pogrywamy we wtorki. W ubiegłym roku graliśmy od stycznia do wakacji. W tym roku był poślizg. Zaczęliśmy od początku marca. Na sali gimnastycznej walczymy 4 na 4 (najczęściej). A wczoraj połowa nie przyszła - 2 x2 - taki fajny trening biegowy. Mi się kiedyś marzy wrócićna matę i trochę się poszarpać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.04.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ja jestem z Lublina, a Góraszka - trochę bliżej stolicy W Lublinie w czasach studenckich byłam na plenerze i rysowaliśmy stare kamienice i podwórka na Starym Mieście.............Niezłe klimaty..............Teraz to pewnie inne miasto.............. Badi - rzeczywiście miasto się zmieniło, rozrosło (oczywiście zależy kiedy u nas gościłaś). Część kamienic została wyremontowana. Ładnie zrobiono deptak na Krakowskim Przedmieściu. Zapraszam do Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ja też trenowałem judo. Ale zdaje się, że 2 lata (a może rok - to było tak dawno jakieś 10 lat temu...). Bardzo przydatne, w szczególności upadki. A piłka to moje hobby. Staram się grać w każdy poniedziałek. Firma wynajmuje sale i gramy zazwyczaj 4+bramkarz. Też można się nabiegać. jak jest dużo osób to gramy nawet po 5-6 w polu... Jak byłem młodszy (jak to brzmi.. ) to grywałem czasami nawet 2 razy w tygodniu, ale teraz nie mam gdzie i bolą stawy (a czasami mięśnie) po grze - nawet raz w tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.04.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! Gratulki dla Fizyka!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.04.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Czyzby nikogo nie bylo?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ok. Gratulki dla Fizyka. Już jestem. Szkolenie jest super. Ale zawsze można znaleźć chwilkę na internet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.04.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ja jestem. Fajnie kze że trenowałeś. Uważam że każdy sport (nawet dżudo) znakomici wyrabia silna wolę i wiele innych cech potrzebnych na codzień. Ja zacząłem w siódmej klasie podstawówki, trenowałem przez całe 5 lat technikum i do połowy studiów. Potem praca, rodzina itd. Zaczęło brakować czasu. Szkoda. ale ciągnie mnie jak choroba. Dżudogę mam cały czas (dziwnie się zbiegła ). Liczę, że kiedyś będzie więcej czasu. Masz rację - pady przydają się bardzo, ale tez żadziej się zdarzają upadki - bo ten zmysł równowagi jest trochę wyćwiczony . No i pare razy przećwiczyem rzuty na ulicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ja ćwiczyłem na studiach. Raz uzyłem na ulicy. Wolałbym więcej tego nie używać (a dokładne nie rzut, tylko duszenie, czy też dzwignię.. ). Umiejętność padania bardzo przydaje mi się podczas gry w piłkę. Rzadko jestem poobijany z powodu upadku (tzw. nie pamiętam, bym tak się wyłozył, bym był poobijany.. )... A raz jak poślizgnąłem się wychodząc z autobusu to umiejętność przyciskania głowy do klatki piersiowej uchroniła mnie przed uderzeniem głową (potylicą) o schody w autobusie... Tak więc judo jest bardzo przydatne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 I co wszyscy pouciekali..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.04.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 I co wszyscy pouciekali..? Chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts