forum_user 28.04.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Probuje sie spakowac na wyjazd i stad ta cisza............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 No wlasnie dlugi weekend, wyjezdzamy i nie wiem co mam zabrac: krotkie spodenki czy kurtke narciarska????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Probuje sie spakowac na wyjazd i stad ta cisza............ A kiedy wyjazd? Jutro? Ja w długi weekend bedę studiował świezo odebrany z poczty projekt domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Kze a Ty gdzies wyjezdzasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 No wlasnie dlugi weekend, wyjezdzamy i nie wiem co mam zabrac: krotkie spodenki czy kurtke narciarska????? Ma być do 25stopni w cieniu... Ale jesli jedziesz w wysokie góry to chyba przyda się kurtka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Wyjazd .......ech na Mazury......a tu po 3 stopnie maja byc w nocy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Kze a Ty gdzies wyjezdzasz????? Ja będę odpoczywał. Żona pojedzie do teściów, a ja poczytam sobie, pouczę się (w końcu w czerwcu zaczyna się sesja), pobędę w necie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 No to skoro projekt dotrze, to kiedy poczatek budowy??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Wyjazd .......ech na Mazury......a tu po 3 stopnie maja byc w nocy....... Ale w nocy to chyba w budynku bedziesz spała, a nie pod namiotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Zony sie pozbywasz.....no no..........no to odpoczniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Wyjazd .......ech na Mazury......a tu po 3 stopnie maja byc w nocy....... Ale w nocy to chyba w budynku bedziesz spała, a nie pod namiotem... Tak w drewnianym, nieocieplonym domku..........brrrrrr zimno bedzie.........trzeba bedzie sie mocno znieczulac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Zony sie pozbywasz.....no no..........no to odpoczniesz Odpocznę, bo we wrześniu ma być rozwiązanie i wtedy to dopiero będę miał... A ja lubię cisze i spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Najchetniej zostalabym w domu, co by budowy dogladac........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Wyjazd .......ech na Mazury......a tu po 3 stopnie maja byc w nocy....... Ale w nocy to chyba w budynku bedziesz spała, a nie pod namiotem... Tak w drewnianym, nieocieplonym domku..........brrrrrr zimno bedzie.........trzeba bedzie sie mocno znieczulac Może ciepły koc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Zony sie pozbywasz.....no no..........no to odpoczniesz Odpocznę, bo we wrześniu ma być rozwiązanie i wtedy to dopiero będę miał... A ja lubię cisze i spokój... O rany!!!!!! To tatusiem zostaniem!!!!!!!!! Fajowo!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Najchetniej zostalabym w domu, co by budowy dogladac........... I to jest podejście typowego forumowicza-budowlańca!! Jestem z Ciebie dumny...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Gratulacje za stronke!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Zony sie pozbywasz.....no no..........no to odpoczniesz Odpocznę, bo we wrześniu ma być rozwiązanie i wtedy to dopiero będę miał... A ja lubię cisze i spokój... O rany!!!!!! To tatusiem zostaniem!!!!!!!!! Fajowo!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! No mam zostać... Nawet kupiłem sobie cyfróweczkę na to konto (2 miesiące temu) i nagrywałem (avi) usg.... Niezłe przeżycie jak dla mnie... Dzieki za gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Gratulacje za stronke!!!!! Szliśmy post, za post - na mnie trafiło.. Jeszcze raz dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Najchetniej zostalabym w domu, co by budowy dogladac........... I to jest podejście typowego forumowicza-budowlańca!! Jestem z Ciebie dumny...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts