Olkalybowa 04.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 kurde... wszystko mam białe a literki niebieskie... to ja mam czasami tak,że szaro jest i okienek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.04.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 kurde... wszystko mam białe a literki niebieskie... może wirusik eee raczej nie - wszędzie jest ok tyko M... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.04.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Piotrek się kąpie, moge postukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 verunia .....GATKI http://www.e-lady.pl/files/image/2595_Stringi_MARRON_qcbd.jpg fajne, będą mi pasować na pupę to Ty majtki nosisz na pupie? a ty co nosisz ja majtki noszę na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 kurde... wszystko mam białe a literki niebieskie... to ja mam czasami tak,że szaro jest i okienek brak jak w oddziale zamkniętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 kurde... wszystko mam białe a literki niebieskie... to ja mam czasami tak,że szaro jest i okienek brak jak w oddziale zamkniętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 verunia .....GATKI http://www.e-lady.pl/files/image/2595_Stringi_MARRON_qcbd.jpg fajne, będą mi pasować na pupę na Śląsku to się mówi na stringi "nici w rzyci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 verunia .....GATKI http://www.e-lady.pl/files/image/2595_Stringi_MARRON_qcbd.jpg fajne, będą mi pasować na pupę to Ty majtki nosisz na pupie? a ty co nosisz ja majtki noszę na głowie O kurcze, czy to znaczy że nie masz ich na sobie tzn. na pupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 nie bawię się tak.... i restart nie pomógł i wywaliłam ciasteczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.04.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 verunia .....GATKI http://www.e-lady.pl/files/image/2595_Stringi_MARRON_qcbd.jpg fajne, będą mi pasować na pupę to Ty majtki nosisz na pupie? a ty co nosisz ja majtki noszę na głowie no to ja już wszystko rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ja majtki noszę na głowie to tak jak mój mąż jak pływa ( tylko w morzu) ściąga gatki i zakłada na głowę tzn .szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas ignoruje, kurde, ignoruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas ignoruje, kurde, ignoruje kurde jak wszyscy czy mam juz isc sie wieszac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas ignoruje, kurde, ignoruje kurde jak wszyscy czy mam juz isc sie wieszac ? a w ep kces?? a byłeś podpisany Jajcek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas ignoruje, kurde, ignoruje o to to to chciałam napisac ale bym groźniaki dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas coooo?? na kurniku????? nik mnie nie wołał albo głucha byłam i nic nie widziałam Przepraszam Tiaaa ostatnio to nikt nie widzi moich postów a kiedy ostatnio posty wysyłałeś bo jakos nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Trini ti masz minusa umnie w niedziele na kurniku wolalem krzyczalem nawet ryja darlem a ty nic tylko se spokojnie gralas a potem myk i cie nie ma i nawet na RW nie zajrzalas ignoruje, kurde, ignoruje o to to to chciałam napisac ale bym groźniaki dostała a o Ci z groznia odemnie skoro i tak moich postow nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts