Jajcek 17.04.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? niestety ktos musi na ten domek pracowac a poki co moja zona to pracuje ale tylko w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? niestety ktos musi na ten domek pracowac a poki co moja zona to pracuje ale tylko w domu Jajcuś, to co Ty strażak, lekarz, elektryk na dyżurze, pracownik izby wytrzeźwień czy wyciągasz z uzależenień ??? Pracować w lany poniedziałek !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? niestety ktos musi na ten domek pracowac a poki co moja zona to pracuje ale tylko w domu Jajcuś, to co Ty strażak, lekarz, elektryk na dyżurze, pracownik izby wytrzeźwień czy wyciągasz z uzależenień ??? Pracować w lany poniedziałek !!!!! Kazdym po trochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? niestety ktos musi na ten domek pracowac a poki co moja zona to pracuje ale tylko w domu Jajcuś, to co Ty strażak, lekarz, elektryk na dyżurze, pracownik izby wytrzeźwień czy wyciągasz z uzależenień ??? Pracować w lany poniedziałek !!!!! bo ja pracuje w takie dni zebym mial czas wykonczyc domek a jak go wykoncze to juz bede mogl u Ciebie tyrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 jeszcze 2,5h i do domku A to gdzie Ty siedzisz teraz??? Nie przy stole ? niestety ktos musi na ten domek pracowac a poki co moja zona to pracuje ale tylko w domu Jajcuś, to co Ty strażak, lekarz, elektryk na dyżurze, pracownik izby wytrzeźwień czy wyciągasz z uzależenień ??? Pracować w lany poniedziałek !!!!! bo ja pracuje w takie dni zebym mial czas wykonczyc domek a jak go wykoncze to juz bede mogl u Ciebie tyrac Aaaa nie ma sprawy. Trińka trochę danych klepie teraz, chyba nie polubiła ankiet przez telefon... nie musi na szczęście.. A projekty się jakies sprzedają to robota będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Aaaa nie ma sprawy. Trińka trochę danych klepie teraz, chyba nie polubiła ankiet przez telefon... nie musi na szczęście.. A projekty się jakies sprzedają to robota będzie. A propo co u niej ? nie bylo jej tu chyba z miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Aaaa nie ma sprawy. Trińka trochę danych klepie teraz, chyba nie polubiła ankiet przez telefon... nie musi na szczęście.. A projekty się jakies sprzedają to robota będzie. A propo co u niej ? nie bylo jej tu chyba z miesiac Była u mnie w zeszłym tygodniu - przy okazji dostała wypłate ( a oberwała 30 % premii od Pani Dyrektor :) . Dostałam od niej piękną pisankę ręcznie robioną - zdolna bestia z niej. Zastanawiają się nad budową domu - chyba nie starczy kaski. Ja ją namawiam. Luki pracuje u jej mamy póki co ... Dziecko chyba zdrowsze - antybiotyk za antybiotykiem , ale wychodzi na prostą. Czekają na ten serial, w którym ma zagrać mała. Teraz Trińka pisze artykuł dla mojej firmy o konkursach dla konsumentów - a jest w tym fachowcem :) znowu coś nawygrywała...ona jest niesamowita. Jak zawieszę na naszej stronie to co napisze to dam znać. Zresztą opublikujemy też w Media i Marketing ... To będzie prawdziwa publikacja Trińki - nonono.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Była u mnie w zeszłym tygodniu - przy okazji dostała wypłate ( a oberwała 30 % premii od Pani Dyrektor :) . Dostałam od niej piękną pisankę ręcznie robioną - zdolna bestia z niej. Zastanawiają się nad budową domu - chyba nie starczy kaski. Ja ją namawiam. Luki pracuje u jej mamy póki co ... Dziecko chyba zdrowsze - antybiotyk za antybiotykiem , ale wychodzi na prostą. Czekają na ten serial, w którym ma zagrać mała. Teraz Trińka pisze artykuł dla mojej firmy o konkursach dla konsumentów - a jest w tym fachowcem :) znowu coś nawygrywała...ona jest niesamowita. Jak zawieszę na naszej stronie to co napisze to dam znać. Zresztą opublikujemy też w Media i Marketing ... To będzie prawdziwa publikacja Trińki - nonono.. Nono Ona jest naprawde niesamowita. Dobrze ze Luki ma jakas prace. A przy jej zdolnosciach manualnych kaski na dom mniej potrzeba bo ona samo zrobi cos z niczego Artykul mowisz ? widze ze niezle sie wgryzla w ta wasza firme jeszcze chwila i uslysze rzecznikk prasowy Trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nono Ona jest naprawde niesamowita. Dobrze ze Luki ma jakas prace. A przy jej zdolnosciach manualnych kaski na dom mniej potrzeba bo ona samo zrobi cos z niczego Artykul mowisz ? widze ze niezle sie wgryzla w ta wasza firme jeszcze chwila i uslysze rzecznikk prasowy Trini Ona lubi pisać ,a my lubimy publikować I już - cała filozofia - a rzecznik by się przydał. W ogóle ktoś do PR (ale taki wykonanwczy, bo speca mamy co nam załatwia publikacje , ale potrzebny ktos kto siądzie i to w cholerę napisze.) Ja za stara jestem - nie chce mi się.. A poza tym mam co robić .