Whisper 28.04.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Asia, tak? No dobra, kobiecie nie wypada dać tylko połowy punktu... Ale jakby Janusz tu zajrzał, to niech też mówi że jest Asią, bo inaczej będę miał w statystyce połówkowe punkty, a bardzo chcę tego uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.04.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Asia, tak? No dobra, kobiecie nie wypada dać tylko połowy punktu... Ale jakby Janusz tu zajrzał, to niech też mówi że jest Asią, bo inaczej będę miał w statystyce połówkowe punkty, a bardzo chcę tego uniknąć OK On czasem tu zagląda, ale tylko przez moje ramię, gdynp. zabiera mi malucha z kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.04.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 A... to jeszcze malucha macie? No to albo 1/3 punktu będę liczył albo razy 3 Pogubię się, jak nic się pogubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Czesc Monka!!!! No w koncu!!!!! Ilez mozna bylo wkladac pieniedzy w ziemie???!!!! No to teraz masz swój "skarb" zakopany w ziemi a jaką dachówkę planujesz? Bo gdzieś tam szukając informacji wyczytałam że interesowałaś sie Nelskampem... a ja właśnie dostałam wycenę na tę dachowkę No i jak cenowo???? dachówka podstawowa 2,42/szt, cały dach ok. 244 m2 razem z trzema oknami połaciowymi wyszedł 16.500. Moniś a ty na co sie zdecydowałaś???? Masz jakąś ofertę? Monka na razie zastanawiamy sie nad Braasem i Euronitem...........u nas wyjdzie duzo wiecej metrow dachu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.04.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Monka na razie zastanawiamy sie nad Braasem i Euronitem...........u nas wyjdzie duzo wiecej metrow dachu.......... Moniś ja też myślę o euronicie grafitowym tego nelskampa wycenili nam bo po prostu ta hurtownia nie prowadzi euronitu. Jak ten euronit cenowo wygląda orientowałaś się????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.04.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Uf, znów jest dzień. Wreszcie przestałamnie boleć głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.04.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam wszystkich rano w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.04.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam wszystkich...przed dlugasnym "łykendzikiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.04.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 pusto cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.04.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam! Coś od wczoraj wena twórcza się skończyła, czy co? Tylko 1 strona padła? A może po prostu Agniesia nie cierpi już na bezsenność... OK Fizyka też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.04.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam wszystkich Rekordowiczów! Rany ale szalejecie a ja tylko budowa...hurtownie...sklepy z kafelkami Muszę się pochwalić: od wczoraj mamy zamontowany upragniony kocioł gazowy i w w końcu w domku jest cepło Moniś, Monka pamiętam jak sama w zeszłym roku miałam problem, jaką wybrać dachówkę ale fajne uczucie to było. Kze gratuluję odebrania projektu, zdaje się, że Ew_ka też ma taki, wieczorem wpadnę na dłużej na Forum i przyjrzę się mu dokładniej (jejku, ale ten wątek zszedł na psy same poważne tematy budowlane się zaczęły ) Muszę zmykać, wpadnę wieczorkiem.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.04.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Joola witaj szkoda że już zmykasz To jak tak monotematycznie i budowlanie na jaką dachówkę w końcu się zdecydowałaś?????? No i gratuluję ciepełka w domku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Nie mam za dużo czasu na pisanei bo zaraz lecę do dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 A w tym samym czasie na mojej działce bedzie szalal geodeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Jak ja usiedze na tym fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.04.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 A w tym samym czasie na mojej działce bedzie szalal geodeta Ale masz fajnie wytycza domek ...zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Monka czekałam długo na ten akt a teraz będzie tyczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Prosto od dentysty biegnę zobaczyc co się dziejej na mojej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Uzbrojona w kamerę oczywiście oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts