Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Nefer...nic nie mow..u mnie na obiadku rodzinnym TV byl wlaczony bo " bitwa o anglie leciala" i ojciec odmowil uczestniczenia w jedzeniu jak mu sie zabroni ogladac... faceci rodzinni go poparli i telewizorek byl , masakra....

a wczoraj wieczorem siedzialam do 1 na forum , bo mi chlop "Kod Merkury" z Brucem Willisem ogladal (chyba 4 x :roll: ) ... i odganial sie jak od natretnej muchy :lol: :lol: :lol:

takze luzik, w normie jestescie

Ufff.. to juz mi lepiej. Ja odmawiam włączenia telewizora w czasie świątecznego śnadanka czy Wigilii, ale z własnym ojcem kłócić się o pierdoły ( tak na prawdę) nie wypada.

Mojemu wybaczam - w końcu odpoczywa. Bywał w domu tylko weekendy od września zeszłego roku --- niech se robi co chce :):) Tój też lata w te i we w te ...

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Alez prosze....

strona 1938 uplynela w lekkim swiatecznym marazmie, co poniektorzy piszczac z przejedzenia wklejali jajka zajaczki i rozpaczliwie wzywali innych forumowiczow (nalogowcy jedni... :wink: )

potem przyszla Zielonooka (to ja :wink: ) i Nefer i zaczela sie dyskusja o swiatecznych obyczajach czyli tv i kompie w trakcie swietowania

Komisja w skladzie Nefer , Zielonooka (to ja :wink: ) i Jajcek uznala ze to normalne i inni tezx tak maja ale sie moze wstydza przyznac :wink:

Na koniec jak diabel z pudelka wyskoczyl dziki konik morski co pozwililo Zielonej ustrzeli kolej ny punk (ha!!! Jajcek juz tylko ... sto piedziesiat iles tam i bedziemy kwita :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: )