Teska 28.04.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 wysłałysmy o tej samej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 28.04.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 dzis Piotrus konczy 3 tygodnie nie wiem czy dobrze robie ze mu daje smoczek ..... ale z drugiej strony najedzony jest ... az mu sie ulalo-lakomczuch!!! wiec chyvba nie gloduje........ uspakaja sie troche z tym smokiem Jeśli to Ci pomaga to DOBRZE robisz!!!! Całusy dla Piotrusia mam nadzieje dzieki za calusy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 no dzięki ale i tak nie wiem jak to sie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.04.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Mój 100 post Chyba się zadomowiłam Czy zadomawiam??? Jak to będzie poprawnie po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 28.04.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 kasztanka no ze smoczkiem to raczej kiepsko....no ale wiekszosc dzieci lubi ten lateks czemu kiepsko???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.04.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 dzis Piotrus konczy 3 tygodnie nie wiem czy dobrze robie ze mu daje smoczek ..... ale z drugiej strony najedzony jest ... az mu sie ulalo-lakomczuch!!! wiec chyvba nie gloduje........ uspakaja sie troche z tym smokiem Jeśli to Ci pomaga to DOBRZE robisz!!!! Całusy dla Piotrusia mam nadzieje dzieki za calusy:-) Zuzia wróciła do mamy!! Nasze wszystkie dzieci lubiły smoczek i ssały cycka, a to dawało mi odrobinę wolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 28.04.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Mój 100 post Chyba się zadomowiłam Czy zadomawiam??? Jak to będzie poprawnie po polsku gratulkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.04.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Zresztą to Janusz nauczył dziewczyny ssać smoczek, jak musiałam gdzieś wyjść, a one wyyyyyyły Dzieci to frajda Ale chyba się powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Joasiu gratulacje...znaczy zadomowiłas sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.04.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Zostawiłem Was samych na chwilę. Niestety praca . Teska Gratuluję! Ja mam dwójkę dzieci - ale zaraz po budowie będziemy myśleli o jakimś trzecim potomku. Mam parkę. Kasztanka - żadne z naszych dzieci nie mają pojęcia co to smoczek (oj nie , sorry, Lidka - 5 lat - już wie bo ma jakies lalki ze smoczkami ) kze - ale też nie przesadzaj z tym skupianiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.04.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Oooo... Teska włączyła się do wyścigu AKTUALNY RANKING 1. kze - 26 2. Sonika, Whisper - 23 4. kasztanka -21 5. badi -17 6. Moniś - 16 7. monka, fizyk - 12 9. agniesia - 10 10. andrzejka - 7 11. joola, Aga J.G - 5 13. Wojty - 3 14. Daria - 2 15. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, osowa, Teska) - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Kasztanka kiepsko...bo smoczek jest tylko i wyłacznie dobrym wyjsciem dla rodziców..popytaj lekarza ortodonte.....po prostu dawaj ten smoczek wtedy kiedy juz inaczejnie mozna...a na przykladzie fizyka widac ze spokojnie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Whisper witaj.....udało mi sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 28.04.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 28.04.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Kasztanka kiepsko...bo smoczek jest tylko i wyłacznie dobrym wyjsciem dla rodziców..popytaj lekarza ortodonte.....po prostu dawaj ten smoczek wtedy kiedy juz inaczejnie mozna...a na przykladzie fizyka widac ze spokojnie mozna no staram sie w ostatecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.04.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Wróciłam od garnków Mam znów chwilę przerwy A potem do pracy Ale mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.04.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Głowa mnie boli. Chyba to ciśnienie. A dzisiaj muszę zrobić szkolenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.04.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Smoczek jest czasem dobry i nie co potem się katować, że nie jest się dobrym rodzicem Zresztą dzieci zwłaszcza oseski, jak Twój Piotruś Kasztanko, mają często bardzo silną potrzebę ssania i wtedy smoczek pomaga. Czasem jednak potrzeba dziecku przytulenia, czułości,poczucia bezpieczeństwa i wtedy wpychanie smoczka na siłę może tą potrzebę zagłuszyć. Widać to potem u dorosłych, którzy zapychają sobie buzię jedzeniem, papierosem lub czymśinnym, zanim uświadomią sobie co im potrzeba. Od tego jesteśmy rodzicami, aby wiedzieć(spróbować domyslić się) czego potrzeba naszym dzieciom i czasem musi to być smoczek. Uff ale się rozpisałam i rozmądrzyłam SORRRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.04.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Głowa mnie boli. Chyba to ciśnienie. A dzisiaj muszę zrobić szkolenie! Nie lubię bólu głowy! Fizyk współczuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 28.04.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Smoczek jest czasem dobry i nie co potem się katować, że nie jest się dobrym rodzicem Zresztą dzieci zwłaszcza oseski, jak Twój Piotruś Kasztanko, mają często bardzo silną potrzebę ssania i wtedy smoczek pomaga. Czasem jednak potrzeba dziecku przytulenia, czułości,poczucia bezpieczeństwa i wtedy wpychanie smoczka na siłę może tą potrzebę zagłuszyć. Widać to potem u dorosłych, którzy zapychają sobie buzię jedzeniem, papierosem lub czymśinnym, zanim uświadomią sobie co im potrzeba. Od tego jesteśmy rodzicami, aby wiedzieć(spróbować domyslić się) czego potrzeba naszym dzieciom i czasem musi to być smoczek. Uff ale się rozpisałam i rozmądrzyłam SORRRY he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts