Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Asia, tak? No dobra, kobiecie nie wypada dać tylko połowy punktu... Ale jakby Janusz tu zajrzał, to niech też mówi że jest Asią, bo inaczej będę miał w statystyce połówkowe punkty, a bardzo chcę tego uniknąć :lol:

OK

On czasem tu zagląda, ale tylko przez moje ramię, gdynp. zabiera mi malucha z kolan

Czesc Monka!!!! No w koncu!!!!! Ilez mozna bylo wkladac pieniedzy w ziemie???!!!! :wink: :wink:

No to teraz masz swój "skarb" zakopany w ziemi :wink:

a jaką dachówkę planujesz? Bo gdzieś tam szukając informacji wyczytałam że interesowałaś sie Nelskampem... a ja właśnie dostałam wycenę na tę dachowkę

No i jak cenowo????

dachówka podstawowa 2,42/szt, cały dach ok. 244 m2 razem z trzema oknami połaciowymi wyszedł 16.500.

Moniś a ty na co sie zdecydowałaś???? Masz jakąś ofertę?

Monka na razie zastanawiamy sie nad Braasem i Euronitem...........u nas wyjdzie duzo wiecej metrow dachu.......... :-? :-?

Witam wszystkich Rekordowiczów!

Rany ale szalejecie :D a ja tylko budowa...hurtownie...sklepy z kafelkami :wink: Muszę się pochwalić: od wczoraj mamy zamontowany upragniony kocioł gazowy i w w końcu w domku jest cepło :D :D :D

Moniś, Monka pamiętam jak sama w zeszłym roku miałam problem, jaką wybrać dachówkę :lol: ale fajne uczucie to było.

Kze gratuluję odebrania projektu, zdaje się, że Ew_ka też ma taki, wieczorem wpadnę na dłużej na Forum i przyjrzę się mu dokładniej 8) :wink:

(jejku, ale ten wątek zszedł na psy :wink: same poważne tematy budowlane się zaczęły :roll: :wink: )

Muszę zmykać, wpadnę wieczorkiem.Pa