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ona lubi pisać ,a my lubimy publikować I już - cała filozofia - a rzecznik by się przydał. W ogóle ktoś do PR (ale taki wykonanwczy, bo speca mamy co nam załatwia publikacje , ale potrzebny ktos kto siądzie i to w cholerę napisze.) Ja za stara jestem - nie chce mi się.. A poza tym mam co robić .. Jaka ty jestes ????? chyba jakis blad w tekscie No w pisaniu to Trini chyba sie czuje jak ryba w wodzie takze tu macie problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ona lubi pisać ,a my lubimy publikować I już - cała filozofia - a rzecznik by się przydał. W ogóle ktoś do PR (ale taki wykonanwczy, bo speca mamy co nam załatwia publikacje , ale potrzebny ktos kto siądzie i to w cholerę napisze.) Ja za stara jestem - nie chce mi się.. A poza tym mam co robić .. Jaka ty jestes ????? chyba jakis blad w tekscie No w pisaniu to Trini chyba sie czuje jak ryba w wodzie takze tu macie problem z glowy A co ma tak siedzieć w domu i nic nie robić - przyda się dziewczyna Ja mam do niej jakąś słabość czy co.... Boshheeeee ile razy w życiu już mnie to zgubiło... ale co tam: zwierzak uczy się na błędach a człowiek ma wolną wolę, nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ona lubi pisać ,a my lubimy publikować I już - cała filozofia - a rzecznik by się przydał. W ogóle ktoś do PR (ale taki wykonanwczy, bo speca mamy co nam załatwia publikacje , ale potrzebny ktos kto siądzie i to w cholerę napisze.) Ja za stara jestem - nie chce mi się.. A poza tym mam co robić .. Jaka ty jestes ????? chyba jakis blad w tekscie No w pisaniu to Trini chyba sie czuje jak ryba w wodzie takze tu macie problem z glowy A co ma tak siedzieć w domu i nic nie robić - przyda się dziewczyna Ja mam do niej jakąś słabość czy co.... Boshheeeee ile razy w życiu już mnie to zgubiło... ale co tam: zwierzak uczy się na błędach a człowiek ma wolną wolę, nie ?? Bo to juz tak jest ze jak ktos ma miekkie serce to musi miec twarda dupe, ale w tym przypadku chyba raczej zle nie wyjdziesz, tylko uwazaj zeby przez te slabosc nie posadzono pani dyrektor o nie rowne traktowanie pracownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Bo to juz tak jest ze jak ktos ma miekkie serce to musi miec twarda dupe, ale w tym przypadku chyba raczej zle nie wyjdziesz, tylko uwazaj zeby przez te slabosc nie posadzono pani dyrektor o nie rowne traktowanie pracownika Luzik - wszyscy robiący w projekcie dostali 30 % premii - tak musi być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Bo to juz tak jest ze jak ktos ma miekkie serce to musi miec twarda dupe, ale w tym przypadku chyba raczej zle nie wyjdziesz, tylko uwazaj zeby przez te slabosc nie posadzono pani dyrektor o nie rowne traktowanie pracownika Luzik - wszyscy robiący w projekcie dostali 30 % premii - tak musi być :) fajne te wasze projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ło matko - dzieci głodne - niezły żart , nie ????? Musze im cś dać jeść biedakom - kłódka na lodówce czy co ??Zaraz sie wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ło matko - dzieci głodne - niezły żart , nie ????? Musze im cś dać jeść biedakom - kłódka na lodówce czy co ?? Zaraz sie wracam. zla nie dobra matka dziecia lodowke zamknela no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A łone, te dzieci, takie leniwe, że im się nawet nie chce zajrzeć do tej lodówki - wszystko trzba pod ryjek podać , no sama wychowałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A łone, te dzieci, takie leniwe, że im się nawet nie chce zajrzeć do tej lodówki - wszystko trzba pod ryjek podać , no sama wychowałam ... przynajmniej nie zapomnisz ze masz dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts