Ew-ka 06.04.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 o, nowi O mnie mowa ?? Jak Kasia? lepiej mam nadzieję ? przekaż Jej życzenia zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 06.04.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 o, nowi O mnie mowa ?? Jak Kasia? lepiej mam nadzieję ? przekaż Jej życzenia zdrowia Właśnie oto loto że nie bardzo lepiej Może weekend przyniesie poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.04.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Siemanko Nietety Kasiunia chora na dobre, jak do tąd nie ma zadnej poprawy Nawet pozdrowienie od Was nie wiele pomogło Ale macie wszyscy pozdrowiena od niej ojej BIDULKA ...... czym sie tak zaprawila???? pozdrow ja ode mnie GORACO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 06.04.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Siemanko Nietety Kasiunia chora na dobre, jak do tąd nie ma zadnej poprawy Nawet pozdrowienie od Was nie wiele pomogło Ale macie wszyscy pozdrowiena od niej Dziekujemy za pozdrowienia i dbaj o Kaise dbaj Kasie ... czy może kasę ..hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.04.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 KASIA WCHODZISZ!!! Kasia jest chora Biedna Kasia Kasztanko, a co u Piotrusia BTW - dzień dobry wszytskim Piotrus ma sie dobrze jutro konczy ROCZEK !!!!!!!!!!!!!!!! Ale imopreza sie szykuje wszystkiego najlepszego dla Piotrusia dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.04.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 kze .....co z Twoim opisem pod awatarem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Siemanko Nietety Kasiunia chora na dobre, jak do tąd nie ma zadnej poprawy Nawet pozdrowienie od Was nie wiele pomogło Ale macie wszyscy pozdrowiena od niej Dziekujemy za pozdrowienia i dbaj o Kaise dbaj Kasie ... czy może kasę ..hm o Kasie zreszta o kase tez bo domek za cos wykonczyc trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 06.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Siemanko Nietety Kasiunia chora na dobre, jak do tąd nie ma zadnej poprawy Nawet pozdrowienie od Was nie wiele pomogło Ale macie wszyscy pozdrowiena od niej ojej BIDULKA ...... czym sie tak zaprawila???? pozdrow ja ode mnie GORACO! Ano dorwała jakieś paskudne zapalenie gardła, które nie chce minąć. Ciągle wysoka goraczka ok. 39 i jak dotąd antybiotyk nic nie daje Oby tylko Dorota nie przejęła pałeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Stronkę zaczęła Nefer i zaraz się ulotniła.Funia wpadła na torcik.tabaluga dstała się do Elity Forum, a pogratulował jej tylko JajcekLech postawił piwko i zrobiło się pusto.po dłuuuuugim monologu do tabalugi dołączyła andrzejka- dzięki.Było parę kawałów i cygańskie zamczyska.Pod koniec wpadł Sławek D, przekazując pozdrowienia od chorej Kasi. I to wszystko. A Jajcek teraz udaje, że wcale nie liczył[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 o, nowi O mnie mowa ?? a jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 06.04.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 o, nowi O mnie mowa ?? a jak myślisz? Ano własnie myslałem że piszesz o ziomalu Sławku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.04.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 o, nowi O mnie mowa ?? a jak myślisz? Ano własnie myslałem że piszesz o ziomalu Sławku chodzi o to, że wpadasz tak z nienacka, jak stronka tak wypieszczona przeze mnie dobiega końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 06.04.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 o, nowi O mnie mowa ?? a jak myślisz? Ano własnie myslałem że piszesz o ziomalu Sławku chodzi o to, że wpadasz tak z nienacka, jak stronka tak wypieszczona przeze mnie dobiega końca No dobra to sorry ... nie bij.... już sobie idę Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketjar 06.04.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.04.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 06.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 ..... a może jednak zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.04.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 06.04.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 No dobra .... już mnie tyłek boli, tak bardzo chcecie mnie wykopać ... to spadam.pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.04.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 ..... a może jednak zostanę jasne zostan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.04.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 No dobra .... już mnie tyłek boli, tak bardzo chcecie mnie wykopać ... to spadam. pa pa przesadzasz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts