Jajcek 17.04.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Zaba hop hop wychodz z ukrycia Hop! wskoczyłam tylko sie przywitać i juz muszę uciekać.... szkoda ze juz znikasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.04.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Zaba hop hop wychodz z ukrycia Hop! wskoczyłam tylko sie przywitać i juz muszę uciekać.... Cześć Żaba. Teraz nie wiem czy się cieszyć czy smucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 rerekumkum rerekumkum byla zaba nima zaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 co za pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Alo Jacku Jak brzusio ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Brzusio ma sie dobrze i ciagle chodzi przedemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer fajny ten twoj domekjeszcze go nie ma a juz Ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer fajny ten twoj domek jeszcze go nie ma a juz Ci zazdroszcze nie ma czego :) droga prze mękę mnie jeszcze czeka ... a Ty masz już brand new i tylko się wprowadzać....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 przez jaka meke ? Ty se dasz rade i kazdy mur (urzedowy) rozbijesz a tu sama przyjemnosc Ci zopstanie patrzec jak domek rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 przez jaka meke ? Ty se dasz rade i kazdy mur (urzedowy) rozbijesz a tu sama przyjemnosc Ci zopstanie patrzec jak domek rosnie Tiaaaaa, tylko ten dom jest większy ode mnie... i trochę się boję ale co tam... kiedy parapetówa u Ciebie ? Już wszystko załatwiłeś ? Kiedy się przeprowadzacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 przez jaka meke ? Ty se dasz rade i kazdy mur (urzedowy) rozbijesz a tu sama przyjemnosc Ci zopstanie patrzec jak domek rosnie Tiaaaaa, tylko ten dom jest większy ode mnie... i trochę się boję ale co tam... kiedy parapetówa u Ciebie ? Już wszystko załatwiłeś ? Kiedy się przeprowadzacie ? Jeszcze tyle przede mna za tydzien musze mieszkanie opuscic a dom bede mial do dyspozycji dopiero kolo 12-15 maja a tam jeszcze tyleeeee roboty ale warunki na parapetowe to sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 przez jaka meke ? Ty se dasz rade i kazdy mur (urzedowy) rozbijesz a tu sama przyjemnosc Ci zopstanie patrzec jak domek rosnie Tiaaaaa, tylko ten dom jest większy ode mnie... i trochę się boję ale co tam... kiedy parapetówa u Ciebie ? Już wszystko załatwiłeś ? Kiedy się przeprowadzacie ? Jeszcze tyle przede mna za tydzien musze mieszkanie opuscic a dom bede mial do dyspozycji dopiero kolo 12-15 maja a tam jeszcze tyleeeee roboty ale warunki na parapetowe to sa Czekaj, ale mieszkać się da? No bo w zasadzie wystraczy prąd, kominek, kibel i umywalka - reszta jakoś się zorganizuje W razie czego mam kilka śpiworów w domu jakbyś potrzebował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Czekaj, ale mieszkać się da? No bo w zasadzie wystraczy prąd, kominek, kibel i umywalka - reszta jakoś się zorganizuje W razie czego mam kilka śpiworów w domu jakbyś potrzebował :) No wlasnie kominka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Czekaj, ale mieszkać się da? No bo w zasadzie wystraczy prąd, kominek, kibel i umywalka - reszta jakoś się zorganizuje W razie czego mam kilka śpiworów w domu jakbyś potrzebował :) No wlasnie kominka nie ma I co z tym fantem ? \Ale miejsce jest ? Znaczy się rura i komin? Bo wkład to minuta oseim i jest ...Z czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jest moiejsce i komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jest moiejsce i komin No to gdzie jest problem? Brak koncepcji na zabudowę - olać - póki co ma grzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 w maju chyba bedzie za cieplo na grzanie ? moze lepiej grila wymurowac na tarasie on bedzie do jesieni bardziej pozyteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 w maju chyba bedzie za cieplo na grzanie ? moze lepiej grila wymurowac na tarasie on bedzie do jesieni bardziej pozyteczny Ale póki co to upał zelżał.... a masz tam już CO ? Działa? Ale Ci fajnie - wynosisz się już tak szybciutko - suuuuuper:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 w maju chyba bedzie za cieplo na grzanie ? moze lepiej grila wymurowac na tarasie on bedzie do jesieni bardziej pozyteczny Oj tak - taki stacjonarny grill - to dlatego dom chcę zbudowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 w maju chyba bedzie za cieplo na grzanie ? moze lepiej grila wymurowac na tarasie on bedzie do jesieni bardziej pozyteczny Oj tak - taki stacjonarny grill - to dlatego dom chcę zbudowac to moze zacznij budowe od budowy grilla ? i murarzy bedziuesz mogla w ten sposob przetestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts