inż. Mamoń 17.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Olka, Cześć Andre... jest jeszcze ktoś? Cześć inżynierze. Dawno Cię nie było Miałem bardzo aktywne święta. Zleciały jak z bicza strzelił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Olka, Cześć Andre... jest jeszcze ktoś? Cześć inżynierze. Dawno Cię nie było I jak - w lesie dzisiaj byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Olka, Cześć Andre... jest jeszcze ktoś? Cześć inżynierze. Dawno Cię nie było Miałem bardzo aktywne święta. Zleciały jak z bicza strzelił ... Robiliście u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Mamoniu . Zaraz się pewnie Wszyscy zlecą jak zobaczą,że jesteśmy Olka - a jak rodzinne gościnne występy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Olka, Cześć Andre... jest jeszcze ktoś? Cześć inżynierze. Dawno Cię nie było Miałem bardzo aktywne święta. Zleciały jak z bicza strzelił ... Robiliście u siebie? A, nie nie... Byliśmy u jednych i drugich teściów, a u nas była oaza spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.04.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Mamoniu . Zaraz się pewnie Wszyscy zlecą jak zobaczą,że jesteśmy Olka - a jak rodzinne gościnne występy? Powiem nieskromnieże wypadło świetnie. Bezan mnie w niedzielę zbudził o 6-stej to wszystko zdążyłam zrobić. Jak goście schodzili z góry wszystko było gotowe. Mama Ania - teściowa zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 coś forum dzisiaj szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Mamoniu . Zaraz się pewnie Wszyscy zlecą jak zobaczą,że jesteśmy Olka - a jak rodzinne gościnne występy? Powiem nieskromnieże wypadło świetnie. Bezan mnie w niedzielę zbudził o 6-stej to wszystko zdążyłam zrobić. Jak goście schodzili z góry wszystko było gotowe. Mama Ania - teściowa zachwycona. Pozytywna opinia teśćiowej - rzecz ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Olka, Cześć Andre... jest jeszcze ktoś? Cześć inżynierze. Dawno Cię nie było I jak - w lesie dzisiaj byłeś? Dzisiaj nie. Małżonka poszła do koleżanki a my, z Piotrkiem, w domciu odpoczywalośmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Olka, Cześć Andre... jest jeszcze ktoś? Cześć inżynierze. Dawno Cię nie było I jak - w lesie dzisiaj byłeś? Dzisiaj nie. Małżonka poszła do koleżanki a my, z Piotrkiem, w domciu odpoczywalośmy. Trzeba było gdzieś pójść lub pojechać - na rower choćby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Mamoniu . Zaraz się pewnie Wszyscy zlecą jak zobaczą,że jesteśmy Zaraz, zaraz, za momencik ktoś się zamelduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Mamoniu . Zaraz się pewnie Wszyscy zlecą jak zobaczą,że jesteśmy Olka - a jak rodzinne gościnne występy? Powiem nieskromnieże wypadło świetnie. Bezan mnie w niedzielę zbudził o 6-stej to wszystko zdążyłam zrobić. Jak goście schodzili z góry wszystko było gotowe. Mama Ania - teściowa zachwycona. Noo, gratulacje Zachwycona teściowa to nie byle co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Cześć Mamoniu . Zaraz się pewnie Wszyscy zlecą jak zobaczą,że jesteśmy Zaraz, zaraz, za momencik ktoś się zamelduje Markus - wylazuj - widać Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 strasznie się sypie dzisiaj ten serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 strasznie się sypie dzisiaj ten serwer Wy też widzę nie odpowiadacie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Wam też tak licho net chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Lojalnie uprzedzam,że P-Z już dawno przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 pójdę chyba dzisiaj wcześniej spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Lojalnie uprzedzam,że P-Z już dawno przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Lojalnie uprzedzam,że P-Z już dawno przygotowane. Postanowiłaś Mamonia dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts