forum_user 17.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 coś Nefer tajemniczo odmieniona jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ... cyk ... ? No to gratki http://thumbs.photo.net/photo/4338348-sm.jpg dzieki a nie beda przymale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.04.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ... cyk ... ? No to gratki http://thumbs.photo.net/photo/4338348-sm.jpg dzieki a nie beda przymale ? a co chcesz je nosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 coś Nefer tajemniczo odmieniona jesteś A tak - kobieta zmianną jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer - nie o tym, tzn ja uzalezniona juz dawno...(od wielu rzeczy ) narobilam sobie z RW bo nie wiem w jaki spsob ale w jakims momencie zaznaczylam "sledz odpowiedzi w tym watku" zupelnie niezauwazywszy tego zadko zagladam na ta poczte przypisana do forum ale zerknelam - kurrrna 195 maili ze odpowiedz przyszla.... , sobie to kasowalam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 cześć, lekko spoźniona, i zdyszana bo rowerkiem pojeździłam , a po zimie kondyncja nie ta Ja już chyba zapomniałam jak sięjeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.04.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 coś Nefer tajemniczo odmieniona jesteś A tak - kobieta zmianną jest przestań, bo coś to mi przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ... cyk ... ? a nie beda przymale ? a co chcesz je nosić? a co mam z nimi zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer - nie o tym, tzn ja uzalezniona juz dawno...(od wielu rzeczy ) narobilam sobie z RW bo nie wiem w jaki spsob ale w jakims momencie zaznaczylam "sledz odpowiedzi w tym watku" zupelnie niezauwazywszy tego zadko zagladam na ta poczte przypisana do forum ale zerknelam - kurrrna 195 maili ze odpowiedz przyszla.... , sobie to kasowalam teraz A to świetny pomysł :) to tak jak wysyłasz życzenia do 250 osób i nie wyłączysz powiadomienia :) Bo Ty towarzyska jesteś po prostu i lubisz wiedzieć co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.04.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 cześć, lekko spoźniona, i zdyszana bo rowerkiem pojeździłam , a po zimie kondyncja nie ta Ja już chyba zapomniałam jak sięjeździ Aga, tego się nie zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.04.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ... cyk ... ? a nie beda przymale ? a co chcesz je nosić? a co mam z nimi zrobic ? uprać i podarować np żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 uprać i podarować np żonie Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 cześć, lekko spoźniona, i zdyszana bo rowerkiem pojeździłam , a po zimie kondyncja nie ta Ja już chyba zapomniałam jak sięjeździ Aga, tego się nie zapomina Mam nadzieję tylko brak mi roweru i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.04.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 chyba poszli makowiec jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 uprać i podarować np żonie Aha z instrukcją co ma z nimi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 cześć, lekko spoźniona, i zdyszana bo rowerkiem pojeździłam , a po zimie kondyncja nie ta Ja już chyba zapomniałam jak sięjeździ Aga, tego się nie zapomina Mam nadzieję tylko brak mi roweru i chęci Do pracy mam rowerem jakieś 15 minut. Jest ścieżka rowerowa. Co mnie powstrzymuje????? Moje kochane 130 KM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.04.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 cześć, lekko spoźniona, i zdyszana bo rowerkiem pojeździłam , a po zimie kondyncja nie ta Ja już chyba zapomniałam jak sięjeździ Aga, tego się nie zapomina Mam nadzieję tylko brak mi roweru i chęci z rowerem nie problem, gorzej z chęciami Namawiam jednak bo to świetny relaks, ćwiczy się też mięśnie nie obciążając stawow. Można odkryc też wiele ciekawych miejsc w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer -uuuchhh w bardzo towarzyskim nastroju zkasowalam ps. polali was dzis? nikt sie nie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Właśnie moje chęci są hmmm nie powiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Tez mi sie wydaje ze nie ma to jak dwa kolka, dlatego najblizszym zakupem bedzie motor tylko zeby rozwodu nie bylo bo sie przez to zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts